- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.201
AhahahahahahahAy yok hiç öyle şeyleri yoktur
Ona kalsa su içerken bile ne kadar da seksiyim
Offff su içişe bak filan der
Ruh hastası diye boşa demiyorum
Misafirlikteyim yoksa gelcemSizi sevdiğimi demişmiydim hiç ❤
@malii Gelmezsen kendimi intihar ederim
Aslnda anlamadm değil burç uyumumuza baktığımda diyordu biseyler ama ben gormek istemedim sanirmkimisi adamin gözünü bakti mi anliyo rosssen anlayamamissin kocakarilarla hiç oturmadin mi
çevremde ne kadar uyanik cok bilmis herşeyi şıp diye anlayan kadin varsa kocakarı eğitiminden geçmişbizi çocukken kadin sohbetine almazlardi ben de çok cahil kaldim
daha bu sene disardan bakınca biri birine yazıyo mu bakiyo mu anlamaya başladım
Ahahahahahahah
Onlar günlük rutinlerimz canm kahvaltıda bişey yerim tahrik olur
Yemek yaparm tahrik olur dış fircalarken bile tahrik olabiliyor
BencedeGüzel öneri bak hiç yapılmamıştır kız
Sen gene şanslısın
Benmki makyaj kıyafet sus pus takı tuku hepsini de istiyor
İlk oğlum doğdu, bir kere ben salladım gece bir kere o, o zaman hem emziriyor hem süt sağıp veriyordum, aç kaldığı için büyük bir sıkıntı atlattık da o yüzden.ay masallah yaaaçok seviyorum böyle ilgili babalari :)
esime her zaman dediğim şey ölüm var hastalık var. ben bakamayacak durumda olursam bana bisey olursa en azından ikiniz de birbirinizle gerekli bağı kurmus olun. hayat yeterince zor zaten. yapabileceğimiz şeylerden kaçıp hayati daha da zorlastirmamak lazım:)
eşini çok takdir ettim :)
Millet yemek hazırlıyo ben seyrediyom misafir mod on
Benimki emeline ulaşınca ancak karım yoruldu diyor, yoksa hiiiic demez :)
Bana ev işinde yardım etsin de o yeter yaa
gece için hazirlanmak istiyorum şunları şunları yapar misin hayatim deyip öp sen onuo gazla motor takmis gibi yapar herşeyi sanırım yani inşallah
Ben alıştım artık tosi yani zamanla onun bana yaptıklarına ben ona yapiormNe yapicaz yaa ben bunu nasıl normal seviyeye çekebilirim
Cidden sürekli reddediyor pozisyonunda kalıyorum bu kez
Muhabbeti kaçırdın, aşırı istekli kocadan şikayetçi bu hatunlar maliMillet yemek hazırlıyo ben seyrediyom misafir mod onsiz nabıyonuz
Aslnda anlamadm değil burç uyumumuza baktığımda diyordu biseyler ama ben gormek istemedim sanirm
Birde elektriklenme çok oldu çok da etkiledi beni edepsiz
Ben alıştım artık tosi yani zamanla onun bana yaptıklarına ben ona yapiorm
Analdin mi beni diyirm anladm anladm diyorama asla anlamıyor
Benm kaderm hep akrepmis beee şamdanişte o elektrik prizden değil trafodan geliyomusonu anlasan kacarmissin
ama şöyle düşün bu teoman da olsa akrep yanihepsi aynı bak
Baktım kuzum mesaj da yazdım ama gitmedi, instagram da yine sorun var, yoksa okudum hep
Benimkine regl zamanı iştah geliyo sadece, regl bitince yine eskiye dönüyoMuhabbeti kaçırdın, aşırı istekli kocadan şikayetçi bu hatunlar mali
Başak karıları olarak karalar bağlayalım biz
İlk oğlum doğdu, bir kere ben salladım gece bir kere o, o zaman hem emziriyor hem süt sağıp veriyordum, aç kaldığı için büyük bir sıkıntı atlattık da o yüzden.
Ben süt sağarken sen uyut derdim. O senin sıran, ben senin sıran diye diye büyüttük, sabah da en az bir saat o bakar ben uyurum çocuklar doğduğundan beri.
Banyo yaptırır, yedirir, tek başına çıkarır gezdirir, alt değişir. Hepsini yapar. Sadece yemek yapamaz yemekler benden
Eş olarak da iyi olsaydı doğururdum daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?