- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.741
Samdan ben çok sallanırım yaauyurken bile sürekli hareket halinde bacaklarım.
Sabit 5 dk bile aynı pozisyonda oturamam
Yüzleri çok güzel benim sıpaların yani gören öyle diyorama huyları
O el daldırmalar yok mu..Bir kaç sweatshirt zayiat bile verdim. Marketlerde kasa sırası beklerken, sn farkıyla afiş olmaktan son anda kurtulmuşluğum çoktur. 13 aylıktı senin bıcırık yanlış hatırlamıyorsam. Kilo boy ölçüsü iyiyse sıkıntı yok aslında. En iyisini anneler bilir. Sırada, bez atma var. Ama yazı bekleyip evi karantinaya almam lazım,neyle karşılaşacağımı bilmiyorum.
Off halı kötü olmuş nego, geçmiş olsun salgin varmis ya
Saol canım o kadar emek verdim para harcadım ki transfer olmak istiyorum aslındaama onunda tutup tutmama gibi bı belirsizliği olduğu için kendiliğinden hamile kalmış olsamda müthiş bişey olur tabi ki lakin bir aydır korunduk sağlıksız gebelik olmaması için canim,bugün yarın gelir adet artık heralde
Ahaha ben eşime böyle oyna geç karşıma desem,sen oyna der camdan atar beninasıl güzel oynuyorlar yaa resmen belli dansçı zaten sanırım bunlar
Senin eşinde aileside bı tuhafmis samdanim ya iyi yapmışsın eşini uyarmakla annesini uyarır oda durduk yere huzur kaçırmak niye yani,bazen iyi hoşlarda insanın asabini bozuyorlar ortada bişey yokken bu büyükler
Evet kaynanama basildik biz B Brunello Cicinelli iyi bilir dimi cicim anlatmıştımtamda çok şey bı andı samdan benim bacaklar eşimin omzunda vaziyette Ama yanımızda örtü varmış pike gibi onu cekebilmistik üstümüze zar zor, eşimde o panikle üstüme düşmüştü onları hatırlıyorum daha cok
Annabelle 3 izliyorum
Oğlan iyileşti dışarı çıktılar
Stres = benaha nego da bizdensen de streslisin o zaman negom :) Allah kolaylık versin beybi içten gelen insanın yapısında olan stres insanı çok yoruyo
Ben meyve çok severim zaten, eşim benden çok sever, çocuklar da ultra severben kaynanami kinadim
herkesten gıcık olduğum huylari almışkendimde gıcık olduğum huy da dahil benimki de pek güzeldir ama maşallah ben toplasan bi kac tane ayva yediydim nego sen baya yemistin demi
Evet ama hiç korkmadım boşuna izledimkorku filmi değil mi o ya
Stres = ben
Ben meyve çok severim zaten, eşim benden çok sever, çocuklar da ultra severaşırı yedim hem de ayva. Şimdi oğlanlar da aynaya aşık
Evet ama hiç korkmadım boşuna izledim
Canım korku seansı serisini izledim, annabelle ona göre daha vasat bence. Ha bağlantılı ama, bu hoşuma gitmedi açıkcası basit kalmış.ayy negom yaaaçok güldüm. o korku filmine iyi diyolardi nasil korkmadin yav
benimki de pek sever kendinibizim odanin gardirobunda kendini gülerek seyreder yeni bisey giydiginde ya da beğendiği bisey giydiginde
bu stresle mücadele kapsaminda azalma var mi peki negom. yoksa aynen devam ediyo mu :)
Canım korku seansı serisini izledim, annabelle ona göre daha vasat bence. Ha bağlantılı ama, bu hoşuma gitmedi açıkcası basit kalmış.
Ruhlar bölgesi serisi daha güzel .
Stresle baş etmeyi ben henüz öğrenemedim :/
Senin oğlan çok eğlenceli
Kesinlikle baktır. Zor biliyorum ama kan değerlerine de baktır.Hayırlısıyla inşallahEvet canım tam 13 aylık
Iyiydi aslında 1 ay önce ama bu aralar çok kilo verdi sanki. Olmazsa pazartesi günü bir kontrole götüreyim de baktirayim kilosuna boyuna. Evet bir bez atma kaldı senin, o da geçer gider umarım kolayca
Yok eskileri izlemedim pek. Çok eskileri yani.anaaaammm kadına bak izlemediği korku filmi kalmamış
bu çok eski olan korku filmlerini de izledin mi peki negom türünün ilki falan oluyo ya :)
mesela rossmerry nin bebeği çok iyiymis öyle okudum:) heee izlemedim halauzun yıllardır izlemiyorum ama cok özledim korku filmi izlemeyi etkileniyorum baya gerçi ben korku filmi diye hep kesmeli bicmeli seyler izliyodum
benim oğlan artist yaiki kelimeyi birlikte söylemeyi öğrenmis negom. bi tane pijamasi vardi babalarımızın dedelerimizin giydigi pijamalar gibi deseni. esimle dede donu diye gülerdik. oğlana da derdik bak bu senin dede donun diye. bi haftadir evin içinde eline aldığı her altla dede donu dede donu diyerek geziyo şimdi de eline hikaye kitabi almis dede donu diyo papağan gibi
Yok eskileri izlemedim pek. Çok eskileri yani.
Ayyy koptum, dede donu ne ya
Belgesel dediğini söylemiştin sankii, kaydetmiştim telefonaeğer bı gün izleyecek korku filmi bulamazsan onlara bakmesela o rossmerrynin bebeği seytan üçlemesinin ilki mi neymis :)
ama görsen hak verirdin tıpkı dedemin donuna benziyo bazıları
bide belgesel seversen bi extraordinary
women çok güzeldi. tüm bölümleri izleyemedim ama izlediklerim harikaydi :) sana da ilham olur belki izlemediysen tabi:)
Bende begendim kizayyyy kuzuuuummm tam romantik komedi filmi gibi bi sahne olmuşinşallah tekrari olmaz geçmiş olsun mu deyim ne deyim bilemedim bize bi daha normal balmazdi kaynan eminim normalde çok formel bi ciftiz yan yana bile zor otururuz yan yana oturunca kadinin rengi sekli degisiyo
ay adamlara bayildim çok güzel dans ettiler ama benden başka kimse istemedi böyle damatbi patili sevdi onun esi de böyle çok güzel bi roman dansi yapmış düğünlerinde :)
Belgesel dediğini söylemiştin sankii, kaydetmiştim telefona
Bende begendim kiz
Benim esjm dugunumuzde 10 dk belki oynamamistir eglenebilsin oynasin isterdim ben sevuyorum erkeklerinde kararinda oynamalarini ama bi taraflarini hoplatarak gobek atanlari sevmiyorum cok abartmadan oynaninca yakisiyo
Kesinlikle baktır. Zor biliyorum ama kan değerlerine de baktır.Hayırlısıyla inşallah
Yok kuzum yanlış hatırlamış olabilirim, bakıyım benyok o filmdi sanırım negomama gerçekte birinin hikayesi olabilir o tarz filmleri çok izlerim çünkü:)
tabi ss varsa ben unutmuşumdur söylediğimi affola:)
Bu konuda evetben de kendi düğünümde on dk kalkıp oynadim sonra hiç kalkmadim
esinle benziyoruz sanırım
Günaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
@Kmsl Hnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?