Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Akrep erkeği boga kadını nasıl olur samdanm hiç düşündün mi bnce ortalik alev alev

senle ağlaya ağlaya torun bakarız gene mi kaza kurşunu bu kaçıncı çocuk yavrum niye dikkat etmiyosunuz diye

ev krese dönebilir
ama bizi hiç arayip sormazlar gibi geliyo rossum seyin derdine düşüp

O da mümkün ama ilk gördüğümde bunlar kardeş diye düşündüm niyeyse
Abisi öldü ki onun başka kardeşi var mı bilmiyirm tabi
Ama beni sordu mi diye sorduguna göre hastane veya okulda onun bir akrabası veya çocuğuna bakan var gbi geldi bana

Ama ben ilk bölüm çok ağladım nego yaa

senle ağlaya ağlaya torun bakarız gene mi kaza kurşunu bu kaçıncı çocuk yavrum niye dikkat etmiyosunuz diye

ev krese dönebilir
Hahaahhahahshshshshdhsjahshshshshs

Ayyy artık kaza kursununa tahammülümüz kalmaz gidip biz bagaktiriz ikisinin de tiplerini

Tutarız bir bakıcı

Hawai ye gideriz hayallermzden ne çabuk vazgevtin şamdan

Herkes doğurduğuna baksın biz baktıkça boş durmayacaklar bellimi çocukları başlarına yikmaliyiz ki iş goremesinler hahaha

Bende böyle diziler izlemiyorum aslında, dikkatimi çekti dayanamadım baktım.

ev krese dönebilir
Sonra Kendinisevenbirii nin kaynanası gibi basmayın da

Bence fermanin otizmli bir akrabası kardeşi veya çocuğu var ben öyle hissettim
Aynen bende oyle hissettim .

Napiyosunuz ana baci gardaslarrrr benimde dumanim tutuyo kosturdum gnduz ev isi aksam yemek sonrasi da sirkeli kurabiye yaptim 2 tepsj yarn cok sevdigim biriyi ziyarete gidicem insallah ona da goturecegim terledim bi dus alip geljcem selam vereyim dedm sizlere

Yok cnm istemsizce güldüm tövbe est.
10 gündür bende.Ufaklığı sütten ayırmama yardımcı oldu sağolsun, gideyim artık dedi evine gitti.

Allah iyiliğini versin yaa.
Öyle ifadesiz şeysiz yazınca dedim bu ne diyor
Allah uzun ömür versin inşallah

Allah iyiliğini versin yaa.
Öyle ifadesiz şeysiz yazınca dedim bu ne diyor
Allah uzun ömür versin inşallah
Amiiinn, senin de emi.
Eşim 1 haftadır şehir dışında iş koşturuyor, daha bi o kadar yok. Teyzem çok alıştırdı kendine. 1250 km var aramızda. Ha dedin mi gelinmiyor. Öyle işte

Amiiinn, senin de emi.
Eşim 1 haftadır şehir dışında iş koşturuyor, daha bi o kadar yok. Teyzem çok alışırdı kendine. 1250 km var aramızda. Ha dedin mi gelinmiyor. Öyle işte

Evet zor ayrılmak sevdiklerinden
Uzakmış bir de. Eşin de yokmuş kalsaydı keşke biraz daha

doğru diyosun rosum yaaa
sen bana 101 ogretcen daha

her koyun kendi bacağından asilsin biz gidiyoz deriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…