- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.621
Günaydın bilgecanAllah kolaylık versin
Günaydın
Evdeyiz bugün
Bende tam bu sebepten git bosver gayette mutlu oldugunuzu gorsun o isler oyle ilerlemiyor anlasin ayricaİşte çağırdı oda beni aramadı eşimi arayıp söylemiş eşimde beni aradı böyle böyle ne diyorsun gitmek istiyor musun dedi. istemiyorsan gitmeyebiliriz dedi.
Ama bende şunu düşünüyorum gitmezsem geçen ki konudan dolayı dertlendiğimi bu yüzden gitmek istemediğimi anlayacak herşeyi biliyor çünkü bayan bilmiş.
Sanırım haklısınn canımmÜzerinizden çürümüş egosunu tatmin etmeye çalışıyor. Cidden görüşmeye, evine kadar gitmeye değer mi?
İnsan kınadığını yaşamadan ölmez, keşke bunu bir kişiden duymuş olsaydı.
Allah onun sonunu hayır etsin.
15 sene içinde ikinci evlilik haberini duyduğunuzda Cici demişti de, olur mu?
Bu konuda senden ders almaliyim cici kuzuuumKesinlikle gitmeyin derim ve geçen günkü konudan olduğunu da anlasınlar derim.
Anlasınlar ki her yiğide laf söylenmeyeceğini de anlasınlar.
Hatta bana kalırsa açık açık da söyleyin görüşmek istemediğinizi.
İnsan silmek konusunda bir dünya markasıyım
Ben gece instada yemek videoları furysanın ortasına düştüm. Sonuç böyle oldu.Onun meali nazar değdi sana yeşil bir şişman tarafından.
Günaydın bilgecan
Uğraşma bence de boşver. Nasıl ezik bir karakterse insanların hayatları üzerinden iyi hissetmeye çalışıyor. Yazık.Sanırım haklısınn canımm
Şimdi eşimi arayıp davete icap edemeyeceğimizi bildiriyorumkimsenin egoları ile uğraşamayacağım.
Harikaaa
bekar arkadaşlar lütfen şöyle eğlenceli damatlar bulunuzsabah sabah icim açıldı valla
Dış kapının dış mandalı işte... Ve yürek yemiş. Çok büyük konuşmuş gerçekten hayret ettim. Aslında küçük de düşmüş insan kıskandığıni da bu kadar belli etmez ki.Eşimin ailesinden anne baba görümce vs hiçbirinden 2 yıldır aman senin 2. evliliğin benim oglumun ilk evliliği lafını duymadım .. ama kız ısrarla bunu direkt olarak söylemese de bir şekilde vurguluyor ben anlıyorum yanii. mesela diyor ki ben 2. defa evlensem düğün yapmam gelinlik giymem :) ben 2. defa gelinlik giydim çünkü.. herşeyin ilki güzel diyor.
Halbuki şunu hiç düşünmüyor be gerizekalı :) bende düğün istemezdim ama eşimin ilk evliliği ailesi doğal olarak düğün istiyor... davulla zurna ile gelin almak istiyor.. bende ilk miş gibi eşim de herşeyi yaşasın istedim. ama bunu anlayacak beyin ve kapasite maalesef yok
Bu akşam gidersem de en ufak iğnelemesinde susmayacağım kesin.
Öyle ama çayım..Bu konuda senden ders almaliyim cici kuzuuum
Kız sonuçsuz oynaşilir mi zatenoynaşmanın sonu her zaman iyi yerlere gider anacim sizin oynasma sekli farklı mı ki ahahah
Elti giremez girerse kıyameti koparirimkaynanam bile giremez geç eltiyi eşim ara kapıyı bile kapatır kitler evde biri yatılı olduğu zaman samdanim yatak odası değil ki tek,o daha temkinli sonuçta her şekil basilabiliriz bizim sagimiz solumuz malum pek belli olmaz hosss bı kere de annesine basildigimiz için daha temkinli artık adam
Senin kaynananın trip sebebi ne ki ola samdanim? Bişey mi geçti aranızda?
Allah kerim o zamana daHaklisin bazen ters gittimi.gider ya oyle olms canim ama olsn hevesni kaybetme.cok guzel isler bunlar Allah utandirmasin borc odemede kolaylik versin ..
Bende görüşmek istemiyorum aslında ama eğer gitmezsem de geçen ki konudan sebep gitmediğimi bu durumun canımı sıktığını anlayacak ve bu onun daha çok hoşuna gidecek
Polis adamları şöyle düşünebiliyor musun,
bekar arkadaşlar lütfen şöyle eğlenceli damatlar bulunuzsabah sabah icim açıldı valla
İsmail yknin "0 km araba alırım" adlı şaheseri zil sesi yap, gece birileri seni çaldırsın dursun. Yemeklere elini sürme, kokla geçEşimin ailesinden anne baba görümce vs hiçbirinden 2 yıldır aman senin 2. evliliğin benim oglumun ilk evliliği lafını duymadım .. ama kız ısrarla bunu direkt olarak söylemese de bir şekilde vurguluyor ben anlıyorum yanii. mesela diyor ki ben 2. defa evlensem düğün yapmam gelinlik giymem :) ben 2. defa gelinlik giydim çünkü.. herşeyin ilki güzel diyor.
Halbuki şunu hiç düşünmüyor be gerizekalı :) bende düğün istemezdim ama eşimin ilk evliliği ailesi doğal olarak düğün istiyor... davulla zurna ile gelin almak istiyor.. bende ilk miş gibi eşim de herşeyi yaşasın istedim. ama bunu anlayacak beyin ve kapasite maalesef yok
Bu akşam gidersem de en ufak iğnelemesinde susmayacağım kesin.
Sinir oluyorum he guyaa sen bilmiyonda ben biliyorum nerde oldgnu havasi atiliyo guya dmi neyin yarisiysa
Şahsen hayırPolis adamları şöyle düşünebiliyor musun,
Ya bu çok iyiiiİsmail yknin "0 km araba alırım" adlı şaheseri zil sesi yap, gece birileri seni çaldırsın dursun. Yemeklere elini sürme, kokla geçyapma tabiki ama az ye. Gece düşünsün dursun, uyuyamasın. Şaka bir yana da muhattap etmem birdaha kendime, hem kuzeniymiş zaten
Polis adamları şöyle düşünebiliyor musun,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?