Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk birinci noteri çok masumsun beybim. Kız ben bunun yemeklerini yemem. Lağım ağzından illa birşeyler bulaştırır yemeklere değil mi @patilibirhayat

aman zincir fastfoodculardan yemiş insanim
bu sürekli gelip gidecek biri olduğu için bu sefer giderdim ben:)

zamanında meydan bıraktığım için çok cektim o yüzden meydani ben istersem boş birakirim. bunu öğretmeden terk etmiyorum

Buz premsesi mi, kız ben dün kral şakir müzikleriyle dans ettim akşama kadar avmnin içinde.

Hahahahha benim gözümde neden bir demir leydi, bir margaret thatcher canlanıyor seni düşününce hiç bilemiyorum

B Brunello Cicinelli
kuzum gözün aydın beybi ben yazana kadar su bile geldi

seni temizlik ve düzene kaptırdım ama olsundu evi yerleşen bir cici sahalara müthiş dönecekti

evin ve sitenin özelliklerine bayıldım Allah ağız tadıyla oturmanizi nasip etsin inşallah kuzum:)

yerlesince daha cok gelcen ama artik demi tadimlik degil doyumluk gelcen xemi

Bende düşünemedim
Çok eğlenceli ama eşimi böyle görmek istemezdim Benim adam böyle yapsa babam beni düğünden çıkarıp eve geri götürürdü herhalde
Benim eşim de çok eğlencelidir, deli doludur hatta çatlaktır baya. Ama böyle yapmaz
Eşinin gidesi var patican
Siz rahat oldukça onlar yapmaya devam edecek ve kendilerini nimetten sayacaklar. Ama eşin istiyor çok belli.
Zor bir karar

Nego çok geçmiş olsun canım ya. biraz daha iyi mi peki oğlan. geldi mi üst üste gelir zaten sen de dikkat et ama. salgin gibi bişeyse sana da geçer
Sağol canım ya, anlamadım ki ateş yok ishal yok sadece kusma, büyük küçüğe göre daha iyi ama, o daha kötüydü

Hahahahha benim gözümde neden bir demir leydi, bir margaret thatcher canlanıyor seni düşününce hiç bilemiyorum
Ameceyin profil resminden kaynaklı bence. Soğuk bir algı yaratıyor bu doğru Amecey

Ama polis diye eğlenemez mi? Eğlenir. Hatunun yanında istediği mezdeke parçasıyla kudurabilir. Ama dışarda o asilliklerini korumak durumundalar brom

Bende herkese hemen kendimi aacarim elimden geleni yaparim karsiliginda en ufak sey yanlis gordugumda de asiri uzulurum ama silemem kolay kolay hep yasadgmz iyi seyler gelir aklima yaa bu huylarmi sevmiyorum

Tabiki kuzum. Mesai saatlerim dışında öğle 3 den sonra başka ne işim var ki.. Seksü geyşanın olmadığı günler aynen devam
Azıcık yatayım kalkıp işe başlıcam. Yakuza ve benim aney gelecek temizlik yardımına bakalım.
Onlar gelmeden iç çamaşırlarını ve özel bir takım şeyleri dizeyim çekmeceleri silip

Ayy çok geçmiş olsun negom. Çocuklara ayrı üzüldüm halılara ayrı üzüldüm şimdi Olsun bidaha verirsin yıkamaya daha güzel temizlenmiş olur çift dikiş
Nesi var miniklerin?
Sağol canım, ne bileyim geçen hafta küçük kustu durdu, dünde büyük. Üşütüyorlar sanırım.
Ya halıyı sererken de aklımdan geçirdim, büyük de kusarsa diye

Sağol canım ya, anlamadım ki ateş yok ishal yok sadece kusma, büyük küçüğe göre daha iyi ama, o daha kötüydü

midelerini mi üşüttüler acaba dondurma gibi bisey yemis olabilirler mi ki. ya da soguk su kola gibi bisey icmislerdir belki negom

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…