- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.681
Düğüne gelecek devreleri ve şube arkadaşlarını ne yapacağız. Bunlar şube arkadaşlarının düğünlerine üniforma ile katılan adamlar. Adamı ertesi gün şubede yerin dibine sokup çıkarırlar istifa ettirirler damadı be heheyy polise eğlence yohhhhhhAma polis diye eğlenemez mi? Eğlenir. Hatunun yanında istediği mezdeke parçasıyla kudurabilir. Ama dışarda o asilliklerini korumak durumundalar brom
Özünde ciddiyse bende silmem ama yaptığı şeye de bağlı çayım..Bende herkese hemen kendimi aacarim elimden geleni yaparim karsiliginda en ufak sey yanlis gordugumda de asiri uzulurum ama silemem kolay kolay hep yasadgmz iyi seyler gelir aklima yaa bu huylarmi sevmiyorum
Tabiki kuzum. Mesai saatlerim dışında öğle 3 den sonra başka ne işim var ki.. Seksü geyşanın olmadığı günler aynen devam
Azıcık yatayım kalkıp işe başlıcam. Yakuza ve benim aney gelecek temizlik yardımına bakalım.
Onlar gelmeden iç çamaşırlarını ve özel bir takım şeyleri dizeyim çekmeceleri silip
Bence seviyor resmini, değiştirmez ama bari renklisini koy kız Amecey. İçimiz renklesin bakarkenKesinlikle.
Evet ya bence de öyle muhtemelen profil resminden dolayı. Değiştir hemen Amecey
Ne anliyosa kimle yarisa giriyolarsa anlamiyprum o annesi sen esi vs vs yani aa konusmadinmi biz konustuk seni aramadimi falan filan aman yaaa insani buz gibi sogutuyolar kendilerinden cpcukca harwketlerle bende gorumce.cok ablam gbi olani da var ama.ayni bu konustgmz olaydaki gbi yapani da varaynen öyle cayimve bunu daima mutadiyen usenmeden yapıyolar özellikle kaynanm aşırı zevk aliyo
Yüzüm eskimesin diye özlettim acıkne kadar fena bi gelinsin. yakuza sırf onları görmek için yardim teklif etti belkidehemen kaldırılır mi
vall çok uzun bi hasretlik cektik topikce sana cici:) bol bol akrostiş yazcan gibi görünüyor burdan
Haklisij gulum ben akillanmam sade esimi dinlesem yeter ama.dinlemiyorum sonunda darbeyi yiyip oturuyom asssaaaÖzünde ciddiyse bende silmem ama yaptığı şeye de bağlı çayım..
Herkes affedilmeyi hak etmiyor ki.
Bu arada göreceklerinden memnun kalmayabilir yakuza hanım ama illa göreceğim derse göreceklerinden ben sorumlu değilim. Bakacağı varsa göreceği de varne kadar fena bi gelinsin. yakuza sırf onları görmek için yardim teklif etti belkidehemen kaldırılır mi
vall çok uzun bi hasretlik cektik topikce sana cici:) bol bol akrostiş yazcan gibi görünüyor burdan
Yaaa kız Elhanım çok teşekkür ederimB Brunello Cicinelli canım anamyeni evine hoş geldin. Musmutlu keyifli huzurlu günlerin olsun inşallah. Tez zamanda suyunun bağlanmasını işine gücüne bakmanı dilerim. Yardıma ihtiyacın olduğunda beni çekinmeden cagirabilirsin. Seve seve yanında olurum.
Hasta olan veya bebisi hasta olan bacilarima acil şifalar diliyorum. Dilosa çok sevindim. Allah dirligini daim etsin. Ağız tadı bir daha bozulmasın.
Çok sevindim çayım.He kizlar bu arada reglim geldi sabah 5 ten.beri kivrandiriyordu beni smdi daha iyiyim bi tik daha yrni kahvalti yapicaz insallah kizim ac durmasin diye muz verdm oyle zordaydim mide bulantisida yapti gece de bas agrim.vardi ... neyse sonunda sukur geldi gecikmenin 13.gunu
Sensiz nasıl olalım beee yavrmGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
@Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
@Kmsl Hnd
Sağol canım
Sağol canım
Sağol canımGünaydın bombastik sarışın. Yine muhabbetin sonuna yetiştimhayırlı olsun yeni eviniz kolaylıkla yerleştirin huzurla oturun insaallah
Negom çok geçmiş olsun canım.. ahh ahh o usutmeler kusmalar...
Canım yaa bakarsın inşaallah hamilesindir. Gecikmiş hem.. aksi olursa da ilk firsatta inşaallah
Sağol canımNego seke seke geldiğim günlerden biri olduğu için göremedim. Gelmiş geçmiş olsun canm
Terliyorlar okulda, havalarda bir sıcak bir soğuk, dondurma yemedi canımmidelerini mi üşüttüler acaba dondurma gibi bisey yemis olabilirler mi ki. ya da soguk su kola gibi bisey icmislerdir belki negom
Sağol canım, salgın değil çok şükür canım, öyle olsa aynen hastane serum zor oluyorNego Gelmiş geçmiş olsun canım.. Salgın var sanırım.. geçenler de eşim de çok kötüydü hem istifra hem ishal berbattı durumu.. serum yedik kendimize geldik şimdi ilaçla takviyeye devam..
Günaydın haşmetlimSensiz nasıl olalım beee yavrm
Yuvarlanıp gidiyoruz
İns şu perde ve geyşa üçlüsü hemen gelir de düzenini oturtturursun seni en iyi bn anliorm şuan
Amin negom teşekkür ederimB Brunello Cicinelli canım taşınmışsın bile, ne güzel. Ağız tadıyla, sağlıkla bol muhabbetle oturun ❤
Öyle olunca insanın da bişey yapasi gelmiyor ellemek istemiyor amaaaaaan kalsın Yaaa yaparm.modina giriyorsun ama sihirli bir değnek olsa da hepsini yapsa istiyorsunGünaydın haşmetlim
Beni her zaman en iyi sen anlarsın zaten
Bu ev neresinden temizlenmeye başlayacak cesaret edemiyorum yatıp kaldım malak gibi
Güzel annem nasıl sevindim mesajına. Yapma bir karanfil bulur bulmaz hayata gecirecegim.Yaaa kız Elhanım çok teşekkür ederim
Suyum bağlandı ama suyu gördüğüm anda temizlik hevesim kaçtı
Ya bazen yolda böyle profil resmine benzeyen tatlış hanımlar görüyorum Elhannnnnn benim kıymetli yavrummm diye koşup sarılasım geliyor, yakana kırmızı karanfil takıp gezsene ordan anlayayım da yanış kişiye rezil olmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?