- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.221
Bazen ben arkasına geçip siiit yavrm hepsi senin mi diyorm ayy sapik git diyor nasıl hoşuna gidiyor görsen hahahahahahshshsjsBen de anlayacağını hiç sanmam ama bi süre deneyeyim bakayım ne olacak
Yaa evet bugün sorunluydu hepBaktım kuzum mesaj da yazdım ama gitmedi, instagram da yine sorun var, yoksa okudum hep
Kolay gelsin tosiGidiyom ben hoççakalın
Takilmaca bzde işte :dMillet yemek hazırlıyo ben seyrediyom misafir mod onsiz nabıyonuz
He bacım HeBenimkine regl zamanı iştah geliyo sadece, regl bitince yine eskiye dönüyo
Bize haram bacım haram
Umudum yok ya değişmez oolsun surda 5 10 seneye kalmaz mun olur o daerkegin kötü kocaligi da bi yere kadar negom :)
ama cidden maşallah çok güzel büyütmüşsünüz birliktebence cocuk için en önemli şeylerden biri eşit olmasa da dengeli emek
Ben de gelcem takılcam da fırsat bulamadım bugün hiçTakilmaca bzde işte :d
NedenBen de gelcem takılcam da fırsat bulamadım bugün hiç
Önümüzden devamHe bacım He
Umudum yok ya değişmez o
Babalık vazifesini yapıyor evet, olması gereken bir şey ama maalesef insanlar bunu lütuf gibi düşünüyor, yansıtıyor.
Dışardayım kuzum aile toplantısı vrNeden
Gelseydin özledik seni de
O zaman kolay gelsin canmmDışardayım kuzum aile toplantısı vrgelcem gelcem ben de özledim
Sen daha duşa gidemednBende gideyim bi zahmet artık
He bacım He
Umudum yok ya değişmez o
Babalık vazifesini yapıyor evet, olması gereken bir şey ama maalesef insanlar bunu lütuf gibi düşünüyor, yansıtıyor.
A ha ha evet ya nankör benbdv ye çeviriyim mi nego burayi
kesinlikle ben sizi çok nankör buldum. adam çocuklara da bakiyomus. çalışıp eve para da getiriyomus. ağzıyla kuş tutsa yaranamaz sizim gibi kadına.
kötü bi alışkanlığı da yokmuş. daha ne istiyosunuz acaba
A ha ha evet ya nankör ben
Bence fermanin otizmli bir akrabası kardeşi veya çocuğu var ben öyle hissettimByNkoaLa bence bu ferman ve ali kardeş
Benm kaderm hep akrepmis beee şamdan
Bu gerçekle yuzlestm artık
Hahahshsj
Akrep erkeği boga kadını nasıl olur samdanm hiç düşündün mi bnce ortalik alev alevkızın olursa sen şimdi vermezsin de benim oğlana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?