Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çok terbiyesiz bir insanmış. Ve ben kendi adıma böyle terbiyesizlerle düğün cenaze gibi zaruri durumlar dışında görüşmem canım, sen bilirsin yine de.

Yemeğe gitmeniz sinir bozucu. Hiç kaldı çay olsaydı bari. Gece boyu, premses sendromu yaşayın Bu son geceniz olur

Hayırlı olsun. Sonunda olmuş ya anısı kaldı işte

Yemeğe gitmeniz sinir bozucu. Hiç kaldı çay olsaydı bari. Gece boyu, premses sendromu yaşayın Bu son geceniz olur
İşte çağırdı oda beni aramadı eşimi arayıp söylemiş eşimde beni aradı böyle böyle ne diyorsun gitmek istiyor musun dedi. istemiyorsan gitmeyebiliriz dedi.
Ama bende şunu düşünüyorum gitmezsem geçen ki konudan dolayı dertlendiğimi bu yüzden gitmek istemediğimi anlayacak herşeyi biliyor çünkü bayan bilmiş.

Nolsun kuzum. Gece 1 di, kokoreç gömdüm geldim. İrade diye diye, şeytan bana taktı bozdurana kadar uğraştı. ( kesin öyle oldu)

Çok terbiyesiz bir insanmış. Ve ben kendi adıma böyle terbiyesizlerle düğün cenaze gibi zaruri durumlar dışında görüşmem canım, sen bilirsin yine de.
Bende görüşmek istemiyorum aslında ama eğer gitmezsem de geçen ki konudan sebep gitmediğimi bu durumun canımı sıktığını anlayacak ve bu onun daha çok hoşuna gidecek

Eş ailesinde böyle luzumsuzlar hep oluyor canım acaba pişman oldu da size jest mi yapıyor,? İçinden hiç gelmiyosa gitme. İnan yaptiklarimiz boşa çıkıyor aman iyilik olsun vs dedikçe biz yipraniyoruz. Ama esin istiyorsa ve sende de az biraz istek varsa git ve hep tetikte ol.

Kesinlikle gitmeyin derim ve geçen günkü konudan olduğunu da anlasınlar derim.
Anlasınlar ki her yiğide laf söylenmeyeceğini de anlasınlar.
Hatta bana kalırsa açık açık da söyleyin görüşmek istemediğinizi.
İnsan silmek konusunda bir dünya markasıyım

Eşimin ailesinden anne baba görümce vs hiçbirinden 2 yıldır aman senin 2. evliliğin benim oglumun ilk evliliği lafını duymadım .. ama kız ısrarla bunu direkt olarak söylemese de bir şekilde vurguluyor ben anlıyorum yanii. mesela diyor ki ben 2. defa evlensem düğün yapmam gelinlik giymem :) ben 2. defa gelinlik giydim çünkü.. herşeyin ilki güzel diyor.
Halbuki şunu hiç düşünmüyor be gerizekalı :) bende düğün istemezdim ama eşimin ilk evliliği ailesi doğal olarak düğün istiyor... davulla zurna ile gelin almak istiyor.. bende ilk miş gibi eşim de herşeyi yaşasın istedim. ama bunu anlayacak beyin ve kapasite maalesef yok
Bu akşam gidersem de en ufak iğnelemesinde susmayacağım kesin.

Aa ne biçim belediye o,insanda biraz ince düşünce olmalı ,bu insanlar yeni eve geçmiş yani ille bi şöyolorolöröröröreröö yanii
Belediyeler işte bildiğimiz gibi
Hayirli ugurlu olsunn canim heves heyecan ne guzeldi aslnda.da biraz yiprandiniz insallah gec olsun guc olmasin
B Brunello Cicinelli yeni yuvanız huzur, bereket, mutluluk ve sağlık dolsun taşsın. Hayırlı olsun brom
Kuzularım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilekleriniz katlanarak size dönsün inşallah yavrucuklarım
hizuran şuan ki aşamamın darısı başına. Sular açıldı demin Bir temizlik ve yerleştirme kaldı

Haklisin bazen ters gittimi.gider ya oyle olms canim ama olsn hevesni kaybetme.cok guzel isler bunlar Allah utandirmasin borc odemede kolaylik versin ..

Üzerinizden çürümüş egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Cidden görüşmeye, evine kadar gitmeye değer mi?
İnsan kınadığını yaşamadan ölmez, keşke bunu bir kişiden duymuş olsaydı.
Allah onun sonunu hayır etsin.
15 sene içinde ikinci evlilik haberini duyduğunuzda Cici demişti de, olur mu?

Allah kolaylık versin
Günaydın
Evdeyiz bugün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…