Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuğa göre değişir o, büyük oğlum ilk yıl özele gitti sonra devlete, bıraksak bir yıl daha giderdi anaokuluna öyle severdi, küçük de okul diye ölüyor bakalım o nasıl olacak şimdi

Ne denir ki bu zihniyete

Şimdilik bu kadar yeter yiğidim. İnşallah mesajları sık sık karşıma çıkar. Beğenmedim manyağı yapıcam.

Alışmışım ban yemeye seksüm problem değil. Haksızlığa gelemem asla.
Baktım şimdi konuya, yav 52 kilo 1.60 a zayıf nasıl olmaz, herkes zayıf değilsin yazmış, yok daha neler illa 34 beden mi olacak

Şimdilik bu kadar yeter yiğidim. İnşallah mesajları sık sık karşıma çıkar. Beğenmedim manyağı yapıcam.

Alışmışım ban yemeye seksüm problem değil. Haksızlığa gelemem asla.
Ban yemene dayanamayiz buralar öksüz kalir sensiz brunellom

Baktım şimdi konuya, yav 52 kilo 1.60 a zayıf nasıl olmaz, herkes zayıf değilsin yazmış, yok daha neler illa 34 beden mi olacak
Ben 1.70'im 53 kiloyum efom. 55 olduğumda herkes kilo ver demeye başlıyor. İndeks hesaplayınca normal çıksa da kemik iriliği de önemli. Benim kemiklerim çok incedir o yüzden kiloyu fazla gösteriyor. 1.60 için 52, kendimi göz önünde bulundurursam fazla duruyor olabilir. Kemikleri inceyse benim gibi.

Ban yemene dayanamayiz buralar öksüz kalir sensiz brunellom
Ban yersem ya da daha farklı cezalar alırsam haklı davası uğruna gitti dersiniz Haksızlığa göz yumacağıma haklılığımla yok olmayı yeğlerim Ama asıl onun ban yemesi lazım. Tacizdir bu yaptığı

Arrik msjlarinda ne yaziyorsan hep bgenilmiyor kadın doğumu bile beğenmeyen insan dolu ortalık
Bursada önerebileceğiniz doğum doktoru var mı yazan konuma atmış beğenmedim i ben kafası güzel deyiminin bu kadar canlı ve gerçek halini ilk defa görüyorum

Çocuğa göre değişir o, büyük oğlum ilk yıl özele gitti sonra devlete, bıraksak bir yıl daha giderdi anaokuluna öyle severdi, küçük de okul diye ölüyor bakalım o nasıl olacak şimdi
Böyle devam eder inşAllah canım. Bakalım iyice bi düşünmek lazım. Bu nasıl bir fantezi anlaması güç. Yani site yönetimine yazsak bir çözüm bulsalar. Gerçi ben anlamıyorum beğenmedim yapsa ne olacak ki. En fazla sinirimi bozar.

Bursada önerebileceğiniz doğum doktoru var mı yazan konuma atmış beğenmedim i ben kafası güzel deyiminin bu kadar canlı ve gerçek halini ilk defa görüyorum
Bundan sonra herseyine begenmedm aticam haberin olsun doğum icinde konu açıp yazarsan beğenmediği alırsın tabi dikkatli ol ensendeyim
Hahahshshshdshhahaah

Kilon çok iyi maşaallah
Bende 1.60 ım geçen yıl bu zaman 58 e düştüm millet dövecekti beni yeter diye
Valla 52 kilo halime zayıf değilsin diyenin alnını karışlarım hele ki kilo vermeye çalıştığım şu dönemde

Yavrum beğenmediğine beğenmedim atar( ki ben atmam da..) Ama amacı taciz olan beğenmedim i böyle linç ederim. Tek bana atmış olsa önemsemem de çok fazla kişiye atmış diye bende ona beğenmedim attım. İşi nereye vardırmış kompleksli.

Ban yemekten başka daha ne gibi cezalar var ki? bide nasıl asil bi kadinsin sen yaaa

Bundan sonra herseyine begenmedm aticam haberin olsun doğum icinde konu açıp yazarsan beğenmediği alırsın tabi dikkatli ol ensendeyim
Hahahshshshdshhahaah
Deme yav Bundan sonra doğumla ilgili, çikolata kistimle ilgili ve vajinal enfeksiyonum ile ilgili konu açmayayım o zaman çünkü kıyamıyorum onlar benim bebeklerim gibi

Senin vermek istediğin kilolaları yerüm güzellik Senin kemikler iri demekki, kemik ağırlık yapıyordur kuzum. Her kilo herkeste gerçekten aynı durmuyor. Hedefin kaç?

Aynen öyle. Bende sadece aldatma konularına yapıyorum çünkü hakediyorlar.
Demek istediğim bu tacizcilere bir çözüm bulsunlar.
Ban yemekten başka daha ne gibi cezalar var ki? bide nasıl asil bi kadinsin sen yaaa
Asalet = seksü madonna

Senin vermek istediğin kilolaları yerüm güzellik Senin kemikler iri demekki, kemik ağırlık yapıyordur kuzum. Her kilo herkeste gerçekten aynı durmuyor. Hedefin kaç?
Evet doğru tahmin iri kemikliyim, mesela 60 sam 55 gösteriyorum avantajım var
Hedefi hiç sorma son 6 ayda fena aldım o kadar emeğim gitti çöpe. Şimdilik 65 ilk hedef sonra 58 yeter

Yav 2 dakika sinirleneyim diyorum kendimi sinirlenmek yerine aşık olmuş buluyorum seksüm ya Üyelik komple iptali falan da var sanırsam. Ama o dururken beni cezalarlarsa diyecek sözüm yok hadi ban tamma da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…