Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende tam bu sebepten git bosver gayette mutlu oldugunuzu gorsun o isler oyle ilerlemiyor anlasin ayrica

Sanırım haklısınn canımm
Şimdi eşimi arayıp davete icap edemeyeceğimizi bildiriyorum kimsenin egoları ile uğraşamayacağım.

Bu konuda senden ders almaliyim cici kuzuuum

Onun meali nazar değdi sana yeşil bir şişman tarafından.
Ben gece instada yemek videoları furysanın ortasına düştüm. Sonuç böyle oldu.
Bu sıfata karşı çok hassasım çok. İlkokuldaki yıllarım,bir arkadaşıma ona böyle seslenip zorbalık yapanlardan onu korumakla geçti hep
Sen de kendine böyle söyleyip, insanların bilinçaltına sana bu şekilde seslenebilme hakkı verme.

Sanırım haklısınn canımm
Şimdi eşimi arayıp davete icap edemeyeceğimizi bildiriyorum kimsenin egoları ile uğraşamayacağım.
Uğraşma bence de boşver. Nasıl ezik bir karakterse insanların hayatları üzerinden iyi hissetmeye çalışıyor. Yazık.
Negatif insanları hayatımda 5 dk tutmayan biriyim. 1 kez görüşüp 2.kez görüşmediğim o kadar çok kişi var ki şu hayatta.
Yada yıllarca görüşüp bir anda sildiğim..
Diyorum ya çok güzel adam silerim. Yeter ki yanlışı olsun. Zerre acımam. Yüzüne de pat pat seninle görüşmek istemiyorum derim.
Mutluluğumu buna borçluyum. Bu sayede gerçekten hayatımda sadece değer verilecek insanlar kalıyor.
Orada geçireceğin 2 saat hayatındaki kayıptır.
Bu dingillerle 2 saat geçireceğine kitap oku, köpeklerini sev, kocanla vakit geçir.

bekar arkadaşlar lütfen şöyle eğlenceli damatlar bulunuz sabah sabah icim açıldı valla
Harikaaa
aynı benim koca kız bu benimki de düğünde arkadaşları ile roman havası oynamışlardı bizim ki zaten kapı gıcırtısına oynayan cinsten düğünde davulların üzerinden alamadık herifi

Dış kapının dış mandalı işte... Ve yürek yemiş. Çok büyük konuşmuş gerçekten hayret ettim. Aslında küçük de düşmüş insan kıskandığıni da bu kadar belli etmez ki.

Bu konuda senden ders almaliyim cici kuzuuum
Öyle ama çayım..
Ben çok verici bir insanım. Hayatımdaki insanlara maddi manevi, tüm benliğimi ortaya koyarak gidiyorum. Aşırı fedakar oluyorum.
O yüzden herkesin bunu hakkettiğini düşünmüyorum.
Ben kimseyi üzmem, kırmam, kötü söz söylemem, yanlış yapmam, entrika insanı değilim.
Doğal olarak da bunu yapan insanları hayatımda tutmam.
Moralimi bozacaksa, huzursuz edecekse hayatımda durmasının ne mantığı var.
Arkadaş olsun, akraba olsun farketmez. Yüzüne karakterinin bozukluğunu, görüşmek istemediğimi söyleye söyleye kendi amcalarımı, halalarımı bile sildim ben.
Hayatımda çöp istemiyorum.

mevsimsel trip diye düşünmek istiyorum. uzun zamandir hayatimizda vukuat olmadığından belki özlemiştir olayli ekşınlı günleri dün gece uyardim esimi anana söyle ayağını denk alsin diye. benim kaynanam ruh hastasi beybi:) kocam çok normal kaliyo onun yaninda öyle deyim

kaynanana mi basildiniz siz ahahaha bu sabah cok güldüm yaaa inşallah cok sey bi anda basilmamissinizdir

Bende görüşmek istemiyorum aslında ama eğer gitmezsem de geçen ki konudan sebep gitmediğimi bu durumun canımı sıktığını anlayacak ve bu onun daha çok hoşuna gidecek

Açıkçası hiç umurumda olmaz, bir gün sorarsa prensip olarak senin gibi insanlarla görüşmüyorum der geçerim. Ben kimse öyle böyle anlayacak diye kendimden ödün veremem

İsmail yknin "0 km araba alırım" adlı şaheseri zil sesi yap, gece birileri seni çaldırsın dursun. Yemeklere elini sürme, kokla geç yapma tabiki ama az ye. Gece düşünsün dursun, uyuyamasın. Şaka bir yana da muhattap etmem birdaha kendime, hem kuzeniymiş zaten

Ya bu çok iyiii hahahahahahaa

Polis adamları şöyle düşünebiliyor musun,

ay yapan yapar ya
benim eşimin polis arkadaşları çok değişik cicim steakci var pilot olan var dünyayı gezen var bilmem kaçıncı üniversitesini okuyan var cikar yani illa aralarından

ama çok eğlenceli degil mi yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…