Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi giydirmiş kızın üstünü anneme götürüp gelcem, hazırlan seksi bi şekilde beni bekle diyo
Ay bayilicam simdi valla
Senle RosSsS u bdv de bu kocası isteksiz olanların konusuna etiket yapıp linç ettirecem

Yaaa maşallah
Bizimki beceremiyor ki, kaç kere uyutmaya çalıştı benim kız uyumuyor onunla kesinlikle
Banyoya da tek emanet edemem hayatta, güvenemiyorum nedense
Keşke becerebilse

yavrum herşey sırayla:) banyoyu ben yeni ittirdim hem kız çocuğu seninki banyoyu ittirmesen de olur :)
ama geceleri uyumuyo diye burdan dert yanip durduğum çocuk var ya. bakti anne uyumaya devam ediyo ağlasada geceleri artık en fazla iki üç kez uyanip hemen geri uyuyo bu ne demek biliyosun değil mi kuzu
iki üç gündür rüyada gibiyim yemin ederim

aglasin uyumasin günler sursun elbet alisacak :) aglatmadan uyutmanin bi yolunu da kendisi bulacak :) anne olmak zor ama baba olmak kolay miymis bi göster bakalım

yemeğini mesela genelde ben kendi haline birakirim. babasi dayanamaz eglendirerek sohbet ederek güzelce yedirir :)

biraz da sorun biz de. sana bakinca onceki halimi görüyorum:) sen herşeyi ustlenirsen tüh karim yiprandi demiyo erkek :)
istediği şey için önce kendini bi senin yerine koysun ebeveyn olarak. empati yapamiyosa simülasyona sokariz

Benimki emeline ulaşınca ancak karım yoruldu diyor, yoksa hiiiic demez :)
Bana ev işinde yardım etsin de o yeter yaa

Benimki bunların hepsini doğuştan bir yetenekle yapıyor çok güzel bebek bakar

ay masallah yaaa çok seviyorum böyle ilgili babalari :)

esime her zaman dediğim şey ölüm var hastalık var. ben bakamayacak durumda olursam bana bisey olursa en azından ikiniz de birbirinizle gerekli bağı kurmus olun. hayat yeterince zor zaten. yapabileceğimiz şeylerden kaçıp hayati daha da zorlastirmamak lazım:)

eşini çok takdir ettim :)

Sen gene şanslısın
Benmki makyaj kıyafet sus pus takı tuku hepsini de istiyor

Ay yok hiç öyle şeyleri yoktur
Ona kalsa su içerken bile ne kadar da seksiyim
Offff su içişe bak filan der
Ruh hastası diye boşa demiyorum

Heralde öncesinde söylese heee der miyim oturur düşünürüm

Yatcaz kalkcaz hoop yatcaz kalkcaz hooop modunda olacağımızı ilk geceye saklamış

kimisi adamin gözünü bakti mi anliyo ross sen anlayamamissin kocakarilarla hiç oturmadin mi

çevremde ne kadar uyanik cok bilmis herşeyi şıp diye anlayan kadin varsa kocakarı eğitiminden geçmiş bizi çocukken kadin sohbetine almazlardi ben de çok cahil kaldim

daha bu sene disardan bakınca biri birine yazıyo mu bakiyo mu anlamaya başladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…