Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay yok hiç öyle şeyleri yoktur
Ona kalsa su içerken bile ne kadar da seksiyim
Offff su içişe bak filan der
Ruh hastası diye boşa demiyorum
Ahahahahahahah
Onlar günlük rutinlerimz canm kahvaltıda bişey yerim tahrik olur

Yemek yaparm tahrik olur dış fircalarken bile tahrik olabiliyor

Aslnda anlamadm değil burç uyumumuza baktığımda diyordu biseyler ama ben gormek istemedim sanirm

Birde elektriklenme çok oldu çok da etkiledi beni edepsiz

Ahahahahahahah
Onlar günlük rutinlerimz canm kahvaltıda bişey yerim tahrik olur

Yemek yaparm tahrik olur dış fircalarken bile tahrik olabiliyor

Ne yapicaz yaa ben bunu nasıl normal seviyeye çekebilirim
Cidden sürekli reddediyor pozisyonunda kalıyorum bu kez

Sen gene şanslısın
Benmki makyaj kıyafet sus pus takı tuku hepsini de istiyor

aaaa bak o zaman kesinlikle haklısın

düğüne giderken öyle giyinip süslenip makyaj yapmaya erinirken kesinlikle rimelim akti mi diye düşünerek sey edemem ya

İlk oğlum doğdu, bir kere ben salladım gece bir kere o, o zaman hem emziriyor hem süt sağıp veriyordum, aç kaldığı için büyük bir sıkıntı atlattık da o yüzden.
Ben süt sağarken sen uyut derdim. O senin sıran, ben senin sıran diye diye büyüttük, sabah da en az bir saat o bakar ben uyurum çocuklar doğduğundan beri.
Banyo yaptırır, yedirir, tek başına çıkarır gezdirir, alt değişir. Hepsini yapar. Sadece yemek yapamaz yemekler benden
Eş olarak da iyi olsaydı doğururdum daha

Benimki emeline ulaşınca ancak karım yoruldu diyor, yoksa hiiiic demez :)
Bana ev işinde yardım etsin de o yeter yaa

gece için hazirlanmak istiyorum şunları şunları yapar misin hayatim deyip öp sen onu o gazla motor takmis gibi yapar herşeyi sanırım yani inşallah

gece için hazirlanmak istiyorum şunları şunları yapar misin hayatim deyip öp sen onu o gazla motor takmis gibi yapar herşeyi sanırım yani inşallah

Artık inanmamaya başladı işin kötüsü, bi bahane çıkıyor diye
Bak en sonunda annesine götürmeye kadar geldik :)

Aslnda anlamadm değil burç uyumumuza baktığımda diyordu biseyler ama ben gormek istemedim sanirm

Birde elektriklenme çok oldu çok da etkiledi beni edepsiz

işte o elektrik prizden değil trafodan geliyomus onu anlasan kacarmissin

ama şöyle düşün bu teoman da olsa akrep yani hepsi aynı bak

olsun surda 5 10 seneye kalmaz mun olur o da erkegin kötü kocaligi da bi yere kadar negom :)

ama cidden maşallah çok güzel büyütmüşsünüz birlikte bence cocuk için en önemli şeylerden biri eşit olmasa da dengeli emek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…