Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama polis diye eğlenemez mi? Eğlenir. Hatunun yanında istediği mezdeke parçasıyla kudurabilir. Ama dışarda o asilliklerini korumak durumundalar brom
Düğüne gelecek devreleri ve şube arkadaşlarını ne yapacağız. Bunlar şube arkadaşlarının düğünlerine üniforma ile katılan adamlar. Adamı ertesi gün şubede yerin dibine sokup çıkarırlar istifa ettirirler damadı be heheyy polise eğlence yohhhhhh

Bende herkese hemen kendimi aacarim elimden geleni yaparim karsiliginda en ufak sey yanlis gordugumda de asiri uzulurum ama silemem kolay kolay hep yasadgmz iyi seyler gelir aklima yaa bu huylarmi sevmiyorum
Özünde ciddiyse bende silmem ama yaptığı şeye de bağlı çayım..
Herkes affedilmeyi hak etmiyor ki.

ne kadar fena bi gelinsin. yakuza sırf onları görmek için yardim teklif etti belkide hemen kaldırılır mi

vall çok uzun bi hasretlik cektik topikce sana cici:) bol bol akrostiş yazcan gibi görünüyor burdan

B Brunello Cicinelli canım anam yeni evine hoş geldin. Musmutlu keyifli huzurlu günlerin olsun inşallah. Tez zamanda suyunun bağlanmasını işine gücüne bakmanı dilerim. Yardıma ihtiyacın olduğunda beni çekinmeden cagirabilirsin. Seve seve yanında olurum.
Hasta olan veya bebisi hasta olan bacilarima acil şifalar diliyorum. Dilosa çok sevindim. Allah dirligini daim etsin. Ağız tadı bir daha bozulmasın.

Kesinlikle.

Evet ya bence de öyle muhtemelen profil resminden dolayı. Değiştir hemen Amecey
Bence seviyor resmini, değiştirmez ama bari renklisini koy kız Amecey. İçimiz renklesin bakarken

aynen öyle cayim ve bunu daima mutadiyen usenmeden yapıyolar özellikle kaynanm aşırı zevk aliyo
Ne anliyosa kimle yarisa giriyolarsa anlamiyprum o annesi sen esi vs vs yani aa konusmadinmi biz konustuk seni aramadimi falan filan aman yaaa insani buz gibi sogutuyolar kendilerinden cpcukca harwketlerle bende gorumce.cok ablam gbi olani da var ama.ayni bu konustgmz olaydaki gbi yapani da var

ne kadar fena bi gelinsin. yakuza sırf onları görmek için yardim teklif etti belkide hemen kaldırılır mi

vall çok uzun bi hasretlik cektik topikce sana cici:) bol bol akrostiş yazcan gibi görünüyor burdan
Yüzüm eskimesin diye özlettim acık
Vallahi profili kapalı olanlara şiirleri yazmadan ilerliyorum. İfrit oluyorum o kapalı profillere zaten. Topiğin de yarısı kapalı profil kullandığı için şiir yazacak duvar bulamaz oldum,
Diyorum kara para aklıyorlar içeride.

Bu arada göreceklerinden memnun kalmayabilir yakuza hanım ama illa göreceğim derse göreceklerinden ben sorumlu değilim. Bakacağı varsa göreceği de var

He kizlar bu arada reglim geldi sabah 5 ten.beri kivrandiriyordu beni smdi daha iyiyim bi tik daha yrni kahvalti yapicaz insallah kizim ac durmasin diye muz verdm oyle zordaydim mide bulantisida yapti gece de bas agrim.vardi ... neyse sonunda sukur geldi gecikmenin 13.gunu

Yaaa kız Elhanım çok teşekkür ederim
Suyum bağlandı ama suyu gördüğüm anda temizlik hevesim kaçtı
Ya bazen yolda böyle profil resmine benzeyen tatlış hanımlar görüyorum Elhannnnnn benim kıymetli yavrummm diye koşup sarılasım geliyor, yakana kırmızı karanfil takıp gezsene ordan anlayayım da yanış kişiye rezil olmayayım

Çok sevindim çayım.
Belli etmedim ama bu ay bende korku ile bekledim, azıcık sakata gelme durumum vardı
Çok şükür normalden de erken gelerek bekletmedi hiç. Ama taşınırken geldi o kötü oldu. Olsundu
Hadi hayırlı olsun reglin. Ams yine de doktora görün bu gecikmeler için..

Sensiz nasıl olalım beee yavrm

Yuvarlanıp gidiyoruz

İns şu perde ve geyşa üçlüsü hemen gelir de düzenini oturtturursun seni en iyi bn anliorm şuan

@BenSero cici doğru diyor kefiri probiyotik falan kullanabilirsin bağışıklık için.

Nego çok geçmiş olsun yavrulara
Sağol canım
Nego çok geçmiş olsun canım şimdi gördüm. Halı içinde çok geçmiş olsun
Sağol canım
Sağol canım
Nego seke seke geldiğim günlerden biri olduğu için göremedim. Gelmiş geçmiş olsun canm
Sağol canım
midelerini mi üşüttüler acaba dondurma gibi bisey yemis olabilirler mi ki. ya da soguk su kola gibi bisey icmislerdir belki negom
Terliyorlar okulda, havalarda bir sıcak bir soğuk, dondurma yemedi canım
Nego Gelmiş geçmiş olsun canım.. Salgın var sanırım.. geçenler de eşim de çok kötüydü hem istifra hem ishal berbattı durumu.. serum yedik kendimize geldik şimdi ilaçla takviyeye devam..
Sağol canım, salgın değil çok şükür canım, öyle olsa aynen hastane serum zor oluyor

Sensiz nasıl olalım beee yavrm

Yuvarlanıp gidiyoruz

İns şu perde ve geyşa üçlüsü hemen gelir de düzenini oturtturursun seni en iyi bn anliorm şuan
Günaydın haşmetlim
Beni her zaman en iyi sen anlarsın zaten
Bu ev neresinden temizlenmeye başlayacak cesaret edemiyorum yatıp kaldım malak gibi

Günaydın haşmetlim
Beni her zaman en iyi sen anlarsın zaten
Bu ev neresinden temizlenmeye başlayacak cesaret edemiyorum yatıp kaldım malak gibi
Öyle olunca insanın da bişey yapasi gelmiyor ellemek istemiyor amaaaaaan kalsın Yaaa yaparm.modina giriyorsun ama sihirli bir değnek olsa da hepsini yapsa istiyorsun

Güzel annem nasıl sevindim mesajına. Yapma bir karanfil bulur bulmaz hayata gecirecegim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…