- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.281
Prenses mi zeyna mı bilmiyorumIce princess lik oradan yani desene, şimdi daha iyi anladım :)
Uyudular, attığım gülücüklerden anladınız sanmıştım
Sagolasin canim emerken mesailer cok valla sana ne diyeyim biliyomusun erkenden umut etme ki umutlar solmasin diye soyluyorum bunuBenimki de uyudu, yine uyanir birazdan, uğraş dur yeniden uyut. Ooof of
Kahvemi içtim neyseki. :) afiyet olsun canım
Gitmeseydi, canın sıkıldıkça asker kaçağı diye ihbar ederdin. Desene senin de gelişlerin seyrelecekOoh gözün aydın.
Eşim ocakta askere gidecek 18 gün. Ben de senin gibi keyif yaparım diyeceğim ama işe başlamış olacağım, çok zor :)
Prenses mi zeyna mı bilmiyorumYüzyüze görüştüğüm hiç kimse, suratsız demedi bak
Sagolasin canim emerken mesailer cok valla sana ne diyeyim biliyomusun erkenden umut etme ki umutlar solmasin diye soyluyorum bunu2 yasa kadar emzirdim kizimi gecede 6 7 8 uyanirdi abartmiyorum grcen hafta dogmgnuydu 3 yasini doldurdu ve gecen.hafta dahil uyaniyor su istiyor biseyler yanina yatip tekrar uyumasni bekliyordum filan ... hedef 3 yas olsn deliksiz uykm hala yok dusun canlari sag olsnda anne cok yorgn oluyor gercekten bide ise donecekmjssin cnm Allah yardmcin olsn
Bedelli mi yapacak canm ... bende asker yolu gozledim ama 460 saydimOoh gözün aydın.
Eşim ocakta askere gidecek 18 gün. Ben de senin gibi keyif yaparım diyeceğim ama işe başlamış olacağım, çok zor :)
Esin varken keyif yapamiyomsn kiz benimki uyudu bak kiz da uyudu smdi sakinlik sessizlik hakimm ...Ooh gözün aydın.
Gitmeseydi, canın sıkıldıkça asker kaçağı diye ihbar ederdin. Desene senin de gelişlerin seyrelecek
Bedelli mi yapacak canm ... bende asker yolu gozledim ama 460 saydimahanda boyle gozlerimden kalpler cikiyor olmasaydi cok cok zordu bi okadarda guzeldi
Görüyorum ve arttırıyorum. 5 yaşındaki oğlum geceleri, sudan sebeplerle uyandırıp muhabbet etmek istiyor bazenSagolasin canim emerken mesailer cok valla sana ne diyeyim biliyomusun erkenden umut etme ki umutlar solmasin diye soyluyorum bunu2 yasa kadar emzirdim kizimi gecede 6 7 8 uyanirdi abartmiyorum grcen hafta dogmgnuydu 3 yasini doldurdu ve gecen.hafta dahil uyaniyor su istiyor biseyler yanina yatip tekrar uyumasni bekliyordum filan ... hedef 3 yas olsn deliksiz uykm hala yok dusun canlari sag olsnda anne cok yorgn oluyor gercekten bide ise donecekmjssin cnm Allah yardmcin olsn
İyi gecelerİyi geceler
Tamm tamm anladımYoo canım suratsız olmak farklı birsey bence. Sen sadece cıvık değilsin, öyle diyeyim bari
Off yaa daha 2 yıl var 3 yaşa
Esin varken keyif yapamiyomsn kiz benimki uyudu bak kiz da uyudu smdi sakinlik sessizlik hakimm ...
Yaaa sen kiş dusun yaz cikarsa bahtina ben artik 2 yasa yaklastgm gunler geceler deliriyordum acayip duskun olmustu 40 li bebek gbi kalkiyordu gece 2 saatte 1 Allah im nefret gelmsti artk emzirmekten diyecegm ama tabi bazilari yadirgayabilir bu dedgmi yasamadan haricten gazel atmak kolay gercekten sen de insanin ve insanii seyler istiyorsun bi zaman sonra anne iyi hisssetmeljki bebegine iyi bakabilsin bunu unutuyoruz biz milletce bazen ... etrafmda tak diye gece yatip sabah kalkan bebelerde var ama benmki o cinsten deglYoo canım suratsız olmak farklı birsey bence. Sen sadece cıvık değilsin, öyle diyeyim bari
Off yaa daha 2 yıl var 3 yaşa
Al isteee ben sokkk umutlar 5 yasa mi otelendi smdiiGörüyorum ve arttırıyorum. 5 yaşındaki oğlum geceleri, sudan sebeplerle uyandırıp muhabbet etmek istiyor bazen
İyi geceler
Tamm tamm anladım
Nasıl yani noldu canmmKaç saattir yazmayım, mod düşürmeyeyim diyorum ama teyzem gitti, üstüme öküz oturdu
Anladim canm gene senin Allah a sukur kaynvalden var yakininda ... o sana nefes alacak kadr vakjt verir en azndan cok bunaldgnda ...Ya yapıyorum tabi de içim rahat değil, benim yatağımda yatıyor kızım uyandı düştü düşmedi derdi var. Müzik bile dinleyemiyorum sesini duymazsam diye. Tam keyif olmuyor yani.
Eşimleyken de mızıldanıp durduğunu duyunca kıyamıyorum alıyorum yine yanıma.ancak babaannesine gidince rahatım :)
Düzgün dursunlar bizene dünürdoğru diyosun rosum yaaa
sen bana 101 ogretcen daha
her koyun kendi bacağından asilsin biz gidiyoz deriz
Yaaa sen kiş dusun yaz cikarsa bahtina ben artik 2 yasa yaklastgm gunler geceler deliriyordum acayip duskun olmustu 40 li bebek gbi kalkiyordu gece 2 saatte 1 Allah im nefret gelmsti artk emzirmekten diyecegm ama tabi bazilari yadirgayabilir bu dedgmi yasamadan haricten gazel atmak kolay gercekten sen de insanin ve insanii seyler istiyorsun bi zaman sonra anne iyi hisssetmeljki bebegine iyi bakabilsin bunu unutuyoruz biz milletce bazen ... etrafmda tak diye gece yatip sabah kalkan bebelerde var ama benmki o cinsten degl
Bide herkes emmeyi biraknca uyur derdi umutlarmi hep o gune ertelemistm tabiki sihirli degnek degmedi huy ayni devam.etti 3 yasa kdr da ... insan umut ettgi vakte kadr guclu oluyor da sonra bocaliyor o yuzden yakn hedef koyma ama insallah sennnki o uyuyan.bebislerden olur en azndan emmeyi biraknca bari.
Inan seni cok iyi anliyorum ama malesef diyecek bisey yok cnm ayni seyleri yasadim , yasiyoruz bizlerde ... he dersen ki erken sutten keseyim uyusun oda bi muamma iste bak anlattm sana 2 yasta kestm ama 3 oldu hala kalkiyor okadar degil ama bir sene oldu ilk zamablar 5 kalkiyosa yavas yavas azaltti 1 2 suan oda bu ay yani yaz boyu 3 4 uyaniyorduValla ben hiç hayal etmiyorum ama yoruldum artık.
Yarım saat oldu daha uyuyalı şimdi tekrar uyandı, ve her gece böyle.
Alışkanlık edindi bu huyu. Her gece kaçta yatarsa yatsin yarım saat sonra uyanıyor meme emiyor emiyor emiyor.
Memeden kesecek hale geldim, çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?