- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.601
Kız mirandam geç bakim kenaraAynen öyle. Bende sadece aldatma konularına yapıyorum çünkü hakediyorlar.
Demek istediğim bu tacizcilere bir çözüm bulsunlar.
Asalet = seksü madonna❤
Eşimin kilo vermek için uyguladığı bir sistem var eğer yaşarsan 15 20 kg gidiyor kendisi polis okuluna girebilsin diye vücut yapmak için yardırmıştıEvet doğru tahmin iri kemikliyim, mesela 60 sam 55 gösteriyorum avantajım var
Hedefi hiç sorma son 6 ayda fena aldım o kadar emeğim gitti çöpe. Şimdilik 65 ilk hedef sonra 58 yeter
Hajaha çıkışta görüşürüz dedik resmen ama karşı grup gelmedi. Eller sopalı kaldık böyle iyi mikavgaya hazırlanan liseli gibiyiz
tabiside hic kiyabilirmiyimYaaaaa affettin mi
hırsına maaruz kalmısın demekKuzular P Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk Nego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin ChocolateCookie @SaryamV
O da benim lincime maruz kaldıhırsına maaruz kalmısın demek
Hajaha çıkışta görüşürüz dedik resmen ama karşı grup gelmedi. Eller sopalı kaldık böyle iyi mikantinde satılan 2 liralık burgerlerden yemeye gidelim bari toplaşmışken, sonra atari turnuvası yaparuk. Welcome to 90'lar
Bazı insanlar çok şey. EvetKuzular P Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk Nego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin ChocolateCookie @SaryamV
Sonra Filmi anlat Kuzum bende merak ediyoree daha bugün reklamini gördümKertenkelelerim biz seksü geyşam ile sinemaya gidiyoruz aslan kral girdi vizyona. 1 seneye yakındır bekliyorduk. Simbanın hayranıyamBugün vizyon tarihi diye amma mutluydum oysa ki bu kafası güzel üyenin sakilliğine maruz kalana kadar Amma olsun güldük eğlendik kendini rezil etti. Çikolata kisti gibi bir sağlık sorununa beğenmedim atan birini görsem kim bu der bakar Allah acil şifalar versin deyip haline acırdım. Kendisinin başına da çok gelecektir. P Pralin_ kurtuluş yok benden çiçeğim bil
Hadi öptüm sizi görüşürüz bebeklerim
Ahh nerde kuzum, ben üzülünce yiyenlerdenim hem de hunharca, tam tersi olsa 40 kilo anca olurdum ben bu kadar derdeEşimin kilo vermek için uyguladığı bir sistem var eğer yaşarsan 15 20 kg gidiyor kendisi polis okuluna girebilsin diye vücut yapmak için yardırmıştıçok ağır bir diyet uygulanmıştı. Ben o kadarını yapamazdım. Zor iş vermek. Ben iki üzüleyim eriyorum direkt kahrımdan
yüru beee cicimm az kaldi banlanmanaO da benim lincime maruz kaldıkana kan, dişe diş, ete et
Hani bebegin bendim sen beni çikolata kistlerinle mi saapiyorsunDeme yavBundan sonra doğumla ilgili, çikolata kistimle ilgili ve vajinal enfeksiyonum ile ilgili konu açmayayım o zaman çünkü kıyamıyorum onlar benim bebeklerim gibi
Sana sinir yakismiyorYav 2 dakika sinirleneyim diyorum kendimi sinirlenmek yerine aşık olmuş buluyorum seksüm yaÜyelik komple iptali falan da var sanırsam. Ama o dururken beni cezalarlarsa diyecek sözüm yok hadi ban tamma da
Kıyma bana bocukummm muaah :)tabiside hic kiyabilirmiyim
Kız mirandam geç bakim kenaraÜpçük ver
Site yönetimi ne yapacak ki bunlara, aslında şu buton kalksa çok iyi olur millet gördüğün gibi cılkını çıkarıyor.
Ohhh sefan olsun iyi eğlencelerKertenkelelerim biz seksü geyşam ile sinemaya gidiyoruz aslan kral girdi vizyona. 1 seneye yakındır bekliyorduk. Simbanın hayranıyamBugün vizyon tarihi diye amma mutluydum oysa ki bu kafası güzel üyenin sakilliğine maruz kalana kadar Amma olsun güldük eğlendik kendini rezil etti. Çikolata kisti gibi bir sağlık sorununa beğenmedim atan birini görsem kim bu der bakar Allah acil şifalar versin deyip haline acırdım. Kendisinin başına da çok gelecektir. P Pralin_ kurtuluş yok benden çiçeğim bil
Hadi öptüm sizi görüşürüz bebeklerim
muahh bebeemeeKıyma bana bocukummm muaah :)
sana bakıyom@malii napıyon canom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?