- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.161
Yok yok çıkar aklından sen onu çok ayıpHahahahah aklıma eksisozlukteki birsey geldi böyle diyince
Onun yukselenine akrep ekleyelim ekleniyorsaAla ala başak aldım işte nasip
Yok yok çıkar aklından sen onu çok ayıp
Yükseleni de başakOnun yukselenine akrep ekleyelim ekleniyorsa
Ütü yaptım, spor yaptım ondan duşa gidiyorum sayın olmayan okuyucularİnsallah sadece benim aklıma gelir nego, malum sinsi siinsi okuyanlar da var
:dYükseleni de başak
Ütü yaptım, spor yaptım ondan duşa gidiyorum sayın olmayan okuyucular
Caption da tamm, geç hadiYükseleni de başak
Normal bir erkeğin istemesi 1 ise bizimkilerin 10
Normal erkek günde 5 defa geçiriyorsa bunu kafasından bizimkiler 99 kere geçiriyorlar
Sana istemem için fırsat tanımıyor
Kendisini izletmiyir ki ona adım atıp gidesin
Yükseleni de başak
Bnce kötü az bizde ozlemeliyizEvet gercekten hic özletmiyor iyi mi kötü mü bilemedim :)
Vay vay vay spor yapıyor hanimefendi, iyi bakalım
aynen katılıyorum kuzu :) denge önemli. ben çok laf ediyorum söylemiyorum kocama ama bi dengede gitmeye çalışıyorum. genelde uyum sağlıyorum. ona göre yuvarlanıp gidiyoruz. ama halden anlamasa sanırım ben kaçmak yerine baattin gibi picaklardim
Çok güzel dizi ben bayıldım resmenAyy mucize doktorun ikinci bölümü izliyorum, bırakamadım yarım
A ha ha koptumBnce kötü az bizde ozlemeliyiz
Benm ki evlendik ilk lafı su oldu hayatımda hava su ekmek ne kdr önemliyse seks onlardan daha önemli diye
Eyvahlar olsun smdi ayvayı yedik dedm imzalar atılmıştı
Bnce kötü az bizde ozlemeliyiz
Benm ki evlendik ilk lafı su oldu hayatımda hava su ekmek ne kdr önemliyse seks onlardan daha önemli diye
Evet o da guya bana zamanlamayi bırakıyor ama bu sefer bana zaman kalmiyor
Ben cocuk uyuyunca rahat bir kahve içeyim dinleneyim istiyorum
Hoop odadan çıkar çıkmaz hadi zaman kaybetmeyelim diye bitiyor yanımda
Fenalık geldi artık :)
Hahahahah olduuu başka
Açık açık soyleyince ben tabi açılmamış gonca neye uğradığını sasirdim na na nasıl yaaani demişimA ha ha koptum
Çok beğendim ama çok gerildim sinirlendim Dr fermanın yüzüne ütüyü atacaktım aaz kalsın sonra kız kendine gel lap top u kırma dedimÇok güzel dizi ben bayıldım resmen
Aynen bnmki de çok normal karsliyorYok bide benim eşim bunu normal sanıyor işin kötüsü
Onun normali bu yani, hani önem sırasında başa koyduğunun da farkında değil :)
ver çocuğu uyutsun üç saatte mi uyutur beş saatte mi. sen otur kahve iç film izle
uyutunca gelsin hala istiyosa salina salina gitbence adami geri çevirme emme için uyanmasi dışındaki herşeyi postala kocana gitsin
ben banyosunu ittirdim meselagece uyanınca da kucağına alıp koridorda yürüye yürüye uyutuyo yemeğini de yedirtiyorum çoğu zaman. önce isyan etti beceremedi söylendi falan. ama ben de anamin karninda öğrenmedim. yapa yapa öğrendi. şimdi tıpış tıpış yapıyo hepsini :)
Bnce kötü az bizde ozlemeliyiz
Benimki bunların hepsini doğuştan bir yetenekle yapıyorver çocuğu uyutsun üç saatte mi uyutur beş saatte mi. sen otur kahve iç film izle
uyutunca gelsin hala istiyosa salina salina gitbence adami geri çevirme emme için uyanmasi dışındaki herşeyi postala kocana gitsin
ben banyosunu ittirdim meselagece uyanınca da kucağına alıp koridorda yürüye yürüye uyutuyo yemeğini de yedirtiyorum çoğu zaman. önce isyan etti beceremedi söylendi falan. ama ben de anamin karninda öğrenmedim. yapa yapa öğrendi. şimdi tıpış tıpış yapıyo hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?