- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.381
Heyyyyyy kertenkeleler hepiniz görün, delümün adını bilmeden yazdığım şiirde adını kullanmışım. Ermişliğim konusunda hala tereddüt yaşayan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussunHem de ne Leyla
Kestel derken Antalya da mısın?
Heyyyyyy kertenkeleler hepiniz görün, delümün adını bilmeden yazdığım şiirde adını kullanmışım. Ermişliğim konusunda hala tereddüt yaşayan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun
22 de evlendim, 26 yaşımdayım efom. Herkes bana çocuk içim yaşım geçiyor muamelesi yapıyor. Ama insanlar artık 40 larda bile doğuruyor. Kocam çok ısrarcı kendi de 27 yaşında.Senin yaş kaç canım, 24 de evlendim ben, bana kalsa yani şimdiki aklıma 30 da evlenir 35 de doğururdum
Ay yok ya yaşın iyiymiş. Ama işte olur mu olmaz mı önden bir muayene olmak en güzeli, ben olmuştum tahlil muayene falan bebekten önce.22 de evlendim, 26 yaşımdayım efom. Herkes bana çocuk içim yaşım geçiyor muamelesi yapıyor. Ama insanlar artık 40 larda bile doğuruyor. Kocam çok ısrarcı kendi de 27 yaşında.
22 de evlendim, 26 yaşımdayım efom. Herkes bana çocuk içim yaşım geçiyor muamelesi yapıyor. Ama insanlar artık 40 larda bile doğuruyor. Kocam çok ısrarcı kendi de 27 yaşında.
Ben bilmiyor KestelBursa kestel olmasın? Sen sivas hayırdır?
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrr dize gelmek istemiyoruz, yaklaşmasın, aklımız çok azYok kız o cok akıllı gelse buraya hepimizi dize getirir
Aman olsun Bonus torunu da uzaktan sevelim nolmuş çocuğa doymuşuz zatenİnsanları dinle yavrum ablan sayılırız doğurmaya 40 ta doğurursunda çocukla yaş farkı büyüdümü iyi olmuyor.
40 ta doğursan çocuk 25 e geldimi 65 sin.
Hani ne bilim torunumuzu severkende belimiz bükük olmasın dimi?
Çikolata kistim var kuzu tahliller yapıldı hormonlar da sıkıntı yok. Ama önümüzdeki ay dediğin gibi bir kontrole gideceğim bakalım. Herşeyim yerinde miAy yok ya yaşın iyiymiş. Ama işte olur mu olmaz mı önden bir muayene olmak en güzeli, ben olmuştum tahlil muayene falan bebekten önce.
Yaş kaç , ablan sayılırız deyince merak ettim af buyurİnsanları dinle yavrum ablan sayılırız doğurmaya 40 ta doğurursunda çocukla yaş farkı büyüdümü iyi olmuyor.
40 ta doğursan çocuk 25 e geldimi 65 sin.
Hani ne bilim torunumuzu severkende belimiz bükük olmasın dimi?
Offfffffff şuan ölümcül darbeyi yedimB Brunello Cicinelli ne yaptiysam nasıl basardiysam seni gözardı etmisim
Sabahtir neden yazmiyor diye diye cildiriyirm burada ne biçim psikopatliga bagladm yaaaa
Bildirimler desen hic gelmiyor
Çikolata kistim var kuzu tahliller yapıldı hormonlar da sıkıntı yok. Ama önümüzdeki ay dediğin gibi bir kontrole gideceğim bakalım. Herşeyim yerinde mi
Yaş kaç , ablan sayılırız deyince merak ettim af buyur
Git canım git yerinde mi baktırÇikolata kistim var kuzu tahliller yapıldı hormonlar da sıkıntı yok. Ama önümüzdeki ay dediğin gibi bir kontrole gideceğim bakalım. Herşeyim yerinde mi
Yaş kaç , ablan sayılırız deyince merak ettim af buyur
Ayyy balım neyseki erkenden cozdum.olayı sen gitme dayanamaz bu poncik yüreğim senin olmadığın yerler bana zindan mapusOfffffffff şuan ölümcül darbeyi yedimLimonsuzzcay tutturdu demin sen balböcüğü ile buluşmayacak mıydın bugün, sen kapalı değil miydin diye. Beni başkası ile karıştırmış.
Şimdi de senin beni görmezden gelmen...Muneeeeeee üyeliğimi iptal et ben gidiyorum
Bu arada yazmıyorum sanıp çıldırman da beni baştan çıkarmadı değil
Yap kız çok kolay.Ohh my goodnesssBunu bende yapayım en iyisi
Bende yetisemiyorm çoğu zaman çok yaslanmisimYap kız çok kolay.
Bayağı şeyler kaynatmissiniz yetişemedim muhabbete ☹
Performansımız çok düşmüş böyle olmazBende yetisemiyorm çoğu zaman çok yaslanmisim
Az tanımıyoruz ondan bncePerformansımız çok düşmüş böyle olmaz
Böyle söylüyorsun da bebişim,seksü geyşan değil mi çocuk isteyen,o nobetten bilee bı koşu gelip seni koklar gider merak etmeKoptumArtık o evrede sürgünü yeriz herhalde. Koca şube benim seksü geyşamın potlarına daha fazla dayanamaz Hayır zaten en sonunda diycem bugün grupları karıştıran yarın karıları da karıştırır bu ne avellik diye, şerrimi tadacak Biz bu gidişle bebek de yapamayız be şempazem, ayda kaç kere adamı bulucam bebek yapmaya hep nöbette ovulasyon günüme nöbet kitlerler garanti. Ben bu sevdadan vazgeçeyim. Kocamın mesleği bebek yapmaya müsait değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?