Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oooooo bin görmeyeli camiaya yeni cüccük kestenkeleler eklenmiş hoş geldiniz yeeenler sağ baştan sayın bakem
Cici benim selvi depremde yıkıldı ne onerirsin kavak yada meşe bulayim diyorum ilerleyen vadede malum önümüz kış

Ne romantik komedisi samdan,bizim için erotikken korku filmine dönmüş bi sahneydi benim kaynana da fena bozuldu ve utandı,yerin dibine girmek istemiştir eminim o manzarayı göreceğine senin kaynana da nasıl kiskanacagini bilemiyor sanırım tövbe yasizin her gece aynı yatağa girdiginizi bilmiyor gibi

onun hayal dünyasında biz ayni yatakta yatmıyoruz ki
çocuğu da leylekler getirdi

ama kendisi cilve kraliçesidir benim gibi soğuk nevale nasıl evlendi oğluyla nasil tavladim diye düşünüyodur

iyi olmuş kaynanana bi daha kafasına göre gezmez evin içinde sen de unutamazsın da takma deyim ne deyim beybi

naptın bakalım :) en son tatlı yapacaktın orda kaldik ne yaptın esin nöbette mi

demek ağacın helvasını yemeden gelmedin he feno biz kırmızı kamyona binip kaçtın sandiydik

uykusuz kalma samdanıımm, saatte pek erken değilll

çok şükür iyiyimm canım biraz buralarda dolanayım dedim :)

ekim de geldi sen netten aldın mi ders paketi:) ne zaman basliyosun bakayım fıstık

eşimi de yatağa götürmeden gitmicem ya gıcık oluyorum zaten az görüyoruz birbirimizi bide oğlan gece uyanıp sabaha kadar ayırıyo

aldım samdanıım. alan dersleri kasım 19 başlıyormuş. ama 2019 un videoları var başlayana kadar onlarla ilerlicem. Eğitim bilimleri ve gk gy için çok güzel youtube videoları var. onlara da ordan bakarım.

Geçen de eksik ne kitabım varsa listeledim siparişini verdim, pazartesi burda olacak inşallah.

Bugün ders programımın taslağını çıkardım, aklımdaydı yazıya dökmemiştim. Yarında tamamen onu belirlerim. Pazartesi hazır ve nazır bir şekilde başlıyorum

hahhaaa :)))) götür kuzuumm yaa kıyamamm :)))

offf harikasın yaaa ne kadar güzel halletmissin herşeyi

tebrik ederim seni hiç hafife alip gecistirmemissin çok disiplinlisin maşallah.

bakalım seneye nereye atanacaksin nasil bi hayatin evin olacak

offf harikasın yaaa ne kadar güzel halletmissin herşeyi

tebrik ederim seni hiç hafife alip gecistirmemissin çok disiplinlisin maşallah.

bakalım seneye nereye atanacaksin nasil bi hayatin evin olacak

Tam bir kurtlar sofrasındayım canım samdanıım mecbuur

inan kii çok merak ediyoruum bii gelse artıkk o günlerr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…