- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.181
İleriki bölümlerde sevecek ama. Ok beğendim ama çok gerildim sinirlendim Dr fermanın yüzüne ütüyü atacaktım aaz kalsın sonra kız kendine gel lap top u kırma dedim
Heralde öncesinde söylese heee der miyim oturur düşünürümbunu kaçma diye nikahtan sonra söylemesi de tam akrosluk yani
bosuna adama akros demiyosun ross
A ha ha, seni güzel güzel açmış o itinaylaAçık açık soyleyince ben tabi açılmamış gonca neye uğradığını sasirdim na na nasıl yaaani demişim
Bu gece artık torpil geç suslen tosimŞimdi giydirmiş kızın üstünü anneme götürüp gelcem, hazırlan seksi bi şekilde beni bekle diyo
Ay bayilicam simdi valla
Senle RosSsS u bdv de bu kocası isteksiz olanların konusuna etiket yapıp linç ettirecemŞimdi giydirmiş kızın üstünü anneme götürüp gelcem, hazırlan seksi bi şekilde beni bekle diyo
Ay bayilicam simdi valla
Maşallah maşallahA ha ha, seni güzel güzel açmış o itinayla
HahahahahshshahahSenle RosSsS u bdv de bu kocası isteksiz olanların konusuna etiket yapıp linç ettirecem
Ayy niye söyledin yaaaİleriki bölümlerde sevecek ama
Daha orda da çok sevmiyor azcik seviyorAyy niye söyledin yaaaİleriki bölüm dediğin de zaten bir bölüm sonra
Bu gece artık torpil geç suslen tosim
Adamın hevesini kirma
Senle RosSsS u bdv de bu kocası isteksiz olanların konusuna etiket yapıp linç ettirecem
Hiç sanmıyorum, o açlıkla yerler siziHahahahahshshahah
Etiketle
Bnde onları linç ederm
Yaaa maşallah
Bizimki beceremiyor ki, kaç kere uyutmaya çalıştı benim kız uyumuyor onunla kesinlikle
Banyoya da tek emanet edemem hayatta, güvenemiyorum nedense
Keşke becerebilse
Sen gene şanslısınSüslenmeme gerek yok ki onun için hiç, seksi bi sekilde beni bekle demesine takılma yani, gözü mü görüyor
Hadi ordan
O zaman öneri olarak bosandiripHiç sanmıyorum, o açlıkla yerler sizi
yavrum herşey sırayla:) banyoyu ben yeni ittirdimhem kız çocuğu seninki banyoyu ittirmesen de olur :)
ama geceleri uyumuyo diye burdan dert yanip durduğum çocuk var ya. bakti anne uyumaya devam ediyo ağlasadageceleri artık en fazla iki üç kez uyanip hemen geri uyuyo bu ne demek biliyosun değil mi kuzu
iki üç gündür rüyada gibiyim yemin ederim
aglasin uyumasin günler sursun elbet alisacak :) aglatmadan uyutmanin bi yolunu da kendisi bulacak :) anne olmak zor ama baba olmak kolay miymis bi göster bakalım
yemeğini mesela genelde ben kendi haline birakirim. babasi dayanamaz eglendirerek sohbet ederek güzelce yedirir :)
biraz da sorun biz de. sana bakinca onceki halimi görüyorum:) sen herşeyi ustlenirsen tüh karim yiprandi demiyo erkek :)
istediği şey için önce kendini bi senin yerine koysun ebeveyn olarak. empati yapamiyosa simülasyona sokariz
Benimki bunların hepsini doğuştan bir yetenekle yapıyorçok güzel bebek bakar
Sen gene şanslısın
Benmki makyaj kıyafet sus pus takı tuku hepsini de istiyor
Güzel öneri bak hiç yapılmamıştır kızO zaman öneri olarak bosandirip
Akrep erkekle veya boğa erkeğiyle evlenmelerini sağlarızineri olarak hahahahah
Heralde öncesinde söylese heee der miyim oturur düşünürüm
Yatcaz kalkcaz hoop yatcaz kalkcaz hooop modunda olacağımızı ilk geceye saklamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?