Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kist mi var acaba,? Benim de kist yüzünden 15 gün gecikmisti

Yeter, ben gidiyorum
Vakit ev düzeni kurma vaktidir.
Herkese elveda.
Kalın sağlıcakla.
Beni özleyin.
Özlemezseniz küserim mektubunuzu keserim
Hatırım için en sexsü iç çamaşırlarından bir parçada kv için bırak. Hepsini yerleştirme,yorma kendini

Kilolu deyinde dahamı yumuşak oluyor ki?
Bi tek ben diyorum zaten.

Itiraf edeyim bence sana hiç yakışmadı, belki ben kullansam bi derece ama, senin bi asaletin var

O asaletli bide bize bak tepecikli sabayat ve bonus be toşya

Cqnım kolay gelsinnn yaaaaa ohhhh s gibi evin temizdir şimdi eşyaları da yerleştirdin miiii ohhhh değme keyfine

Gel bi kahve yapayım sana

Kuzum bende normal doktorluk bi durum degil bu sene 2 3 olur zaten 2 kere olmasni doktorlar da normal karsiliyor . Zaten normalde 30 da 1 oluyorum mevsimde bide gogusten stresten oldu ben biliyorum tiroit ve pko da var bende normal bunlar ben dogmdan once 40 50 gunde bir olurdum dogmdan beri duzenli adet gormeyi ogrwndim ben bin sukur bu halime senede 2 3 e sukur yani diger zamanlar 30 da 1 olurum . Seninde rahatlamana sevndim aman bazilari anlamada istemedigin dusunmedigin zaman gelen hamilelik mutlu etmiyor iste .. Allah im isteyenlere versin insallah

işte bu tedavisiz bişey Allah yardımcımız olsun ben ayaklarimi otururken geriye koyup sakin sakin bilek çevirmekte buldum
Samdan ben çok sallanırım yaa uyurken bile sürekli hareket halinde bacaklarım.
Sabit 5 dk bile aynı pozisyonda oturamam

2 ye bölücez işte ancak yetiyor kız
Sen kaç kilodan yapıcaksın
Geçmişi okuyorum da. Şimdi o salça kv ve senin için anladığım kadarıyla, yani o dediğin kaynına verilmeyecek.
Kv salçanı yapıyor zahmete giriyor, kızından dolayı sen çok yardım edememişsin bile. Bu durumda o kaynından biber parası istemesi abes olmaz mı? Salça sizin sonuçta, ha kaynına da yapılır o da ortaktır o zaman tabi ki onun da para vermesi gerekir. Ama senin kullanacağın salça parasını o niye versin ki. Eşin annesine bir nevi el emeği parası vermiş oluyor bu durumda

aynen böyle işte
bak bakalım nazlaninca hamilelik nasılmış
ye kuzum hadis de varmış huyu yüzü güzel bebek isteyen ayva yesin diye :)
Yüzleri çok güzel benim sıpaların yani gören öyle diyor ama huyları

Iff çok zor ev toplayıp yerleştirmek Allah yardımcın olsun cici
Havalar ısındı yine bozmadan halledersin inşallah.

Ben 2 gündür benimkiyle bahçede kaldık. Bahçe dediğim hobi bahçesi gibi bir yer parsel parsel pirefabrik evler falan

İki gün kaçtık iyi geldi
Malum diyetteyim doğrusu 2 gündür yine kaçırdım toplasan 4 gündür diyetteyim. Zaten
Hay Allahım ya öyle saçıma kretain bakım yapıcam bugun, yarın burda aoutler var oralara giderim diyorum ayakkabı falan bakarım

Hayrlı olsun çok sevindim bende sebze meyve aldım az önce kocişle dışarı cktık alışveriş yaptık geldik hafta sonları da evdeyım hafta içleri de benım koca arkadaşlaryla cktı yine evde tıkılı kaldım her zaman ki koca işte biraz evi topladım temzledım birazda koca cok dagınık hafta sonu evi çok dagıtıyor

Olayı yanlış anladın canım sanırım kaynıma da yaptık ona da ayrıca 100 kilo toplamda 215 kilo temizlemiş olduk ben burda paranın peşine düşmüş değilim hııı çok yardım edemedim desemde evde yemeklerini kahvelerini getir götür işlerini salçanın yıkanmasını filan hep yaptım derdim para değil bi kez daha söylüyorum
Amaç ayrımcılık olması yani 2 oğlu var ona da diyebilirdi diyorum ortak verilebilirdi

Off halı kötü olmuş nego, geçmiş olsun salgin varmis ya
Canım yaa bakarsın inşaallah hamilesindir. Gecikmiş hem.. aksi olursa da ilk firsatta inşaallah
Saol canım o kadar emek verdim para harcadım ki transfer olmak istiyorum aslında ama onunda tutup tutmama gibi bı belirsizliği olduğu için kendiliğinden hamile kalmış olsamda müthiş bişey olur tabi ki lakin bir aydır korunduk sağlıksız gebelik olmaması için canim,bugün yarın gelir adet artık heralde

bekar arkadaşlar lütfen şöyle eğlenceli damatlar bulunuz sabah sabah icim açıldı valla
Ahaha ben eşime böyle oyna geç karşıma desem,sen oyna der camdan atar beni nasıl güzel oynuyorlar yaa resmen belli dansçı zaten sanırım bunlar
Senin eşinde aileside bı tuhafmis samdanim ya iyi yapmışsın eşini uyarmakla annesini uyarır oda durduk yere huzur kaçırmak niye yani,bazen iyi hoşlarda insanın asabini bozuyorlar ortada bişey yokken bu büyükler

Evet kaynanama basildik biz B Brunello Cicinelli iyi bilir dimi cicim anlatmıştım tamda çok şey bı andı samdan benim bacaklar eşimin omzunda vaziyetteAma yanımızda örtü varmış pike gibi onu cekebilmistik üstümüze zar zor, eşimde o panikle üstüme düşmüştü onları hatırlıyorum daha cok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…