- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.721
Kilolu deyinde dahamı yumuşak oluyor ki?
Bi tek ben diyorum zaten.
O asaletli bide bize bak tepecikli sabayat ve bonus be toşya
Olayı yanlış anladın canım sanırım kaynıma da yaptık ona da ayrıca 100 kilo toplamda 215 kilo temizlemiş olduk ben burda paranın peşine düşmüş değilim hııı çok yardım edemedim desemde evde yemeklerini kahvelerini getir götür işlerini salçanın yıkanmasını filan hep yaptım derdim para değil bi kez daha söylüyorum
Amaç ayrımcılık olması yani 2 oğlu var ona da diyebilirdi diyorum ortak verilebilirdi
Canım ben gerçekten kafaya takmıyorum sohbet esnasında söyledim burda herşeyi konuşuyoruz üzüntümüzü Sevinç’imizi acımızı gerçekten yanlış anlaşıldım yazmam bi dahaSen benim kuzenim olabilir misin yaa :)
Yanlış anlama sen öylesin diye demiyorum da takmış o eltilerine kafayı, yok bizden 10 lira aldılar ondan 5 lira aldılar, onu ortak yaptık, bunu ortak yapmadık, ayrımcılık oldu, ona o tarlayı verdiler bize bu bahçeyi verdiler diye diye ömrünü yedi, yaşlandı 5 6 yılda.
Ona da hep diyorum sana da diyeyim, bana düşmez ama arkadaş kardeş tavsiyesi de sen buna, hepimiz kayın ailelere takacak olsak o kadar üzülecek konu buluruz ki. En basitinden kendi anne babamız, abimiz kardeşimiz değiller. Çok farklıyız genelde.
Ben şimdi kayinvalidemle istesem görüşmeyecek kadar sebep bulurum, kızar kavga bile ederim ama inan hiç kendimi yorup strese girmeme değmez diyorum, işime gelen şeyde tamam annecim diyorum, gelmeyen şeyde bakalım annecim kısmet diyorum, bildiğimi yapıyorum.
Böyle hesaplarla kendi kendini üzmekten, onlara iyice bilenmekten başka birşey yapmazsın, üstelik aynısını senin eşin senin ailen için düşünse üzülürsün inan, boşver canım takma kafana hiç böyle şeyleri.
Eşim ister para verir ailesine ister vermez, bizim geçimimiz sağlandıktan sonra hiç onemli değil
Ki biz çok zorluk çektik onlar bize çok destek oldu sagolsunlar, allah bin kere razı olsun
Bende olunca ben veririm gerekirse. Asla neden verdi diye düşünmem, böyle kafam rahat oluyor kuzum
AnladımOlayı yanlış anladın canım sanırım kaynıma da yaptık ona da ayrıca 100 kilo toplamda 215 kilo temizlemiş olduk ben burda paranın peşine düşmüş değilim hııı çok yardım edemedim desemde evde yemeklerini kahvelerini getir götür işlerini salçanın yıkanmasını filan hep yaptım derdim para değil bi kez daha söylüyorum
Amaç ayrımcılık olması yani 2 oğlu var ona da diyebilirdi diyorum ortak verilebilirdi
Canım ben gerçekten kafaya takmıyorum sohbet esnasında söyledim burda herşeyi konuşuyoruz üzüntümüzü Sevinç’imizi acımızı gerçekten yanlış anlaşıldım yazmam bi daha
Annabelle 3 izliyorum
Oğlan iyileşti dışarı çıktılar
Sağol canım, şükür şimdilik iyi, beni satıp dışarı bile çıktılarOff halı kötü olmuş nego, geçmiş olsun salgin varmis ya
Dağınıklık yok kuzum, az ütü var, süpürsem iyi olur ama yapamıycam, oturmak istiyorum, isyan modundayım.Hayat sana güzel şu an Negom, allah bilir evin de tertemizdir şimdi
Spoiler mi veriyorsun yoksa senin oğlan mı dışarı çıktı? Kargaşanın ortasında kaldım bi gelAnnabelle 3 izliyorum
Oğlan iyileşti dışarı çıktılar
Dağınıklık yok kuzum, az ütü var, süpürsem iyi olur ama yapamıycam, oturmak istiyorum, isyan modundayım.
Diyette olmasam şimdi filmle neler gömerdim
A haha benim oğlanlar babayla çıktılarSpoiler mi veriyorsun yoksa senin oğlan mı dışarı çıktı? Kargaşanın ortasında kaldım bi gel
Yaaa aman bırak kız uyusun, yapılır hepsi tosia. Sabahtan beri dağınıklık topluyorum, kim eline sağlık dedi ki???Benim kendi ütüm var, kaynanamin ütüsü var, ooof of
Saysam şu an evdeki pisliği yapılacak işleri benden tiksinirsin. Ve ben şu an kızım uyuyor uyanmasın diye öylece oturuyorum, içim de rahat değil ev temiz değil çünkü.
Agliycam
Yaaa aman bırak kız uyusun, yapılır hepsi tosia. Sabahtan beri dağınıklık topluyorum, kim eline sağlık dedi ki???
Boş veeer
O zaman kalk hadi, sen kendi elini sıkmayı hakediyorsun, hadi aslanım göreyim seniBen temizliğimi yapıp, kendi elimi sıkıp helal olsun sana aslanım demek istiyorum. Zaten kimseden bi beklentim yok anlayacak adam mı var evde
O zaman kalk hadi, sen kendi elini sıkmayı hakediyorsun, hadi aslanım göreyim seni
Kabullenme sürecine girdik diyebilirim. Bu gece ağlanarak, salıncakta sallanmak istemedi şükürAmecey memeden kesme sorunsalı ne durumda? Biraz daha düzene girdiniz mi
Kabullenme sürecine girdik diyebilirim. Bu gece ağlanarak, salıncakta sallanmak istemedi şükürŞimdiki gayem, yemek seçtirmemek.
O el daldırmalar yok mu..Bir kaç sweatshirt zayiat bile verdim. Marketlerde kasa sırası beklerken, sn farkıyla afiş olmaktan son anda kurtulmuşluğum çoktur. 13 aylıktı senin bıcırık yanlış hatırlamıyorsam. Kilo boy ölçüsü iyiyse sıkıntı yok aslında. En iyisini anneler bilir. Sırada, bez atma var. Ama yazı bekleyip evi karantinaya almam lazım,neyle karşılaşacağımı bilmiyorum.Çok şükür sevindim, daha da iyi olacak inşallah. Belki meme emmeyince iştahı düzelir. Ben de gündüz meme emme olayını azaltmaya çalışıyorum şu an açıkçası, çünkü yemek yemiyor sürekli eli memede, mmemmme memmme memmme diye elini daldirip duruyor deli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?