Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kutsalım amma gezmişsin yav, hiç mi gezerken aklına gelmedik bizi özlemedin yav bakalım
Özledim kız burası özlenmez mi hatta mjları okuyodum arkadasım gördü orası neresi dedi bende Kk dedim o ne dedi ahahha dedim üye ol görürsün

İlk 28 de anne oldum, ikinci 32 de. Şimdi 36 yaşım
Anam. Bana kalsa ben 30 uma kadar bekleme
Özledim kız burası özlenmez mi hatta mjları okuyodum arkadasım gördü orası neresi dedi bende Kk dedim o ne dedi ahahha dedim üye ol görürsün
Hahaha o da gelsin, ne olursan ol gel deseydin kankine Nereleri gezdiniz. Şubeye gidip benim geyşayı bir gözetleseydin kızlara bakıyor mu diye

Tabi seksüm vereyim benimkinin silahını 1 şarjör kurşun dök bize, garanti çözüm. Başka türlü kurşunlarla iflah olmayız biz
Kizz Töbe dee bı okuyup üflesek yeter bence bidenem size,şimdi ayrı durmanız neyse de bebek yapma çalışmalarına başladığınızda adam elinin altında olsa iyi olur bak,o zmn geldiğinde inşallah,grupları karıştırmasın aman ha

Hahaha o da gelsin, ne olursan ol gel deseydin kankine Nereleri gezdiniz. Şubeye gidip benim geyşayı bir gözetleseydin kızlara bakıyor mu diye
Senin yaş kaç canım, 24 de evlendim ben, bana kalsa yani şimdiki aklıma 30 da evlenir 35 de doğururdum

Kestel içi dolandık park kahve içtik falan toplam 4 arkadaşla buluştuk senin geyşanın olduğu yerde arkadaş var diyeyim ona gözetlesin ben biraz uzak kalıyorum

Koptum Artık o evrede sürgünü yeriz herhalde. Koca şube benim seksü geyşamın potlarına daha fazla dayanamaz Hayır zaten en sonunda diycem bugün grupları karıştıran yarın karıları da karıştırır bu ne avellik diye, şerrimi tadacak Biz bu gidişle bebek de yapamayız be şempazem, ayda kaç kere adamı bulucam bebek yapmaya hep nöbette ovulasyon günüme nöbet kitlerler garanti. Ben bu sevdadan vazgeçeyim. Kocamın mesleği bebek yapmaya müsait değil

Kestel içi dolandık park kahve içtik falan toplam 4 arkadaşla buluştuk senin geyşanın olduğu yerde arkadaş var diyeyim ona gözetlesin ben biraz uzak kalıyorum
Kestel derken Antalya da mısın?
Şu an ki kafayla hiç doğurmam bence yaş gidince gafanın kaldırma kuvveti düşüyor
Sus sus onu yazdım da geri sildim ürkütme ceylanı

Sen yeterki iste bi sorunda yoksa nöbete giderken olmadı ceketi bırakır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…