Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum emmeyi 2 de buraktim zsten deli gbi gun saydim.son zamanlar hele... biz gece uyanmalarindan bahsediyoruz emmeyi biraknca duzelir gece deliksiz uyur diyordu mullet hicte oyle olmadida

He öyle :) ya okutmayı denedin mi bazı çocuklar çok etkileniyor.

Gündüz yaptığı aktiviteler bile gece uykusunu etkileyebilir.

Yapı olarakda öyle olabilir buna senin yapacağın bişey yok tabi.

O uyanacak korkusuyla yatagna yatip uykn olsa bile uyuyamazsib tedirginlkten bilirim

Ya tamam şuan evdeyim dert değil, isterse 10 kere kalksın
Ama işe başlayınca ben 2 3 saat uykuyla her gün işe gidersem verimli olamam ki, o da bölük börçük.
İşim de dikkat gerektiren bir iş. Çekmez kimse benim uykusuzluktan yaptığım hataları yani. Ne olacak bilmiyorum hiç

Yani huy diyorum artik ben canim dogdugu yeni siralar bjle gece uyumazdi gnduz uyunazdi degisikti mesela yeni doganlar ben goruyorum emiyo uyuyo benmki uyumazdi okadar hadi gazdi suydu buydu dedik hadi gece acikiyo emecek ondan dedik yaz boyu da susuyo bunaliyo kalkiyo dedik bakalim umutlar kisa

Bir de bişey dicem yeri gelir hep beraber ağlarız burda yeri gelir hep beraber güleriz
Hem ağlamak da bı ihtiyaç I inessa armand Amecey

Haklısın canım benim
Ama ben ağlayamıyorum. İçimden ağlamak gibi bir his geliyor ama ağlayamıyorum, o yüzden çok kötü oluyorum. Bahsetmek istemedim o sebeple, ihtiyaç duyduğumda beni dinlersiniz biliyorum, ben de sizi dinlerim. canımsınız :)

Bir de bişey dicem yeri gelir hep beraber ağlarız burda yeri gelir hep beraber güleriz
Hem ağlamak da bı ihtiyaç I inessa armand Amecey

Dimi lan mod düşürmekte neymiş güzel bişey yakaladık burda bozulsun istemem.
Güzelliklerin bittiğine şahit olmuşluğum var.

Kendmz okuyorz cnm biriye okutmadim oyle

Prenses mi zeyna mı bilmiyorum Yüzyüze görüştüğüm hiç kimse, suratsız demedi bak
Kiz bana da sitede emoji kullanmiyorum yazilarmda diye ciddi geldigimi soyleyenler oldu
Alakasi yok aslnda reklamlardan yazacagm yaziyi bile zor yaziyorum bide emojilerle ugrasasm gelmiyo
Gercek hayatta asla ciddi bi insan deglmdir

Her zaman canm her zaman dinleriz bence birbirimizi

İçine atmak daha zor daha kotu sen atma biz o içindeki seyelri parçalarız burda

Dimi lan mod düşürmekte neymiş güzel bişey yakaladık burda bozulsun istemem.
Güzelliklerin bittiğine şahit olmuşluğum var.
Bana bi teyze eline bir avuç un al, çocuğun yüzüyle birlikte una oku, sonra git bir fırının duvarına unu fırlat demişti. Fırındakilerle ne zaman görüşsek güleriz, bir çeşit protesto sanmışlar

Aynen ise giderkeb zor olurda kul sksmaynca hizir yetismezmis bakarsin o zaman duzelir Rabbim in hikmeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…