- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.241
O da mümkün ama ilk gördüğümde bunlar kardeş diye düşündüm niyeyseBence fermanin otizmli bir akrabası kardeşi veya çocuğu var ben öyle hissettim
Akrep erkeği boga kadını nasıl olur samdanm hiç düşündün mi bnce ortalik alev alev
Abisi öldü ki onun başka kardeşi var mı bilmiyirm tabiO da mümkün ama ilk gördüğümde bunlar kardeş diye düşündüm niyeyse
Hahaahhahahshshshshdhsjahshshshshssenle ağlaya ağlaya torun bakarızgene mi kaza kurşunu bu kaçıncı çocuk yavrum niye dikkat etmiyosunuz diye
ev krese dönebilir
ama bizi hiç arayip sormazlar gibi geliyo rossum seyin derdine düşüp
BendeAbisi öldü ki onun başka kardeşi var mı bilmiyirm tabi
Ama beni sordu mi diye sorduguna göre hastane veya okulda onun bir akrabası veya çocuğuna bakan var gbi geldi bana
Ama ben ilk bölüm çok ağladım nego yaa
Ben her diziyi izlememBendeböyle diziler izlemiyorum aslında, dikkatimi çekti dayanamadım baktım.
Sonra Kendinisevenbirii nin kaynanası gibi basmayın dasenle ağlaya ağlaya torun bakarızgene mi kaza kurşunu bu kaçıncı çocuk yavrum niye dikkat etmiyosunuz diye
ev krese dönebilir
ama bizi hiç arayip sormazlar gibi geliyo rossum seyin derdine düşüp
Evet bende beğendimBen her diziyi izlemem
Ama o çok dikkatimi çekti çok da güzel bn begendm yani
Fermanla hastane sahibi ayrilcaklar amaEvet bende beğendim
Orası kesin, asistan kızla olacak bir şeylerFermanla hastane sahibi ayrilcaklar ama
Orası kesin, asistan kızla olacak bir şeyler
Aynen bende oyle hissettim .Bence fermanin otizmli bir akrabası kardeşi veya çocuğu var ben öyle hissettim
Kaç saattir yazmayım, mod düşürmeyeyim diyorum ama teyzem gitti, üstüme öküz oturdu
Yok cnm istemsizce güldüm tövbe est.Canım, doğru mu anladım? Vefat mı etti yoksa?
Yok cnm istemsizce güldüm tövbe est.
10 gündür bende.Ufaklığı sütten ayırmama yardımcı oldu sağolsun, gideyim artık dedi evine gitti.
Amiiinn, senin de emi.Allah iyiliğini versin yaa.
Öyle ifadesiz şeysiz yazınca dedim bu ne diyor
Allah uzun ömür versin inşallah
Amiiinn, senin de emi.
Eşim 1 haftadır şehir dışında iş koşturuyor, daha bi o kadar yok. Teyzem çok alışırdı kendine. 1250 km var aramızda. Ha dedin mi gelinmiyor. Öyle işte
Kal dedim ama yüz buldum, astarını isteyeyim olmasın dedim. Yalnızlığı severim aslında ama bulunduğum süreç zorlu olunca koydu aslında.Evet zor ayrılmak sevdiklerinden
Uzakmış bir de. Eşin de yokmuş kalsaydı keşke biraz daha
Hahaahhahahshshshshdhsjahshshshshs
Ayyy artık kaza kursununa tahammülümüz kalmaz gidip biz bagaktiriz ikisinin de tiplerini
Tutarız bir bakıcı
Hawai ye gideriz hayallermzden ne çabuk vazgevtin şamdan
Herkes doğurduğuna baksın biz baktıkça boş durmayacaklar bellimi çocukları başlarına yikmaliyiz ki iş goremesinler hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?