- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #23.761
Ben de bir uğradım ama kimsecikler yok haftasonu ya ondan herhaldeBu aksam bos buralar
Oooooo bin görmeyeli camiaya yeni cüccük kestenkeleler eklenmiş hoş geldiniz yeeenler sağ baştan sayın bakemGünaydın yavru kertenkelelerim
Bugün size yeni evimden sesleniyorum
Dün geceye kadar nakliye işleri ile uğraştık. Şuan ev dandini, her taraf koli dolu. Öte yandan işin kötüsü evde elektrik var ama su yok. Temizlik yapamadığım için hiçbirşeyi yerleştiremedim. Bir de perdelerin ölçüsü bu eve uymadı. Şuan perdesiz, susuz ve kocasız vaziyetteyim
Bugün açılma ihtimali varmış suyun. Dua edin de açılsın. Artık düzenim olsun istiyorum, normal hayata geçiş yapmak istiyorum
Sizlerde ne var ne yok bakalım, haftasonu neler yapacaksınız?
@RosSsS
K Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
@Negohatun
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@gokyuzu_
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
C Cay6
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Tatlianne20
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@successful woman
@Pembe Bal10cuk
C Calcifer
@BenSero
@baby0101
@tosia
@Kmsl Hnd
Ben de bir uğradım ama kimsecikler yok haftasonu ya ondan herhalde
Aynennsanirim herkes sessizce bakıp çıkmışondan kimse yok gibi duruyo
Ne romantik komedisi samdan,bizim için erotikken korku filmine dönmüş bi sahneydiayyyy kuzuuuummm tam romantik komedi filmi gibi bi sahne olmuşinşallah tekrari olmaz geçmiş olsun mu deyim ne deyim bilemedim bize bi daha normal balmazdi kaynan eminim normalde çok formel bi ciftiz yan yana bile zor otururuz yan yana oturunca kadinin rengi sekli degisiyo
ay adamlara bayildim çok güzel dans ettiler ama benden başka kimse istemedi böyle damatbi patili sevdi onun esi de böyle çok güzel bi roman dansi yapmış düğünlerinde :)
Amin Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Allah şifa versin
Ne romantik komedisi samdan,bizim için erotikken korku filmine dönmüş bi sahneydibenim kaynana da fena bozuldu ve utandı,yerin dibine girmek istemiştir eminim o manzarayı göreceğine senin kaynana da nasıl kiskanacagini bilemiyor sanırım tövbe ya sizin her gece aynı yatağa girdiginizi bilmiyor gibi
seelaammmcidden kimseciklerr yookk
Herkes buraya gelip,ayrı ayrı kimse yok demiş
ben varim ama her an gidebilirimçok uykum var kuzu
napiyosun nasılsın canım
Oooooo bin görmeyeli camiaya yeni cüccük kestenkeleler eklenmiş hoş geldiniz yeeenler sağ baştan sayın bakem
Cici benim selvi depremde yıkıldı ne onerirsin kavak yada meşe bulayim diyorum ilerleyen vadede malum önümüz kış
uykusuz kalma samdanıımm, saatte pek erken değilll
çok şükür iyiyimm canım biraz buralarda dolanayım dedim :)
ekim de geldisen netten aldın mi ders paketi:) ne zaman basliyosun bakayım fıstık
eşimi de yatağa götürmeden gitmicem yagıcık oluyorum zaten az görüyoruz birbirimizi bide oğlan gece uyanıp sabaha kadar ayırıyo
aldım samdanıım. alan dersleri kasım 19 başlıyormuş. ama 2019 un videoları var başlayana kadar onlarla ilerlicem. Eğitim bilimleri ve gk gy için çok güzel youtube videoları var. onlara da ordan bakarım.
Geçen de eksik ne kitabım varsa listeledim siparişini verdim, pazartesi burda olacak inşallah.
Bugün ders programımın taslağını çıkardım, aklımdaydı yazıya dökmemiştim. Yarında tamamen onu belirlerim. Pazartesi hazır ve nazır bir şekilde başlıyorum
hahhaaa :)))) götür kuzuumm yaa kıyamamm :)))
offf harikasın yaaane kadar güzel halletmissin herşeyi
tebrik ederim seni hiç hafife alip gecistirmemissin çok disiplinlisin maşallah.
bakalım seneye nereye atanacaksinnasil bi hayatin evin olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?