- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.661
Noldu ya
Buz premsesi mi, kız ben dün kral şakir müzikleriyle dans ettim akşama kadar avmnin içinde.O da doğru sonsuza kadar buz prensesi olarak kalamazsın
Aynen devam Amecey
kk birinci noteri çok masumsun beybim. Kız ben bunun yemeklerini yemem. Lağım ağzından illa birşeyler bulaştırır yemeklere değil mi @patilibirhayat
Buz premsesi mi, kız ben dün kral şakir müzikleriyle dans ettim akşama kadar avmnin içinde.
Ben de bilmiyormHahahahha benim gözümde neden bir demir leydi, bir margaret thatcher canlanıyor seni düşününce hiç bilemiyorum
Ben de bilmiyorm
Bende düşünemedimŞahsen hayır
Çok eğlenceli ama eşimi böyle görmek istemezdimay yapan yapar ya
benim eşimin polis arkadaşları çok değişik cicimsteakci var pilot olan var dünyayı gezen var bilmem kaçıncı üniversitesini okuyan var cikar yani illa aralarından
ama çok eğlenceli degil mi yaaa
Eşinin gidesi var paticanValla benim de gidesim yok açıkcası eşimle de görüştüm yok gitmeyelim dedim ama sebebinin o olduğunu biliyor. Gidip o lafı takmayacak kadar rahat olmanı isterdim gene de sen bilirsin hayatım dedibilemedim kafam da deli sorular aslında gidip içimde ki herşeyi döküp sonra seni lanet olası pislik diyip çıkmak sonra birdaha görüşmek istemiyorum diğer yanımda sakin ol patili gidersen kesin döversin deyip vazgeçiriyor
Sağol canım ya, anlamadım ki ateş yok ishal yok sadece kusma, büyük küçüğe göre daha iyi ama, o daha kötüydüNego çok geçmiş olsun canım ya. biraz daha iyi mi peki oğlan. geldi mi üst üste gelir zaten sen de dikkat et ama. salgin gibi bişeyse sana da geçer
HaketmişlerdirÇok sert 1 2 yorumunu görüp kafamda öyle işaretledim belkide, bdv de haşat ediyordun milleti
Ameceyin profil resminden kaynaklı bence. Soğuk bir algı yaratıyor bu doğruHahahahha benim gözümde neden bir demir leydi, bir margaret thatcher canlanıyor seni düşününce hiç bilemiyorum
Ama polis diye eğlenemez mi? Eğlenir. Hatunun yanında istediği mezdeke parçasıyla kudurabilir. Ama dışarda o asilliklerini korumak durumundalar bromBende düşünemedim
Çok eğlenceli ama eşimi böyle görmek istemezdimBenim adam böyle yapsa babam beni düğünden çıkarıp eve geri götürürdü herhalde
Benim eşim de çok eğlencelidir, deli doludur hatta çatlaktır baya. Ama böyle yapmaz
Eşinin gidesi var patican
Siz rahat oldukça onlar yapmaya devam edecek ve kendilerini nimetten sayacaklar. Ama eşin istiyor çok belli.
Zor bir karar
Bende herkese hemen kendimi aacarim elimden geleni yaparim karsiliginda en ufak sey yanlis gordugumda de asiri uzulurum ama silemem kolay kolay hep yasadgmz iyi seyler gelir aklima yaa bu huylarmi sevmiyorumÖyle ama çayım..
Ben çok verici bir insanım. Hayatımdaki insanlara maddi manevi, tüm benliğimi ortaya koyarak gidiyorum. Aşırı fedakar oluyorum.
O yüzden herkesin bunu hakkettiğini düşünmüyorum.
Ben kimseyi üzmem, kırmam, kötü söz söylemem, yanlış yapmam, entrika insanı değilim.
Doğal olarak da bunu yapan insanları hayatımda tutmam.
Moralimi bozacaksa, huzursuz edecekse hayatımda durmasının ne mantığı var.
Arkadaş olsun, akraba olsun farketmez. Yüzüne karakterinin bozukluğunu, görüşmek istemediğimi söyleye söyleye kendi amcalarımı, halalarımı bile sildim ben.
Hayatımda çöp istemiyorum.
Olsundu
Tabiki kuzum. Mesai saatlerim dışında öğle 3 den sonra başka ne işim var ki.. Seksü geyşanın olmadığı günler aynen devamB Brunello Cicinelli
kuzum gözün aydın beybi ben yazana kadar su bile geldi
seni temizlik ve düzene kaptırdımama olsundu evi yerleşen bir cici sahalara müthiş dönecekti
evin ve sitenin özelliklerine bayıldım Allah ağız tadıyla oturmanizi nasip etsin inşallah kuzum:)
yerlesince daha cok gelcen ama artik demitadimlik degil doyumluk gelcen xemi
Haketmişlerdir
Trampın resminden öteye gitmemKesinlikle.
Evet ya bence de öyle muhtemelen profil resminden dolayı. Değiştir hemen Amecey
Sağol canım, ne bileyim geçen hafta küçük kustu durdu, dünde büyük. Üşütüyorlar sanırım.Ayy çok geçmiş olsun negom. Çocuklara ayrı üzüldüm halılara ayrı üzüldüm şimdiOlsun bidaha verirsin yıkamaya daha güzel temizlenmiş olur çift dikiş
Nesi var miniklerin?
Sağol canım ya, anlamadım ki ateş yok ishal yok sadece kusma, büyük küçüğe göre daha iyi ama, o daha kötüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?