Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen şuan işten dolayi strestlisin yaa o ondandır

:d

Adam demiştir kendi kendine geldi yine gelenler buna, kaçayım
Aynen aradım çağırdım bir de çabuk gel çok kötüyüm kolum uyuşuyor filan dedim
Şaşkınlığını bir görsen gülesim geldi :))

Ahahahhaah
Bana öyle durumlarda gelgitlerin gelmeye başladı haydi selametle diyip kaçıyor

Hiçbir aksilik çıkmaz gönlünü ferah tut tosyam.. Bebekten sonra çalışan her anne bu şekilde kendini ruhsal açıdan ve tabiki maddi açıdan daha iyi hissettiğini söylüyor.
Sende öyle olacaksın
Sorma ya dün delinin birine çattık. Son model arabalı bir kadın, birinin hatalı parkına sinirlenip arabada deliler gibi bağırıp deliler gibi kornaya basmaya başladı. Eşim de sivil olmasına rağmen kimlik gösterip kadını bu şekilde davranmaması gerektiği yönünde uyardı. Doğru düzgün iletişim kurarak sorununu çözmesini rica etti. Kadın da bu sefer iyice sinirlendi, sen polissen benim hakkımı savunacaksın diye emniyete saydırmaya başladı. Sonra insanlar iyice galeyana geldi, birkaç kişi kadını dövecekti zor tuttular. Sonra ben de kavgaya karıştım. Şuan siz herkesi rahatsız ederek hakkınızı savunduğuzu mu sanıyorsunuz, sizin beni rahatsız etmeye hakkınız yok önce iletişim kurmayı öğrenin sonra hakkınızı savunursunuz falan dedim.
En sonunda önüne gelenle kavga ede ede, söylene söylene gitti
Onun dışında da eşim evin tadilat meseleleri yüzünden birkaç sinir krizi daha atlattı.
Cidden berbat bir gündü.
kk birinci noteri

Son düzenleme:
B Brunello Cicinelli kuzum aslında ne olduğunu inan anlayamadan olaylar gelişti. Nargile içiyordu , bende x canımm yaa evi temizledim bak heryer cilllop gibi bugün içmesen yani yarına kadar idare etsin, canım çıktı zaten misafir gelecek yarın akşam içeriz dedim. ' iyi de br nargile keyfim var ondan da mahrum etme bari dedi..
Zaten mahrum etmiyorum bugün iiçin rica ettim sadece, gene de sen bilirsin içmek istiyorsan iç dedim.
içicem zaten dedi
ay tamam ne yapıyorsan yap öff hakikaten sana laf anlatırken yoruluyorum, içtikten sonra da temizle hiç uğraşamam dedim. Bir baktık kavga başladı.. aslında hiç bir şey yok. ama o lafı söylemesi.. bardağı taşıran nokta oldu.. haklı bile olsa onu haksz duruma getirdi..

Seninde mi ikinci evlilik diloşum, neyi yüzüne vuruyor

Çok kötü denk gelmiş üst üste gerçekten. Neyse büyük bir sorun olmamasına sevindim.
İnsallah çabuk adapte oluruz canım benim çok sağol

Bu milletin 8 de uyuyan çocuğu nerde ya ben hiç görmedim benim oğlan 2 olacak inş. Daha bikaç haftadır 9 da falan uyuyor.
Ne bileyim hep öyle yazıyorlar, yalan mı yoksa
Ben heç görmedim bence efsane

Benimkiler uyur kızlar 8 de 9 da. Doğdukları günden itibaren o saatte bütün ışıkları kapatırım, uyku zamanı diye. Öyle alıştırdım.
Sabah 5 de 6 da kalkıyorlar ama olsun
Geçmiş olsun CNm benim
Çok geçmiş olsun negooom

Ne ara kaptn sifayi
Sağolun kızlar, dün bütün gün baş ağrısı bugün bu

Seninde mi ikinci evlilik diloşum, neyi yüzüne vuruyor
Yok CNm ikimizinde ilk evlilikleri benim ailem çok sikintiliydi biraz zor hayat yaşadım bende zamnininda birbirimize yaptığımız yanlışlardan kaynaklanıyor

Doktora gittin mi canmm

Doktora gittin mi canmm
Yok kuzum ya hiç uğraşamam. Çocuklar dursa özelikle küçük, yattığım yerde biraz daha iyiyim.
Kv ye gönderdim şimdi, orda yiyip gelsinler, yemek kokusuna dayanamıyorum.
Sabah da ablam geldi öğleden sonra gitti, dinlenemedim kötü oldum

Kizzz yoksa sende mi seeeysin
Küçük bir üşütme değildir belki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…