- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.141
yani adami geri cevirme. geri cevirdikce sinir basacak adama. sonra bu çayın demi niye böyle diyecek. ne gerek var tartışmaya boşu boşuna
duzene koyabilsen daha iyi olur senin için:) düzenin dışına çıkma ama sürekli de kaçma. o da ihtiyaç neticede
Sen adamı zor bulduğun için oöyle de geri çevirmiyorum rosskaçıyorum ama yakalandigim yerde kuzu kuzu teslim olurum ben
Sen günde beş kere yap beş kere yapacak kapasitedeler onlarn o konuda düzeni yok
Durmuyorlar durduramıyorsunHakikaten öyle kuzum
Benim hayır dememem imkansiz, durmaz ki yoksa
Tespit gibi tespit. Bu çayın demi niye böyleyi de geç, market neden kapalı(saat 24.00)
Senin durumunu farklı görüyorum. Araya reklam girdi,mesafeyi kapatmaya çalışıyordur. Belirli bir rakama ulaşmayı kendilerine hedef koyduklarından şüphelendiğim oluyorHakikaten öyle kuzum
Yok kuzum yok, ortası yok inanki
Hele bi desin bu çayın demi niye böyle diye, kalk kendin yap derim
Benim geri cevirmemem imkansiz
Çocuk uyuyor mesela biliyorum en gec yarim saat sonra uyanacak, illa tutturuyor hadi de hadi hadi de hadi
Kafayi yedirdi artik bana :)
Aman yap gitsin sende eline mi yapışırYok kuzum yok, ortası yok inanki
Hele bi desin bu çayın demi niye böyle diye, kalk kendin yap derim
Benim geri cevirmemem imkansiz
Çocuk uyuyor mesela biliyorum en gec yarim saat sonra uyanacak, illa tutturuyor hadi de hadi hadi de hadi
Kafayi yedirdi artik bana :)
Senin durumunu farklı görüyorum. Araya reklam girdi,mesafeyi kapatmaya çalışıyordur. Belirli bir rakama ulaşmayı kendilerine hedef koyduklarından şüphelendiğim oluyor
Her daim hazırolda durmak zor. Bazı kadınları tenzil ederim. Öteye gitmesi gerektiği durumlarda ısrarcı olmaması gerektiğini anlamalılar. Sonra, kaşı gözü bataraynen öyle
bazen düşünmüyo değilim bu adamların da regli geldi heralde diye koşuyoruz ya. belki adam istiyo ama olmuyo diye gergin neye catacagini bilemiyo
haklı çıkarmaz tabi sudan sebebe kavga çıkarmalarına ama sebepsiz değildir belki de :)
Denedin miHakikaten öyle kuzum
ayni durumdaydim bakti tam zamanında viyak viyak ediyo çocuko zaman bana birakti zamanlamayi
belki de ben çok kocaciyimdir ya bilemedim şimdi
Aman yap gitsin sende eline mi yapışır
Normal bir erkeğin istemesi 1 ise bizimkilerin 10Biz evlendigimizden beri böyle.
Hatta nisanliyken başlamıştı da evlilik öncesi birsey yasamak istemiyordum, onun durumu normal saniyordum ama degil kesinlikle
Bu zamana kadar ben hic gidemedim adama istiyorum diye, ya 1 ya 2 dir toplasan.
Onu da geri çevirmez zaten
Bir ara cok ağır işte çalıştı, yoruluyor dinlenir eve gelince dedim yok o zaman da aynıydı
Bilmiyorum neden böyle bu adam, ben mi cok isteksizim anlamadım
Denedin mi
AhahahahahahHatunlar çok isteksiz çıktı rıza baba
Ben duşa gideyim en iyisi
Her daim hazırolda durmak zor. Bazı kadınları tenzil ederim. Öteye gitmesi gerektiği durumlarda ısrarcı olmaması gerektiğini anlamalılar. Sonra, kaşı gözü batar
Ala ala başak aldım işte nasipAhahahahahah
Ahhh alaydın akrep koca goreydin isteksizliği isteği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?