- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.601
Kızlar ilk defa bir sorunumu anlatacağım bende size :)
Şimdi bilenler bilir benim şuan ki eşim 2. evliliğim..eşimin kuzeni var kız tam bir fesat kötülükten içi çürümüş yani kimse için iyi düşünmediğini biliyorum çok net eminim..
Aylar önce yani 2-3 ay olmuştur herhalde afaki bir rakam söyledim şuan yalan olmasın tam hatırlamıyorum.
Bir gün bize gelmişlerdi eşi ile yemek çay sohbet derken düğün resimlerimize bakıyorduk o zaman hamileydim tabi eşim bir konu oldu bana sarıldı nasıl seviyorummm nasıll dedi. Bende döndümm canımsın deyip tam konuyu kapatıyorduk kii..
kuzeni döndü ve şu kelimeyi söyledi ' aldın tabi 0 km damadı şimdi doğurursun ' dedi.. ben şok oldum.. ağzım dilim kitlendi sanki bir şey diyemedim.. eşimde güldü . sonra bunlar gce bizden giderken eşim de kuzenine ' kuzen sen patili ye böyle böyle demiştn ya, o beni değil ben onu aldım yoksa bana gelesi yoktu yani bu önemli bilgiyi seninle paylaşmak istedim ' dedi.. biz o gün bugündür görüşmüyoruz .
Şimdi bu akşam bizi yemeğe çağırıyorlar.. napayım sizce ? gitsem de nasıl tavır takınayım ?
Yemeğe gitmeniz sinir bozucu. Hiç kaldı çay olsaydı bari. Gece boyu, premses sendromu yaşayınKızlar ilk defa bir sorunumu anlatacağım bende size :)
Şimdi bilenler bilir benim şuan ki eşim 2. evliliğim..eşimin kuzeni var kız tam bir fesat kötülükten içi çürümüş yani kimse için iyi düşünmediğini biliyorum çok net eminim..
Aylar önce yani 2-3 ay olmuştur herhalde afaki bir rakam söyledim şuan yalan olmasın tam hatırlamıyorum.
Bir gün bize gelmişlerdi eşi ile yemek çay sohbet derken düğün resimlerimize bakıyorduk o zaman hamileydim tabi eşim bir konu oldu bana sarıldı nasıl seviyorummm nasıll dedi. Bende döndümm canımsın deyip tam konuyu kapatıyorduk kii..
kuzeni döndü ve şu kelimeyi söyledi ' aldın tabi 0 km damadı şimdi doğurursun ' dedi.. ben şok oldum.. ağzım dilim kitlendi sanki bir şey diyemedim.. eşimde güldü . sonra bunlar gce bizden giderken eşim de kuzenine ' kuzen sen patili ye böyle böyle demiştn ya, o beni değil ben onu aldım yoksa bana gelesi yoktu yani bu önemli bilgiyi seninle paylaşmak istedim ' dedi.. biz o gün bugündür görüşmüyoruz .
Şimdi bu akşam bizi yemeğe çağırıyorlar.. napayım sizce ? gitsem de nasıl tavır takınayım ?
Hayırlı olsun. Sonunda olmuş ya anısı kaldı işteAllah razı olsun canım. Heyecanı güzel ama biz çok streslendik. Alengirli bircok işlem oldu. Ev hacizliydi, ayrıca ipotekliydi. İpotek ev sahibinin adına da değildi üstelik. Hepsini teker teker atlatmak zorunda kaldık. Hacizlerden birini avukat kaldirmamis tam randevu almaya gideceğimiz zaman öğrendik. Banka kredi işlemini durdurdu. Haciz kaldirildiktan sonra yeniden işlem yapıldı. Hadi gittik tapuya sistem arızalandı. Ertesi gün gittik devir yaptık bankadan para gelecek deprem oldu işte. Kimse kimseye ulaşamadı. Para geç geldi. Ev sahibine attık ona geçmedi bir türlü onu bekledik falan. Ömrümüzden ömür gitti
Gece bi erkek üye vardı it kopuk sinir etti bizi bende uyku arasında baktım bdv ye girer oldum hep sizin yüzünüzden
Neden bdv ye girer oldunGece bi erkek üye vardı it kopuk sinir etti bizi bende uyku arasında baktım bdv ye girer oldum hep sizin yüzünüzden
Maşallah, adeta açılmamış bir gül goncasıGüneş
Gece oğlumuz çok narindirsanarsınız 0 km bir hatun
İşte çağırdı oda beni aramadı eşimi arayıp söylemiş eşimde beni aradı böyle böyle ne diyorsun gitmek istiyor musun dedi. istemiyorsan gitmeyebiliriz dedi.Yemeğe gitmeniz sinir bozucu. Hiç kaldı çay olsaydı bari. Gece boyu, premses sendromu yaşayınBu son geceniz olur
Nolsun kuzum. Gece 1 di, kokoreç gömdüm geldim. İrade diye diye, şeytan bana taktı bozdurana kadar uğraştı. ( kesin öyle oldu)@BenSero geçmiş olsun
@Dilos06 allah muhabbetinizi daim etsin diloşum
@Kendinisevenbirii sizin ne zaman belli olucaktı? Geçmişi okuyamıyorum gözden kaçmıştır yazdıysan
Amecey siz naptınız eysiniz inş
@samdan vefalı samdan yüzümü güldüren samdan sana da iki çift lafım var iyi ki burdasın
I inessa armand
C Cay6
Bende görüşmek istemiyorum aslında ama eğer gitmezsem de geçen ki konudan sebep gitmediğimi bu durumun canımı sıktığını anlayacak ve bu onun daha çok hoşuna gidecekÇok terbiyesiz bir insanmış. Ve ben kendi adıma böyle terbiyesizlerle düğün cenaze gibi zaruri durumlar dışında görüşmem canım, sen bilirsin yine de.
Eş ailesinde böyle luzumsuzlar hep oluyor canım acaba pişman oldu da size jest mi yapıyor,? İçinden hiç gelmiyosa gitme. İnan yaptiklarimiz boşa çıkıyor aman iyilik olsun vs dedikçe biz yipraniyoruz. Ama esin istiyorsa ve sende de az biraz istek varsa git ve hep tetikte ol.Kızlar ilk defa bir sorunumu anlatacağım bende size :)
Kesinlikle gitmeyin derim ve geçen günkü konudan olduğunu da anlasınlar derim.Kızlar ilk defa bir sorunumu anlatacağım bende size :)
Nolsun kuzum. Gece 1 di, kokoreç gömdüm geldim. İrade diye diye, şeytan bana taktı bozdurana kadar uğraştı. ( kesin öyle oldu)
Kesinlikle anısı kaldı.Hayırlı olsun. Sonunda olmuş ya anısı kaldı işte ☺☺
Eşimin ailesinden anne baba görümce vs hiçbirinden 2 yıldır aman senin 2. evliliğin benim oglumun ilk evliliği lafını duymadım .. ama kız ısrarla bunu direkt olarak söylemese de bir şekilde vurguluyor ben anlıyorum yanii. mesela diyor ki ben 2. defa evlensem düğün yapmam gelinlik giymem :) ben 2. defa gelinlik giydim çünkü.. herşeyin ilki güzel diyor.Eş ailesinde böyle luzumsuzlar hep oluyor canım acaba pişman oldu da size jest mi yapıyor,? İçinden hiç gelmiyosa gitme. İnan yaptiklarimiz boşa çıkıyor aman iyilik olsun vs dedikçe biz yipraniyoruz. Ama esin istiyorsa ve sende de az biraz istek varsa git ve hep tetikte ol.
Belediyeler işte bildiğimiz gibiAa ne biçim belediye o,insanda biraz ince düşünce olmalı ,bu insanlar yeni eve geçmiş yani ille bi şöyolorolöröröröreröö yanii
Hayirli ugurlu olsunn canim heves heyecan ne guzeldi aslnda.da biraz yiprandiniz insallah gec olsun guc olmasin
İşte kısmet olunca nasil geliştiği belli olmuyor. Biz de çok hızlı aldık evi anlamadık. Evi görmeye gitmiştik çıkışta anlaşmayı yaptık şaka gibigerçi zaten Beğendiğimiz bir evdi. Emlakciyi arayinca satılmak üzere olduğunu krediye basvuruldugunu falan söyledi. Üzülüp yola devam ettik. Bir gün emlakci aradı. Bu evi hala düşünüyor musunuz diye. Eveett dedik tabi. Satıştan dönmüş aksilikler çıkmış. Ertesi gün koşa koşa gittik ne yapalım. Öyle işte
Günaydın bombastik sarışın. Yine muhabbetin sonuna yetiştimhayırlı olsun yeni eviniz kolaylıkla yerleştirin huzurla oturun insaallah
Negom çok geçmiş olsun canım.. ahh ahh o usutmeler kusmalar...
Canım yaa bakarsın inşaallah hamilesindir. Gecikmiş hem.. aksi olursa da ilk firsatta inşaallah
Kuzularım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Dilekleriniz katlanarak size dönsün inşallah yavrucuklarımB Brunello Cicinelli yeni yuvanız huzur, bereket, mutluluk ve sağlık dolsun taşsın. Hayırlı olsun brom
Haklisin bazen ters gittimi.gider ya oyle olms canim ama olsn hevesni kaybetme.cok guzel isler bunlar Allah utandirmasin borc odemede kolaylik versin ..Allah razı olsun canım. Heyecanı güzel ama biz çok streslendik. Alengirli bircok işlem oldu. Ev hacizliydi, ayrıca ipotekliydi. İpotek ev sahibinin adına da değildi üstelik. Hepsini teker teker atlatmak zorunda kaldık. Hacizlerden birini avukat kaldirmamis tam randevu almaya gideceğimiz zaman öğrendik. Banka kredi işlemini durdurdu. Haciz kaldirildiktan sonra yeniden işlem yapıldı. Hadi gittik tapuya sistem arızalandı. Ertesi gün gittik devir yaptık bankadan para gelecek deprem oldu işte. Kimse kimseye ulaşamadı. Para geç geldi. Ev sahibine attık ona geçmedi bir türlü onu bekledik falan. Ömrümüzden ömür gitti
Üzerinizden çürümüş egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Cidden görüşmeye, evine kadar gitmeye değer mi?Eşimin ailesinden anne baba görümce vs hiçbirinden 2 yıldır aman senin 2. evliliğin benim oglumun ilk evliliği lafını duymadım .. ama kız ısrarla bunu direkt olarak söylemese de bir şekilde vurguluyor ben anlıyorum yanii. mesela diyor ki ben 2. defa evlensem düğün yapmam gelinlik giymem :) ben 2. defa gelinlik giydim çünkü.. herşeyin ilki güzel diyor.
Halbuki şunu hiç düşünmüyor be gerizekalı :) bende düğün istemezdim ama eşimin ilk evliliği ailesi doğal olarak düğün istiyor... davulla zurna ile gelin almak istiyor.. bende ilk miş gibi eşim de herşeyi yaşasın istedim. ama bunu anlayacak beyin ve kapasite maalesef yok
Bu akşam gidersem de en ufak iğnelemesinde susmayacağım kesin.
Allah kolaylık versinGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
Koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?