Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben olsam bütün rahatligimla gider keyfimi catar gelirdim

ama tabi sen bilirsin. ben o densize koca meydani birakcak değilim. o hunisiyle meydanin bı köşesinde uslu uslu oynamayi öğrenir zamanla

Okudum. Bunlar rutin. İlla uğraşan çıkıyor. Hiç bitmeyecek

Amaan komik bence, yazıp yazıp dursunlar
Nasıl bir yokluk çekiyorlarsa normal hayatlarında gelip buraya yazıp tatmin olmaya çalışıyorlar
Salak olmak lazım bence biraz :)

Ben de okuldan bir arkadaştan duydum. İlk defa kullanma şansım oldu. Gizli hazinemden taze taze çıkardım

Itiraf edeyim bence sana hiç yakışmadı, belki ben kullansam bi derece ama, senin bi asaletin var

kk birinci noteri çok masumsun beybim. Kız ben bunun yemeklerini yemem. Lağım ağzından illa birşeyler bulaştırır yemeklere değil mi poncikvegece
Valla benim de gidesim yok açıkcası eşimle de görüştüm yok gitmeyelim dedim ama sebebinin o olduğunu biliyor. Gidip o lafı takmayacak kadar rahat olmanı isterdim gene de sen bilirsin hayatım dedi bilemedim kafam da deli sorular aslında gidip içimde ki herşeyi döküp sonra seni lanet olası pislik diyip çıkmak sonra birdaha görüşmek istemiyorum diğer yanımda sakin ol patili gidersen kesin döversin deyip vazgeçiriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…