- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.641
Nerde ay
Nerde ay
İşte çağırdı oda beni aramadı eşimi arayıp söylemiş eşimde beni aradı böyle böyle ne diyorsun gitmek istiyor musun dedi. istemiyorsan gitmeyebiliriz dedi.
Ama bende şunu düşünüyorum gitmezsem geçen ki konudan dolayı dertlendiğimi bu yüzden gitmek istemediğimi anlayacak herşeyi biliyor çünkü bayan bilmiş.
"Uçmasını bilirsen olursun pilot, istemesini bilirsen iner sana her külot" bunu da whatsapp durumuna yazYa bu çok iyiiihahahahahahaa
Okudum. Bunlar rutin. İlla uğraşan çıkıyor. Hiç bitmeyecek
Okudum. Bunlar rutin. İlla uğraşan çıkıyor. Hiç bitmeyecek
Niye şaşırıyosun tosiş. Bu edepsizin bulunduğu imalara karşılık az bile.
Ben de okuldan bir arkadaştan duydum. İlk defa kullanma şansım oldu. Gizli hazinemden taze taze çıkardımHahahahah çok şaşırdım ilk defa duydum o sözü
Ben de okuldan bir arkadaştan duydum. İlk defa kullanma şansım oldu. Gizli hazinemden taze taze çıkardım
Eehhhh asalet te bi yere kadar
Itiraf edeyim bence sana hiç yakışmadı, belki ben kullansam bi derece ama, senin bi asaletin var
Noldu yaNego çok geçmiş olsun canım ya. biraz daha iyi mi peki oğlan. geldi mi üst üste gelir zaten sen de dikkat et ama. salgin gibi bişeyse sana da geçer
Noldu ya
Eehhhh asalet te bi yere kadar
Valla benim de gidesim yok açıkcası eşimle de görüştüm yok gitmeyelim dedim ama sebebinin o olduğunu biliyor. Gidip o lafı takmayacak kadar rahat olmanı isterdim gene de sen bilirsin hayatım dedikk birinci noteri çok masumsun beybim. Kız ben bunun yemeklerini yemem. Lağım ağzından illa birşeyler bulaştırır yemeklere değil mi poncikvegece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?