- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.701
Canım kist mi var acaba,? Benim de kist yüzünden 15 gün gecikmistiHe kizlar bu arada reglim geldi sabah 5 ten.beri kivrandiriyordu beni smdi daha iyiyim bi tik daha yrni kahvalti yapicaz insallah kizim ac durmasin diye muz verdm oyle zordaydim mide bulantisida yapti gece de bas agrim.vardi ... neyse sonunda sukur geldi gecikmenin 13.gunu
Hatırım için en sexsü iç çamaşırlarından bir parçada kv için bırak. Hepsini yerleştirme,yorma kendiniYeter, ben gidiyorum
Vakit ev düzeni kurma vaktidir.
Herkese elveda.
Kalın sağlıcakla.
Beni özleyin.
Özlemezseniz küserim mektubunuzu keserim
Kolay gelsin canım. Hadi beline kuvvetYeter, ben gidiyorum
Vakit ev düzeni kurma vaktidir.
Herkese elveda.
Kalın sağlıcakla.
Beni özleyin.
Özlemezseniz küserim mektubunuzu keserim
Ben gece instada yemek videoları furysanın ortasına düştüm. Sonuç böyle oldu.
Bu sıfata karşı çok hassasım çok. İlkokuldaki yıllarım,bir arkadaşıma ona böyle seslenip zorbalık yapanlardan onu korumakla geçti hep
Sen de kendine böyle söyleyip, insanların bilinçaltına sana bu şekilde seslenebilme hakkı verme.
Itiraf edeyim bence sana hiç yakışmadı, belki ben kullansam bi derece ama, senin bi asaletin var
Harika destekleriz.
Destek bizim işimiz.
8 hazirandan beri...
Cqnım kolay gelsinnn yaaaaa ohhhh s gibi evin temizdir şimdi eşyaları da yerleştirdin miiii ohhhh değme keyfineGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
B baby0101
@tosia
Kmsl Hnd
Kuzum bende normal doktorluk bi durum degil bu sene 2 3 olur zaten 2 kere olmasni doktorlar da normal karsiliyor . Zaten normalde 30 da 1 oluyorum mevsimde bide gogusten stresten oldu ben biliyorum tiroit ve pko da var bende normal bunlar ben dogmdan once 40 50 gunde bir olurdum dogmdan beri duzenli adet gormeyi ogrwndim ben bin sukur bu halime senede 2 3 e sukur yani diger zamanlar 30 da 1 olurum . Seninde rahatlamana sevndim aman bazilari anlamada istemedigin dusunmedigin zaman gelen hamilelik mutlu etmiyor iste .. Allah im isteyenlere versin insallahÇok sevindim çayım.
Belli etmedim ama bu ay bende korku ile bekledim, azıcık sakata gelme durumum vardı
Çok şükür normalden de erken gelerek bekletmedi hiç. Ama taşınırken geldi o kötü oldu. Olsundu
Hadi hayırlı olsun reglin. Ams yine de doktora görün bu gecikmeler için..
Samdan ben çok sallanırım yaaişte bu tedavisiz bişeyAllah yardımcımız olsun ben ayaklarimi otururken geriye koyup sakin sakin bilek çevirmekte buldum
Benimki vestel memnunumKızlar alakasız olacak ama derin dondurucu kullananız hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz
Seen biliinKilolu deyinde dahamı yumuşak oluyor ki?
Bi tek ben diyorum zaten.
O asaletli bide bize bak tepecikli sabayat ve bonus be toşya
Geçmişi okuyorum da. Şimdi o salça kv ve senin için anladığım kadarıyla, yani o dediğin kaynına verilmeyecek.2 ye bölücez işte ancak yetiyor kız
Sen kaç kilodan yapıcaksın
Canim yazdim alta aciklamamiCanım kist mi var acaba,? Benim de kist yüzünden 15 gün gecikmisti
Yüzleri çok güzel benim sıpaların yani gören öyle diyoraynen böyle işte
bak bakalım nazlaninca hamilelik nasılmış
ye kuzum hadis de varmış huyu yüzü güzel bebek isteyen ayva yesin diye :)
Iff çok zor ev toplayıp yerleştirmek Allah yardımcın olsun ciciGünaydın yavru kertenkelelerim
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
B baby0101
@tosia
Kmsl Hnd
Hayrlı olsun çok sevindim bende sebze meyve aldım az önce kocişle dışarı cktık alışveriş yaptık geldik hafta sonları da evdeyım hafta içleri de benım koca arkadaşlaryla cktı yine evde tıkılı kaldım her zaman ki koca işte biraz evi topladım temzledım birazda koca cok dagınık hafta sonu evi çok dagıtıyorGünaydın yavru kertenkelelerim
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
B baby0101
@tosia
Kmsl Hnd
Olayı yanlış anladın canım sanırım kaynıma da yaptık ona da ayrıca 100 kilo toplamda 215 kilo temizlemiş olduk ben burda paranın peşine düşmüş değilim hııı çok yardım edemedim desemde evde yemeklerini kahvelerini getir götür işlerini salçanın yıkanmasını filan hep yaptım derdim para değil bi kez daha söylüyorumGeçmişi okuyorum da. Şimdi o salça kv ve senin için anladığım kadarıyla, yani o dediğin kaynına verilmeyecek.
Kv salçanı yapıyor zahmete giriyor, kızından dolayı sen çok yardım edememişsin bile. Bu durumda o kaynından biber parası istemesi abes olmaz mı? Salça sizin sonuçta, ha kaynına da yapılır o da ortaktır o zaman tabi ki onun da para vermesi gerekir. Ama senin kullanacağın salça parasını o niye versin ki. Eşin annesine bir nevi el emeği parası vermiş oluyor bu durumda
Canım geçmiş olsun soğan suyunu deneyebilirsiniz gerçekten çok işe yarıyor YouTube san bak istersenAyy iki defa oldu
Off halı kötü olmuş nego, geçmiş olsun salgin varmis yaGünaydın, çok birikmiş sayfa, sonra bakarım. Büyük oğlum hastalandı dün. Onunla ilgileniyorum.
Küçük kustu diye yıkamaya gönderdiğim ve dün gelen yeni serdiğim halıya akşam da büyük kustu
Saol canım o kadar emek verdim para harcadım ki transfer olmak istiyorum aslındaCanım yaa bakarsın inşaallah hamilesindir. Gecikmiş hem.. aksi olursa da ilk firsatta inşaallah
Ahaha ben eşime böyle oyna geç karşıma desem,sen oyna der camdan atar beni
bekar arkadaşlar lütfen şöyle eğlenceli damatlar bulunuzsabah sabah icim açıldı valla
Senin eşinde aileside bı tuhafmis samdanim ya iyi yapmışsın eşini uyarmakla annesini uyarır oda durduk yere huzur kaçırmak niye yani,bazen iyi hoşlarda insanın asabini bozuyorlar ortada bişey yokken bu büyüklermevsimsel trip diye düşünmek istiyorum. uzun zamandir hayatimizda vukuat olmadığından belki özlemiştir olayli ekşınlı günleridün gece uyardim esimi anana söyle ayağını denk alsin diye. benim kaynanam ruh hastasi beybi:) kocam çok normal kaliyo onun yaninda öyle deyim
kaynanana mi basildiniz sizahahaha bu sabah cok güldüm yaaa inşallah cok sey bi anda basilmamissinizdir
Görmedin canimCanim yazdim alta aciklamamibide ben gogsmde bisey var diye baya stres sknti yaptm kendime ondan bile geckmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?