Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle. Bende sadece aldatma konularına yapıyorum çünkü hakediyorlar.
Demek istediğim bu tacizcilere bir çözüm bulsunlar.

Asalet = seksü madonna❤
Kız mirandam geç bakim kenara Üpçük ver
Site yönetimi ne yapacak ki bunlara, aslında şu buton kalksa çok iyi olur millet gördüğün gibi cılkını çıkarıyor.

Evet doğru tahmin iri kemikliyim, mesela 60 sam 55 gösteriyorum avantajım var
Hedefi hiç sorma son 6 ayda fena aldım o kadar emeğim gitti çöpe. Şimdilik 65 ilk hedef sonra 58 yeter
Eşimin kilo vermek için uyguladığı bir sistem var eğer yaşarsan 15 20 kg gidiyor kendisi polis okuluna girebilsin diye vücut yapmak için yardırmıştı çok ağır bir diyet uygulanmıştı. Ben o kadarını yapamazdım. Zor iş vermek. Ben iki üzüleyim eriyorum direkt kahrımdan

kavgaya hazırlanan liseli gibiyiz
Hajaha çıkışta görüşürüz dedik resmen ama karşı grup gelmedi. Eller sopalı kaldık böyle iyi mi kantinde satılan 2 liralık burgerlerden yemeye gidelim bari toplaşmışken, sonra atari turnuvası yaparuk. Welcome to 90'lar

hırsına maaruz kalmısın demek

Kertenkelelerim biz seksü geyşam ile sinemaya gidiyoruz aslan kral girdi vizyona. 1 seneye yakındır bekliyorduk. Simbanın hayranıyam Bugün vizyon tarihi diye amma mutluydum oysa ki bu kafası güzel üyenin sakilliğine maruz kalana kadar Amma olsun güldük eğlendik kendini rezil etti. Çikolata kisti gibi bir sağlık sorununa beğenmedim atan birini görsem kim bu der bakar Allah acil şifalar versin deyip haline acırdım. Kendisinin başına da çok gelecektir. P Pralin_ kurtuluş yok benden çiçeğim bil
Hadi öptüm sizi görüşürüz bebeklerim

bence iyifikir ben sevdim : : D

Bazı insanlar çok şey. Evet

Sonra Filmi anlat Kuzum bende merak ediyoree daha bugün reklamini gördüm Iyi eglenceler Brunellomm

Ahh nerde kuzum, ben üzülünce yiyenlerdenim hem de hunharca, tam tersi olsa 40 kilo anca olurdum ben bu kadar derde
Neymiş yöntemi yaz canım uyarsa denerim

Yav 2 dakika sinirleneyim diyorum kendimi sinirlenmek yerine aşık olmuş buluyorum seksüm ya Üyelik komple iptali falan da var sanırsam. Ama o dururken beni cezalarlarsa diyecek sözüm yok hadi ban tamma da
Sana sinir yakismiyorsen seksü seksü tavırlara bürün hep öyle daha güzell

Kız mirandam geç bakim kenara Üpçük ver
Site yönetimi ne yapacak ki bunlara, aslında şu buton kalksa çok iyi olur millet gördüğün gibi cılkını çıkarıyor.
Ohhh sefan olsun iyi eğlenceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…