Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Samdan ben çok sallanırım yaa uyurken bile sürekli hareket halinde bacaklarım.
Sabit 5 dk bile aynı pozisyonda oturamam

aha nego da bizden sen de streslisin o zaman negom :) Allah kolaylık versin beybi içten gelen insanın yapısında olan stres insanı çok yoruyo

Yüzleri çok güzel benim sıpaların yani gören öyle diyor ama huyları

ben kaynanami kinadim
herkesten gıcık olduğum huylari almış kendimde gıcık olduğum huy da dahil benimki de pek güzeldir ama maşallah ben toplasan bi kac tane ayva yediydim nego sen baya yemistin demi

Evet canım tam 13 aylık
Iyiydi aslında 1 ay önce ama bu aralar çok kilo verdi sanki. Olmazsa pazartesi günü bir kontrole götüreyim de baktirayim kilosuna boyuna. Evet bir bez atma kaldı senin, o da geçer gider umarım kolayca

ayyyy kuzuuuummm tam romantik komedi filmi gibi bi sahne olmuş inşallah tekrari olmaz geçmiş olsun mu deyim ne deyim bilemedim bize bi daha normal balmazdi kaynan eminim normalde çok formel bi ciftiz yan yana bile zor otururuz yan yana oturunca kadinin rengi sekli degisiyo

ay adamlara bayildim çok güzel dans ettiler ama benden başka kimse istemedi böyle damat bi patili sevdi onun esi de böyle çok güzel bi roman dansi yapmış düğünlerinde :)

aha nego da bizden sen de streslisin o zaman negom :) Allah kolaylık versin beybi içten gelen insanın yapısında olan stres insanı çok yoruyo
Stres = ben
ben kaynanami kinadim
herkesten gıcık olduğum huylari almış kendimde gıcık olduğum huy da dahil benimki de pek güzeldir ama maşallah ben toplasan bi kac tane ayva yediydim nego sen baya yemistin demi
Ben meyve çok severim zaten, eşim benden çok sever, çocuklar da ultra sever aşırı yedim hem de ayva. Şimdi oğlanlar da aynaya aşık
korku filmi değil mi o ya
Evet ama hiç korkmadım boşuna izledim

Stres = ben

Ben meyve çok severim zaten, eşim benden çok sever, çocuklar da ultra sever aşırı yedim hem de ayva. Şimdi oğlanlar da aynaya aşık

Evet ama hiç korkmadım boşuna izledim

ayy negom yaaa çok güldüm. o korku filmine iyi diyolardi nasil korkmadin yav

benimki de pek sever kendini bizim odanin gardirobunda kendini gülerek seyreder yeni bisey giydiginde ya da beğendiği bisey giydiginde

bu stresle mücadele kapsaminda azalma var mi peki negom. yoksa aynen devam ediyo mu :)

Canım korku seansı serisini izledim, annabelle ona göre daha vasat bence. Ha bağlantılı ama, bu hoşuma gitmedi açıkcası basit kalmış.
Ruhlar bölgesi serisi daha güzel .

Stresle baş etmeyi ben henüz öğrenemedim :/

Senin oğlan çok eğlenceli

anaaaammm kadına bak izlemediği korku filmi kalmamış

bu çok eski olan korku filmlerini de izledin mi peki negom türünün ilki falan oluyo ya :)

mesela rossmerry nin bebeği çok iyiymis öyle okudum:) heee izlemedim hala uzun yıllardır izlemiyorum ama cok özledim korku filmi izlemeyi etkileniyorum baya gerçi ben korku filmi diye hep kesmeli bicmeli seyler izliyodum

benim oğlan artist ya iki kelimeyi birlikte söylemeyi öğrenmis negom. bi tane pijamasi vardi babalarımızın dedelerimizin giydigi pijamalar gibi deseni. esimle dede donu diye gülerdik. oğlana da derdik bak bu senin dede donun diye. bi haftadir evin içinde eline aldığı her altla dede donu dede donu diyerek geziyo şimdi de eline hikaye kitabi almis dede donu diyo papağan gibi

Kesinlikle baktır. Zor biliyorum ama kan değerlerine de baktır.Hayırlısıyla inşallah

Yok eskileri izlemedim pek. Çok eskileri yani.

Ayyy koptum, dede donu ne ya

Yok eskileri izlemedim pek. Çok eskileri yani.

Ayyy koptum, dede donu ne ya

eğer bı gün izleyecek korku filmi bulamazsan onlara bak mesela o rossmerrynin bebeği seytan üçlemesinin ilki mi neymis :)

ama görsen hak verirdin tıpkı dedemin donuna benziyo bazıları

bide belgesel seversen bi extraordinary
women çok güzeldi. tüm bölümleri izleyemedim ama izlediklerim harikaydi :) sana da ilham olur belki izlemediysen tabi:)

Belgesel dediğini söylemiştin sankii, kaydetmiştim telefona

Bende begendim kiz
Benim esjm dugunumuzde 10 dk belki oynamamistir eglenebilsin oynasin isterdim ben sevuyorum erkeklerinde kararinda oynamalarini ama bi taraflarini hoplatarak gobek atanlari sevmiyorum cok abartmadan oynaninca yakisiyo

Belgesel dediğini söylemiştin sankii, kaydetmiştim telefona

yok o filmdi sanırım negom ama gerçekte birinin hikayesi olabilir o tarz filmleri çok izlerim çünkü:)
tabi ss varsa ben unutmuşumdur söylediğimi affola:)

Bende begendim kiz
Benim esjm dugunumuzde 10 dk belki oynamamistir eglenebilsin oynasin isterdim ben sevuyorum erkeklerinde kararinda oynamalarini ama bi taraflarini hoplatarak gobek atanlari sevmiyorum cok abartmadan oynaninca yakisiyo

ben de kendi düğünümde on dk kalkıp oynadim sonra hiç kalkmadim

esinle benziyoruz sanırım

yok o filmdi sanırım negom ama gerçekte birinin hikayesi olabilir o tarz filmleri çok izlerim çünkü:)
tabi ss varsa ben unutmuşumdur söylediğimi affola:)
Yok kuzum yanlış hatırlamış olabilirim, bakıyım ben

Oo hayırlı olsun cnm yeni evin Darısı başıma inş. Ben yetiştiremedim sanırım önümüzdeki haftasonu taşınacağız valla maşaAllah şıp diye bitirdiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…