- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #25.701
Sen şuan işten dolayi strestlisin yaa o ondandırBeni güneş çarptı galiba diyeceğim de dışarı çıkmadım
Ben de şimdi benim akrebe saldırdım olmadık bir sebepten
Öyle boş boş bakıp gitti öbür odaya
Sen şuan işten dolayi strestlisin yaa o ondandır
:d
:dhatun yok hatun
AhahahhaahAdam demiştir kendi kendine geldi yine gelenler buna, kaçayım
Aynen aradım çağırdım bir de çabuk gel çok kötüyüm kolum uyuşuyor filan dedim
Şaşkınlığını bir görsen gülesim geldi :))
bizim eve galaksiyi indirsen bende yine bisey degismez ellam:d
O zaman güneşi al evine kapanhahahahahahahah
Hiçbir aksilik çıkmaz gönlünü ferah tut tosyam.. Bebekten sonra çalışan her anne bu şekilde kendini ruhsal açıdan ve tabiki maddi açıdan daha iyi hissettiğini söylüyor.Hoşgeldin cicim, sen de beni duygudan duyguya sürükledin mesajında, gülücük mü koysam üzülsem mi bilemedim.
Eşin ne kavgasına karışmış kuzum, sorun yoktur inşallah?
Evet canım işe dönüyorum hayırlısıyla, şimdiden strese girdim. Babaannesi bakacak kuzuma inşallah bir aksilik olmazsa.
Ahahahhaah
Bana öyle durumlarda gelgitlerin gelmeye başladı haydi selametle diyip kaçıyor
O zaman sorun eş de değil sendebizim eve galaksiyi indirsen bende yine bisey degismez ellam
Seninde mi ikinci evlilik diloşum, neyi yüzüne vuruyorİnan rossum ben bile hala geçmişle yargılanıyorum son kavgadan sonra bir daha sakin dedim isteyerek yaşamadım bu hayatı geçmişimizi anlatmasaydik daha mı iyiydi bunları bildikleri halde hala yüzümüze vuruyorlar yaa nediyim
Hiçbir aksilik çıkmaz gönlünü ferah tut tosyam.. Bebekten sonra çalışan her anne bu şekilde kendini ruhsal açıdan ve tabiki maddi açıdan daha iyi hissettiğini söylüyor.
Sende öyle olacaksın
Sorma ya dün delinin birine çattık. Son model arabalı bir kadın, birinin hatalı parkına sinirlenip arabada deliler gibi bağırıp deliler gibi kornaya basmaya başladı. Eşim de sivil olmasına rağmen kimlik gösterip kadını bu şekilde davranmaması gerektiği yönünde uyardı. Doğru düzgün iletişim kurarak sorununu çözmesini rica etti. Kadın da bu sefer iyice sinirlendi, sen polissen benim hakkımı savunacaksın diye emniyete saydırmaya başladı. Sonra insanlar iyice galeyana geldi, birkaç kişi kadını dövecekti zor tuttular. Sonra ben de kavgaya karıştım. Şuan siz herkesi rahatsız ederek hakkınızı savunduğuzu mu sanıyorsunuz, sizin beni rahatsız etmeye hakkınız yok önce iletişim kurmayı öğrenin sonra hakkınızı savunursunuz falan dedim.
En sonunda önüne gelenle kavga ede ede, söylene söylene gitti
Onun dışında da eşim evin tadilat meseleleri yüzünden birkaç sinir krizi daha atlattı.
Cidden berbat bir gündü.
Hahahaha aynen geldi yine gelenler diyor
Bu milletin 8 de uyuyan çocuğu nerde ya ben hiç görmedimbenim oğlan 2 olacak inş. Daha bikaç haftadır 9 da falan uyuyor.
Ne bileyim hep öyle yazıyorlar, yalan mı yoksa
Ben heç görmedim bence efsane
Geçmiş olsun CNm benim
Sağolun kızlar, dün bütün gün baş ağrısı bugün buÇok geçmiş olsun negooom
Ne ara kaptn sifayi
bende zaten hatun yok diyorum yaO zaman sorun eş de değil sende
Neden Yaaa azcik yıldız
Azcik marşın etkileri olunca biseyler değişiyor
Yok CNm ikimizinde ilk evlilikleri benim ailem çok sikintiliydi biraz zor hayat yaşadım bende zamnininda birbirimize yaptığımız yanlışlardan kaynaklanıyorSeninde mi ikinci evlilik diloşum, neyi yüzüne vuruyor
Senin duygularını öldürmüşler sen azcik geçmişi okursan kiprisirsinbende zaten hatun yok diyorum ya
içimde bir teyze yatiyor sanirim
hiç kıpraşım yok yani
Doktora gittin mi canmmBenimkiler uyur kızlar 8 de 9 da. Doğdukları günden itibaren o saatte bütün ışıkları kapatırım, uyku zamanı diye. Öyle alıştırdım.
Sabah 5 de 6 da kalkıyorlar ama olsun
Sağolun kızlar, dün bütün gün baş ağrısı bugün bu
Yok kuzum ya hiç uğraşamam. Çocuklar dursa özelikle küçük, yattığım yerde biraz daha iyiyim.Doktora gittin mi canmm
Kizzz yoksa sende mi seeeysinYok kuzum ya hiç uğraşamam. Çocuklar dursa özelikle küçük, yattığım yerde biraz daha iyiyim.
Kv ye gönderdim şimdi, orda yiyip gelsinler, yemek kokusuna dayanamıyorum.
Sabah da ablam geldi öğleden sonra gitti, dinlenemedim kötü oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?