Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok kuzum yok, ortası yok inanki
Hele bi desin bu çayın demi niye böyle diye, kalk kendin yap derim
Benim geri cevirmemem imkansiz
Çocuk uyuyor mesela biliyorum en gec yarim saat sonra uyanacak, illa tutturuyor hadi de hadi hadi de hadi
Kafayi yedirdi artik bana :)

öyle de geri çevirmiyorum ross kaçıyorum ama yakalandigim yerde kuzu kuzu teslim olurum ben
Sen adamı zor bulduğun için o

Benmki mesela üç gündüz evde nerden nerye kdr kacabilcem hani gündüz kaçtın gece nasıl kaccan

Ayın on beş günü çalışıyor on beş günü evde

Cakallasiyirsun artık

Tespit gibi tespit. Bu çayın demi niye böyleyi de geç, market neden kapalı(saat 24.00)

aynen öyle
bazen düşünmüyo değilim bu adamların da regli geldi heralde diye koşuyoruz ya. belki adam istiyo ama olmuyo diye gergin neye catacagini bilemiyo

haklı çıkarmaz tabi sudan sebebe kavga çıkarmalarına ama sebepsiz değildir belki de :)

ayni durumdaydim bakti tam zamanında viyak viyak ediyo çocuk o zaman bana birakti zamanlamayi
belki de ben çok kocaciyimdir ya bilemedim şimdi

Aman yap gitsin sende eline mi yapışır

Senin durumunu farklı görüyorum. Araya reklam girdi,mesafeyi kapatmaya çalışıyordur. Belirli bir rakama ulaşmayı kendilerine hedef koyduklarından şüphelendiğim oluyor

Biz evlendigimizden beri böyle.
Hatta nisanliyken başlamıştı da evlilik öncesi birsey yasamak istemiyordum, onun durumu normal saniyordum ama degil kesinlikle
Bu zamana kadar ben hic gidemedim adama istiyorum diye, ya 1 ya 2 dir toplasan.
Onu da geri çevirmez zaten
Bir ara cok ağır işte çalıştı, yoruluyor dinlenir eve gelince dedim yok o zaman da aynıydı
Bilmiyorum neden böyle bu adam, ben mi cok isteksizim anlamadım

Her daim hazırolda durmak zor. Bazı kadınları tenzil ederim. Öteye gitmesi gerektiği durumlarda ısrarcı olmaması gerektiğini anlamalılar. Sonra, kaşı gözü batar

ayni durumdaydim bakti tam zamanında viyak viyak ediyo çocuk o zaman bana birakti zamanlamayi
belki de ben çok kocaciyimdir ya bilemedim şimdi

Evet o da guya bana zamanlamayi bırakıyor ama bu sefer bana zaman kalmiyor
Ben cocuk uyuyunca rahat bir kahve içeyim dinleneyim istiyorum
Hoop odadan çıkar çıkmaz hadi zaman kaybetmeyelim diye bitiyor yanımda
Fenalık geldi artık :)

Aman yap gitsin sende eline mi yapışır

Hahahahah olduuu başka

Normal bir erkeğin istemesi 1 ise bizimkilerin 10

Normal erkek günde 5 defa geçiriyorsa bunu kafasından bizimkiler 99 kere geçiriyorlar

Sana istemem için fırsat tanımıyor
Kendisini izletmiyir ki ona adım atıp gidesin

Her daim hazırolda durmak zor. Bazı kadınları tenzil ederim. Öteye gitmesi gerektiği durumlarda ısrarcı olmaması gerektiğini anlamalılar. Sonra, kaşı gözü batar

aynen katılıyorum kuzu :) denge önemli. ben çok laf ediyorum söylemiyorum kocama ama bi dengede gitmeye çalışıyorum. genelde uyum sağlıyorum. ona göre yuvarlanıp gidiyoruz. ama halden anlamasa sanırım ben kaçmak yerine baattin gibi picaklardim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…