- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.581
Çocuğa göre değişir o, büyük oğlum ilk yıl özele gitti sonra devlete, bıraksak bir yıl daha giderdi anaokulunaCici etiket yapmışsın gelir birazdan
Burası bize çok yakındı iyi olacaktı. Bakalım eşimle konuşalım da. Olmazsa 2 yıl üst üste anasınıfı yerine bu sene kreş iyi olabilir. Müdür yardımcısı da çocuklar erken başlayınca okuldan soğuyorlar dedi.
Ne denir ki bu zihniyeteKuzular @Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regalLimonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk Nego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin ChocolateCookie @SaryamV
Allah akıl fikir versin denirNe denir ki bu zihniyete
Baktım şimdi konuya, yav 52 kilo 1.60 a zayıf nasıl olmaz, herkes zayıf değilsin yazmış, yok daha neler illa 34 beden mi olacakŞimdilik bu kadar yeter yiğidim.İnşallah mesajları sık sık karşıma çıkar. Beğenmedim manyağı yapıcam.
Alışmışım ban yemeye seksüm problem değil. Haksızlığa gelemem asla.
Arrik msjlarinda ne yaziyorsan hep bgenilmiyor kadın doğumu bile beğenmeyen insan dolu ortalıkAllah akıl fikir versin denirBir de kafan güzelmiş kardeş denir
Ban yemene dayanamayiz buralar öksüz kalir sensiz brunellomŞimdilik bu kadar yeter yiğidim.İnşallah mesajları sık sık karşıma çıkar. Beğenmedim manyağı yapıcam.
Alışmışım ban yemeye seksüm problem değil. Haksızlığa gelemem asla.
Ben 1.70'im 53 kiloyum efom. 55 olduğumda herkes kilo ver demeye başlıyor. İndeks hesaplayınca normal çıksa da kemik iriliği de önemli. Benim kemiklerim çok incedir o yüzden kiloyu fazla gösteriyor. 1.60 için 52, kendimi göz önünde bulundurursam fazla duruyor olabilir. Kemikleri inceyse benim gibi.Baktım şimdi konuya, yav 52 kilo 1.60 a zayıf nasıl olmaz, herkes zayıf değilsin yazmış, yok daha neler illa 34 beden mi olacak
Ban yersem ya da daha farklı cezalar alırsam haklı davası uğruna gitti dersinizBan yemene dayanamayiz buralar öksüz kalir sensiz brunellom
Bursada önerebileceğiniz doğum doktoru var mı yazan konuma atmış beğenmedim iArrik msjlarinda ne yaziyorsan hep bgenilmiyor kadın doğumu bile beğenmeyen insan dolu ortalık
Böyle devam eder inşAllah canım. Bakalım iyice bi düşünmek lazım.Çocuğa göre değişir o, büyük oğlum ilk yıl özele gitti sonra devlete, bıraksak bir yıl daha giderdi anaokulunaöyle severdi, küçük de okul diye ölüyor bakalım o nasıl olacak şimdi
Bu nasıl bir fantezi anlaması güç. Yani site yönetimine yazsak bir çözüm bulsalar. Gerçi ben anlamıyorum beğenmedim yapsa ne olacak ki. En fazla sinirimi bozar.Ban yersem ya da daha farklı cezalar alırsam haklı davası uğruna gitti dersinizHaksızlığa göz yumacağıma haklılığımla yok olmayı yeğlerim Ama asıl onun ban yemesi lazım. Tacizdir bu yaptığı
Bundan sonra herseyine begenmedm aticam haberin olsun doğum icinde konu açıp yazarsan beğenmediği alırsın tabi dikkatli ol ensendeyimBursada önerebileceğiniz doğum doktoru var mı yazan konuma atmış beğenmedim iben kafası güzel deyiminin bu kadar canlı ve gerçek halini ilk defa görüyorum
Kilon çok iyi maşaallahBen 1.70'im 53 kiloyum efom. 55 olduğumda herkes kilo ver demeye başlıyor. İndeks hesaplayınca normal çıksa da kemik iriliği de önemli. Benim kemiklerim çok incedir o yüzden kiloyu fazla gösteriyor. 1.60 için 52, kendimi göz önünde bulundurursam fazla duruyor olabilir. Kemikleri inceyse benim gibi.
Yavrum beğenmediğine beğenmedim atar( ki ben atmam da..) Ama amacı taciz olan beğenmedim i böyle linç ederim. Tek bana atmış olsa önemsemem de çok fazla kişiye atmış diye bende ona beğenmedim attım. İşi nereye vardırmış kompleksli.Böyle devam eder inşAllah canım. Bakalım iyice bi düşünmek lazım.
Bu nasıl bir fantezi anlaması güç. Yani site yönetimine yazsak bir çözüm bulsalar. Gerçi ben anlamıyorum beğenmedim yapsa ne olacak ki. En fazla sinirimi bozar.
Ban yemekten başka daha ne gibi cezalar var ki?Ban yersem ya da daha farklı cezalar alırsam haklı davası uğruna gitti dersinizHaksızlığa göz yumacağıma haklılığımla yok olmayı yeğlerim Ama asıl onun ban yemesi lazım. Tacizdir bu yaptığı
Deme yavBundan sonra herseyine begenmedm aticam haberin olsun doğum icinde konu açıp yazarsan beğenmediği alırsın tabi dikkatli ol ensendeyim
Hahahshshshdshhahaah
Senin vermek istediğin kilolaları yerüm güzellikKilon çok iyi maşaallah
Bende 1.60 ım geçen yıl bu zaman 58 e düştüm millet dövecekti beni yeter diye
Valla 52 kilo halime zayıf değilsin diyenin alnını karışlarımhele ki kilo vermeye çalıştığım şu dönemde
Aynen öyle. Bende sadece aldatma konularına yapıyorum çünkü hakediyorlar.Yavrum beğenmediğine beğenmedim atar( ki ben atmam da..) Ama amacı taciz olan beğenmedim i böyle linç ederim. Tek bana atmış olsa önemsemem de çok fazla kişiye atmış diye bende ona beğenmedim attım. İşi nereye vardırmış kompleksli.
Asalet = seksü madonnaBan yemekten başka daha ne gibi cezalar var ki?bide nasıl asil bi kadinsin sen yaaa
Evet doğru tahmin iri kemikliyim, mesela 60 sam 55 gösteriyorum avantajım varSenin vermek istediğin kilolaları yerüm güzellikSenin kemikler iri demekki, kemik ağırlık yapıyordur kuzum. Her kilo herkeste gerçekten aynı durmuyor. Hedefin kaç?
Yav 2 dakika sinirleneyim diyorum kendimi sinirlenmek yerine aşık olmuş buluyorum seksüm yaBan yemekten başka daha ne gibi cezalar var ki?bide nasıl asil bi kadinsin sen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?