- 11 Nisan 2007
- 87.854
- 516.555
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.301
Dostum emmeyi 2 de buraktim zsten deli gbi gun saydim.son zamanlar hele... biz gece uyanmalarindan bahsediyoruz emmeyi biraknca duzelir gece deliksiz uyur diyordu mullet hicte oyle olmadida
O uyanacak korkusuyla yatagna yatip uykn olsa bile uyuyamazsib tedirginlkten bilirimValla ben hiç hayal etmiyorum ama yoruldum artık.
Yarım saat oldu daha uyuyalı şimdi tekrar uyandı, ve her gece böyle.
Alışkanlık edindi bu huyu. Her gece kaçta yatarsa yatsin yarım saat sonra uyanıyor meme emiyor emiyor emiyor.
Memeden kesecek hale geldim, çok yoruldum
Inan seni cok iyi anliyorum ama malesef diyecek bisey yok cnm ayni seyleri yasadim , yasiyoruz bizlerde ... he dersen ki erken sutten keseyim uyusun oda bi muamma iste bak anlattm sana 2 yasta kestm ama 3 oldu hala kalkiyor okadar degil ama bir sene oldu ilk zamablar 5 kalkiyosa yavas yavas azaltti 1 2 suan oda bu ay yani yaz boyu 3 4 uyaniyordu
Yani huy diyorum artik ben canim dogdugu yeni siralar bjle gece uyumazdi gnduz uyunazdi degisikti mesela yeni doganlar ben goruyorum emiyo uyuyo benmki uyumazdi okadar hadi gazdi suydu buydu dedik hadi gece acikiyo emecek ondan dedik yaz boyu da susuyo bunaliyo kalkiyo dedik bakalim umutlar kisaHe öyle :) ya okutmayı denedin mi bazı çocuklar çok etkileniyor.
Gündüz yaptığı aktiviteler bile gece uykusunu etkileyebilir.
Yapı olarakda öyle olabilir buna senin yapacağın bişey yok tabi.
Bir de bişey dicem yeri gelir hep beraber ağlarız burda yeri gelir hep beraber güleriz
Hem ağlamak da bı ihtiyaç I inessa armandAmecey
Bir de bişey dicem yeri gelir hep beraber ağlarız burda yeri gelir hep beraber güleriz
Hem ağlamak da bı ihtiyaç I inessa armandAmecey
Kendmz okuyorz cnm biriye okutmadim oyleHe öyle :) ya okutmayı denedin mi bazı çocuklar çok etkileniyor.
Gündüz yaptığı aktiviteler bile gece uykusunu etkileyebilir.
Yapı olarakda öyle olabilir buna senin yapacağın bişey yok tabi.
ByNkoaLa teyzem gitti dedim ama öbür tarafa gitti anlaşılmış benden kaynaklı. Güldüm Allah affetsin I inessa armand
Kiz bana da sitede emoji kullanmiyorum yazilarmda diye ciddi geldigimi soyleyenler olduPrenses mi zeyna mı bilmiyorumYüzyüze görüştüğüm hiç kimse, suratsız demedi bak
ByNkoaLa teyzem gitti dedim ama öbür tarafa gitti anlaşılmış benden kaynaklı. Güldüm Allah affetsin I inessa armand
Her zaman canm her zaman dinleriz bence birbirimiziHaklısın canım benim
Ama ben ağlayamıyorum. İçimden ağlamak gibi bir his geliyor ama ağlayamıyorum, o yüzden çok kötü oluyorum. Bahsetmek istemedim o sebeple, ihtiyaç duyduğumda beni dinlersiniz biliyorum, ben de sizi dinlerim. canımsınız :)
Bana bi teyze eline bir avuç un al, çocuğun yüzüyle birlikte una oku, sonra git bir fırının duvarına unu fırlat demişti. Fırındakilerle ne zaman görüşsek güleriz, bir çeşit protesto sanmışlarDimi lanmod düşürmekte neymiş güzel bişey yakaladık burda bozulsun istemem.
Güzelliklerin bittiğine şahit olmuşluğum var.
Aynen Yaaa bonus birimiz hepimiz hepimiz hepimizi için demişlerDimi lanmod düşürmekte neymiş güzel bişey yakaladık burda bozulsun istemem.
Güzelliklerin bittiğine şahit olmuşluğum var.
Valla ilk başta bnde öyle sandm.okudukca anladm :)ByNkoaLa teyzem gitti dedim ama öbür tarafa gitti anlaşılmış benden kaynaklı. Güldüm Allah affetsin I inessa armand
Aynen ise giderkeb zor olurda kul sksmaynca hizir yetismezmis bakarsin o zaman duzelir Rabbim in hikmetiYa tamam şuan evdeyim dert değil, isterse 10 kere kalksın
Ama işe başlayınca ben 2 3 saat uykuyla her gün işe gidersem verimli olamam ki, o da bölük börçük.
İşim de dikkat gerektiren bir iş. Çekmez kimse benim uykusuzluktan yaptığım hataları yani. Ne olacak bilmiyorum hiç
Uyarlamanı sevdimAynen Yaaa bonus birimiz hepimiz hepimiz hepimizi için demişler
Aynen ise giderkeb zor olurda kul sksmaynca hizir yetismezmis bakarsin o zaman duzelir Rabbim in hikmeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?