- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.261
Kal dedim ama yüz buldum, astarını isteyeyim olmasın dedim. Yalnızlığı severim aslında ama bulunduğum süreç zorlu olunca koydu aslında.
Sağol canm. İnşallah diyelim.Anladım, yine gelir olsun. Allah kavustursun
Sağol canm. İnşallah diyelim.
Yarına birşeyim kalmaz diye tahmin ediyorum
Dünyanın hali işte, hergün başka telden çaldırıyorEvet geçer
Ben de babam gidince biraz buruk kaldım
Yavaş yavaş geçiyor :)
Dünyanın hali işte, hergün başka telden çaldırıyor
Bugünümüzü aramayalım cnm.Aynen yaa.
Salı günü gitti babam bir üzüldüm böyle filan, sonra perşembe günü galiba deprem oldu değil mi?
Unuttum babamın gelip gittiğini bile korkudan
Canim biriyle bi sure durunca oyle oluyor insan hele esinde yokmus ama alisirsin napalm bende dogum sonrasi annem.gittignde acayip kotu olmstm evlendigimde bile ayrilirken oyle uzulmemistim lohusa pskolojisi bide o an sende suan sutten.kestigin icin hormonlarin.dengesiz boyle hissetmen cok normal . Sana iyi gelecek seylerle mesgul ol biraz cnm gecer insallahAmiiinn, senin de emi.
Eşim 1 haftadır şehir dışında iş koşturuyor, daha bi o kadar yok. Teyzem çok alıştırdı kendine. 1250 km var aramızda. Ha dedin mi gelinmiyor. Öyle işte
Canim biriyle bi sure durunca oyle oluyor insan hele esinde yokmus ama alisirsin napalm bende dogum sonrasi annem.gittignde acayip kotu olmstm evlendigimde bile ayrilirken oyle uzulmemistim lohusa pskolojisi bide o an sende suan sutten.kestigin icin hormonlarin.dengesiz boyle hissetmen cok normal . Sana iyi gelecek seylerle mesgul ol biraz cnm gecer insallah
Ne güzel yazmışsın canm. Parmaklarına sağlık.Anneme kırgınım, belli etmesem de ona. Sanırım teyzem, çocuklardan çok bana iyi gelmişti. Üstelik 5 kuzenimi bırakıp geldi. En küçüğü 23 yaşında küçük değiller ama zorunda değildi demek istedim sadece. Dik duruşumu, soğukluğumu anneme borçluyum, eksik olmasın.Canim biriyle bi sure durunca oyle oluyor insan hele esinde yokmus ama alisirsin napalm bende dogum sonrasi annem.gittignde acayip kotu olmstm evlendigimde bile ayrilirken oyle uzulmemistim lohusa pskolojisi bide o an sende suan sutten.kestigin icin hormonlarin.dengesiz boyle hissetmen cok normal . Sana iyi gelecek seylerle mesgul ol biraz cnm gecer insallah
Ağlama duvarına çevirmesek iyi şurayı ama son cümlene çok şey oldumCidden annemin gitmesini ben istemiştim, bunalmıştım ama giderken o kadar çok ağlamıştım ki. Küçücük çocuk gibi olmuştum
Ahhh annecim ahh..
Ağlama duvarına çevirmesek iyi şurayı ama son cümlene çok şey oldum
Aynenn aynen aliskanlik oluyor hemenCidden annemin gitmesini ben istemiştim, bunalmıştım ama giderken o kadar çok ağlamıştım ki. Küçücük çocuk gibi olmuştum
Ahhh annecim ahh..
Ne demek canim burda birbirimize destek icin variz . Hepimjz benzer yollardan gectik gececegiz . Annen hususnda uzuldum ama iyi ki boyle bi teyzen varmjs Allah razi olsun tabiki zorunda degildi ama ne guzel etmiste gelmis destek olmus sana bak omrunce unutamazsin mesela .. zordayken kimin kosup geldigini kimin sirt cevirdigini asla unutamaz insan... kucuk cocuklu annelerin de kesnlkle destege ihtiyaci var okadar hassas donemlerden geciyoruz ki cunku ama bunu yeri geliyor hemcinsimiz bile anlamiyor ...Ne güzel yazmışsın canm. Parmaklarına sağlık.Anneme kırgınım, belli etmesem de ona. Sanırım teyzem, çocuklardan çok bana iyi gelmişti. Üstelik 5 kuzenimi bırakıp geldi. En küçüğü 23 yaşında küçük değiller ama zorunda değildi demek istedim sadece. Dik duruşumu, soğukluğumu anneme borçluyum, eksik olmasın.
Direniyorum..Ben de hiç istemiyorum ağlamak filan.
Ama özlemek çok fena...
Hayattaysa kırgın olma, geçsin kırgınlığın. Yaşamdan daha önemli hiçbir şey yok. Zaten herkes aynı şeyi söylüyor ama giden zaman geri gelmiyor.
Bebeler uyudularsa simdj kafa dinleme vakti kizlarrr haydi kahveleri alip gelin... yeter kac gndur stres dolduk ya bugun bin sukur baya is guc yaptim esim mesaiye gitmisti ek ise dha dogrusu o yokken evde is guc yaptim biraz sonra kizimla parka gidip eglendik hava aldik havamiz guzeldi bugun . Aksamda babasyla birlikte oynadilar ettiler biraz Az evvel de kizimi yikadm sonra kendm dus aldm smdi uyudu aldim nescafemi size geldjm bende ...Bugünümüzü aramayalım cnm.
Uykuya daldılar mı ben hafiften mezdekeye dönerim
Direniyorum..
Annem 2 evladını birden yüreğine sığdıramadı(sığdıramıyor,denemiyor bile) Uçurumlar var. Annemi istemiştim aslında.
Sevgi kalpten gelir, zorlamayla olmaz. Bildiğim için hep bunu der dururum kendimi telkin ederken.
İçten içe kırgınım, dillendirmiyorum.
Bebeler uyudularsa simdj kafa dinleme vakti kizlarrr haydi kahveleri alip gelin... yeter kac gndur stres dolduk ya bugun bin sukur baya is guc yaptim esim mesaiye gitmisti ek ise dha dogrusu o yokken evde is guc yaptim biraz sonra kizimla parka gidip eglendik hava aldik havamiz guzeldi bugun . Aksamda babasyla birlikte oynadilar ettiler biraz Az evvel de kizimi yikadm sonra kendm dus aldm smdi uyudu aldim nescafemi size geldjm bende ...
Sağol cnm.Kesinlikle... Karakteristik olarak tüm güçlü özelliklerimi ona borçluyumNe demek canim burda birbirimize destek icin variz . Hepimjz benzer yollardan gectik gececegiz . Annen hususnda uzuldum ama iyi ki boyle bi teyzen varmjs Allah razi olsun tabiki zorunda degildi ama ne guzel etmiste gelmis destek olmus sana bak omrunce unutamazsin mesela .. zordayken kimin kosup geldigini kimin sirt cevirdigini asla unutamaz insan... kucuk cocuklu annelerin de kesnlkle destege ihtiyaci var okadar hassas donemlerden geciyoruz ki cunku ama bunu yeri geliyor hemcinsimiz bile anlamiyor ...
Uyudular, attığım gülücüklerden anladınız sanmıştımBenimki de uyudu, yine uyanir birazdan, uğraş dur yeniden uyut. Ooof of
Kahvemi içtim neyseki. :) afiyet olsun canım
Sağol cnm.Kesinlikle... Karakteristik olarak tüm güçlü özelliklerimi ona borçluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?