Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Heyyyyyy kertenkeleler hepiniz görün, delümün adını bilmeden yazdığım şiirde adını kullanmışım. Ermişliğim konusunda hala tereddüt yaşayan varsa ya şimdi konuşsun ya da sonsuza dek sussun

Senin yaş kaç canım, 24 de evlendim ben, bana kalsa yani şimdiki aklıma 30 da evlenir 35 de doğururdum
22 de evlendim, 26 yaşımdayım efom. Herkes bana çocuk içim yaşım geçiyor muamelesi yapıyor. Ama insanlar artık 40 larda bile doğuruyor. Kocam çok ısrarcı kendi de 27 yaşında.

22 de evlendim, 26 yaşımdayım efom. Herkes bana çocuk içim yaşım geçiyor muamelesi yapıyor. Ama insanlar artık 40 larda bile doğuruyor. Kocam çok ısrarcı kendi de 27 yaşında.
Ay yok ya yaşın iyiymiş. Ama işte olur mu olmaz mı önden bir muayene olmak en güzeli, ben olmuştum tahlil muayene falan bebekten önce.

İnsanları dinle yavrum ablan sayılırız doğurmaya 40 ta doğurursunda çocukla yaş farkı büyüdümü iyi olmuyor.
40 ta doğursan çocuk 25 e geldimi 65 sin.

Hani ne bilim torunumuzu severkende belimiz bükük olmasın dimi?

Aman olsun Bonus torunu da uzaktan sevelim nolmuş çocuğa doymuşuz zaten

Ay yok ya yaşın iyiymiş. Ama işte olur mu olmaz mı önden bir muayene olmak en güzeli, ben olmuştum tahlil muayene falan bebekten önce.
Çikolata kistim var kuzu tahliller yapıldı hormonlar da sıkıntı yok. Ama önümüzdeki ay dediğin gibi bir kontrole gideceğim bakalım. Herşeyim yerinde mi
Yaş kaç , ablan sayılırız deyince merak ettim af buyur

B Brunello Cicinelli ne yaptiysam nasıl basardiysam seni gözardı etmisim
Sabahtir neden yazmiyor diye diye cildiriyirm burada ne biçim psikopatliga bagladm yaaaa
Bildirimler desen hic gelmiyor
Offfffffff şuan ölümcül darbeyi yedim Limonsuzzcay tutturdu demin sen balböcüğü ile buluşmayacak mıydın bugün, sen kapalı değil miydin diye. Beni başkası ile karıştırmış.
Şimdi de senin beni görmezden gelmen... Muneeeeeee üyeliğimi iptal et ben gidiyorum
Bu arada yazmıyorum sanıp çıldırman da beni baştan çıkarmadı değil

85 liyik nolmuş :) 34 puçuk.

Siz söz diyneyin geç yapmayın çocuğu.

Ergen zamanda bile kuşak farkı bariz beliriyor kuşaklar arttıkça baya yaşlı kalınıyor

Git canım git yerinde mi baktır

Ayyy balım neyseki erkenden cozdum.olayı sen gitme dayanamaz bu poncik yüreğim senin olmadığın yerler bana zindan mapus

Böyle söylüyorsun da bebişim,seksü geyşan değil mi çocuk isteyen,o nobetten bilee bı koşu gelip seni koklar gider merak etme yani bebek isteyen adam firsatini yaratir o 3 saatlik uykulu zamanları varya hani şimdi,çok yorgun oluyor dediğin,o günler geldiği zmn 1 saatlik uykuyla bile olsa atar seni odaya o bebisi yapaarr sonra sen buralarda midem bulaniyor diye gezinirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…