- 11 Nisan 2007
- 87.854
- 516.555
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #24.321
Beni bir tanisan ne kadar çok seveceksin bir bilsenUyarlamanı sevdim
Zıbarmıyonuz mu?
Ben seni görmeden sevdim, tıpkı diğerlerini sevdiğim gibiBeni bir tanisan ne kadar çok seveceksin bir bilsen
Az kaldı uyuycam benZıbarmıyonuz mu?
Zibarasim fiziken deli gbi var ama beynen oturmak istiyorum ...Zıbarmıyonuz mu?
Yaaaaa utandım şimdiBen seni görmeden sevdim, tıpkı diğerlerini sevdiğim gibi
Zıbırmıyınız mı? Gaza getir sonra zıbarZıbarmıyonuz mu?
Gece gece okuma sunu gulum ya yeternce taktik bunaldk kac gndur gecedir uykular haram olduHayır, kısmetse kızım uyursa daha 17 agustosla ilgili birseyler okuyacağım. Uyandı ağlıyor uyumuyor. Delireceğim
Bana bi teyze eline bir avuç un al, çocuğun yüzüyle birlikte una oku, sonra git bir fırının duvarına unu fırlat demişti. Fırındakilerle ne zaman görüşsek güleriz, bir çeşit protesto sanmışlar
Hayır, kısmetse kızım uyursa daha 17 agustosla ilgili birseyler okuyacağım. Uyandı ağlıyor uyumuyor. Delireceğim
Üstüme iyilik sağlık yeni geldimZıbırmıyınız mı? Gaza getir sonra zıbar
Gece gece okuma sunu gulum ya yeternce taktik bunaldk kac gndur gecedir uykular haram oldubirak
Okuma çok kötü yapıyoruz kendimizi
Keşke olmasa ama direk öyle. İlk zamanlar ekmek almaya gittiğimda önce avcuma bakıyorlardı dolu mu diye, suratlarına birşeyler fırlatırmıyım diye.Hahahahah bu ne yaa gerçek mi bu
Cumaya gitti gelcek, az dur 5 dkÜstüme iyilik sağlık yeni geldimbi arkadaşa bakıp çıkıcaktım
AhahahahahNe yapayım taktım artık kafaya
Yok daha dolanıyor, mesaj atmış öpmeden uyumam diye, kızı uyutup çıkmamı bekliyor yalaka
Okumak istiyorum
Keşke olmasa ama direk öyle. İlk zamanlar ekmek almaya gittiğimda önce avcuma bakıyorlardı dolu mu diye, suratlarına birşeyler fırlatırmıyım diye.
Uyku teröründen çok çektim. İlk 3 yıl kabus gibiydi. Ne bulduysam, gerek tıp, gerekse alternatif tıp her yolu denedim
Gunduz oku bareeee sabahi diri tutma uyu ...Ne yapayım taktım artık kafaya
Yok daha dolanıyor, mesaj atmış öpmeden uyumam diye, kızı uyutup çıkmamı bekliyor yalaka
Okumak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?