- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.361
Kutsalım amma gezmişsin yav, hiç mi gezerken aklına gelmedik bizi özlemedin yav bakalımAhahha dedim işteokuldan 12 de çıktım kız geziniyordum
Beğendin mi ödülünü delüm
Bizimkiler de kafalar da akillanmaz sonuçta manyakalrin içinde olan kocalarmiz varAynen ya ne zmn durulacak,akillanacak şu kafalarimiz bilmem ki be infaz koruman benimm
Özledim kız burası özlenmez mi hatta mjları okuyodum arkadasım gördü orası neresi dedi bende Kk dedim o ne dedi ahahha dedim üye ol görürsünKutsalım amma gezmişsin yav, hiç mi gezerken aklına gelmedik bizi özlemedin yav bakalım
Anam. Bana kalsa ben 30 uma kadar beklemeİlk 28 de anne oldum, ikinci 32 de. Şimdi 36 yaşım
Hahaha o da gelsin, ne olursan ol gel deseydin kankineÖzledim kız burası özlenmez mi hatta mjları okuyodum arkadasım gördü orası neresi dedi bende Kk dedim o ne dedi ahahha dedim üye ol görürsün
Özledim kız burası özlenmez mi hatta mjları okuyodum arkadasım gördü orası neresi dedi bende Kk dedim o ne dedi ahahha dedim üye ol görürsün
Manyakların içinde olduğu yetmiyor gibi bir de akrep burcu. Double problemBizimkiler de kafalar da akillanmaz sonuçta manyakalrin içinde olan kocalarmiz var
Hem de ne LeylaBeğendin mi ödülünü delümkız Leyla mısın sen yoksa Gerçekten erdim galiba ben bu sefer emin olacak gibiyim
Kizz Töbe deeTabi seksüm vereyim benimkinin silahını 1 şarjör kurşun dök bize, garanti çözüm. Başka türlü kurşunlarla iflah olmayız biz
Sorun yok hanımlar is yapabilirsiniz nasıl olsa en fazla 2 gün gidecek o temizlikOhhh hamarat hatun seniChocolita duymasın ama
Anam ben kiminle kimi karıştırdım acabacici sen kapalı mıydın? Yoksa onu da mı karıştırdım
Senin yaş kaç canım, 24 de evlendim ben, bana kalsa yani şimdiki aklıma 30 da evlenir 35 de doğururdumAnam. Bana kalsa ben 30 uma kadar bekleme
Hahaha o da gelsin, ne olursan ol gel deseydin kankineNereleri gezdiniz. Şubeye gidip benim geyşayı bir gözetleseydin kızlara bakıyor mu diye
Kestel içi dolandık park kahve içtik falan toplam 4 arkadaşla buluştukAnam. Bana kalsa ben 30 uma kadar bekleme
Hahaha o da gelsin, ne olursan ol gel deseydin kankineNereleri gezdiniz. Şubeye gidip benim geyşayı bir gözetleseydin kızlara bakıyor mu diye
Ahaha yook benim ki yay erkegiiManyakların içinde olduğu yetmiyor gibi bir de akrep burcu. Double problem
K Kendinisevenbirii senin kocanın burcu ne? akrep dermiş şimdi
Senin yaş kaç canım, 24 de evlendim ben, bana kalsa yani şimdiki aklıma 30 da evlenir 35 de doğururdum
Yok kız o cok akıllı gelse buraya hepimizi dize getirirÇağırma kimseyi baya deli var burda zaten
Yok kız o cok akıllı gelse buraya hepimizi dize getirir
KoptumKizz Töbe deebı okuyup üflesek yeter bence bidenem size ,şimdi ayrı durmanız neyse de bebek yapma çalışmalarına başladığınızda adam elinin altında olsa iyi olur bak,o zmn geldiğinde grupları karıştırmasın aman ha
Kestel derken Antalya da mısın?Kestel içi dolandık park kahve içtik falan toplam 4 arkadaşla buluştuksenin geyşanın olduğu yerde arkadaş var diyeyim ona gözetlesin ben biraz uzak kalıyorum
Sus sus onu yazdım da geri sildim ürkütme ceylanıŞu an ki kafayla hiç doğurmam bence yaş gidince gafanın kaldırma kuvveti düşüyor
KoptumArtık o evrede sürgünü yeriz herhalde. Koca şube benim seksü geyşamın potlarına daha fazla dayanamaz Hayır zaten en sonunda diycem bugün grupları karıştıran yarın karıları da karıştırır bu ne avellik diye, şerrimi tadacak Biz bu gidişle bebek de yapamayız be şempazem, ayda kaç kere adamı bulucam bebek yapmaya hep nöbette ovulasyon günüme nöbet kitlerler garanti. Ben bu sevdadan vazgeçeyim. Kocamın mesleği bebek yapmaya müsait değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?