Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hizuran hoş geldin cancağızım
Hoş bulduk. Ya kavga varmış yetişemedim gerçi karşı taraf gelmemiş neyse ki iki sallamadim diye üzülürdüm üç kilo kabak oydum ya. İki tandır da ekmek açacağım birazdan. Ben aslında yoğum evet.

Sensiz kavga olmazdı zaten fıstığım
Oy oy oy maşAllah hamarat kadın mı desem yoksa ayyy kıyamam sana mı desem. Kararsız kaldım. Allah kolaylık versin canım diyim en iyisi

Sensiz kavga olmazdı zaten fıstığım
Oy oy oy maşAllah hamarat kadın mı desem yoksa ayyy kıyamam sana mı desem. Kararsız kaldım. Allah kolaylık versin canım diyim en iyisi☺
Allah razı olsun canım. Aile kalabalık. Dolma yapayim deyince koskocaman bir tencere yapman lazım öyle işte. Ekmeği de annem tandirda yapıyor.

Öte yandan sadece kendimim diye değil, sevdiğim kimin başına gelse haksızlığa susmam. Biz burada sevdiklerimiz uğruna az ban yemedik. ByNkoaLa bilir. Kimse bana da sevdiklerime de haksızlık yapamaz, şerrimi tadar Demirden korksak trene binmezdik falan filan işte tüm ilgili özlü sözler Neyse yeter yiğidoluk yaptım gidiyorum

Helal be. Aslanım be. Hem seksü hem kaplan arkadaşım be

Bilmzmiyim.aslan parçası bizde dis e dis kana kan
Varsa derdi olan çıksın meydane
İyi izlemeler bebegimmm

Bu şekilde asla dikkate alma. Aldığın için yapılıyordur.

Herkes beğenmesin nolar sanki

Sonra Filmi anlat Kuzum bende merak ediyoree daha bugün reklamini gördüm Iyi eglenceler Brunellomm
Çukulatamm film çok hoştu herkese öneririm. Çocuklara değil büyüklere daha uygundu zaten ben bile etkilendim ağladım çocuklar ne yapar bilmiyorum Simba'nın bebeklik sesinin seslendirmesi dışında filmi sevdim. Simba erkek aslan ama yavru hallerini bir kız seslendirmiş sanırım ama böyle hani ağzını ördek gibi yapan kız konuşması var ya, tiki diye tabir edebileceğimiz, muhtemelen adı pelinsu ya da aleynasu olan bir kız seslendirmiş Kulağıma kulağıma battı yemin ederim o ses. Zaten Türkçe dublaj izlemeyi hiç sevmem. Bize uygun saatte Türkçe dublaj vardı. İzledik işte
Ahh nerde kuzum, ben üzülünce yiyenlerdenim hem de hunharca, tam tersi olsa 40 kilo anca olurdum ben bu kadar derde
Neymiş yöntemi yaz canım uyarsa denerim
Sabah sadece haşlanmış patates ve yoğurt. Öğlen yine haşlanmış patates ve yoğurt. Akşam yemeğinde salata ya da yağsız azıcık yemek. Gece yatmadan önce pul biberli, limonlu yoğurt. Sabah kalkınca sirkeli su. Günde 3 litreye yakın su tüketti. Tatlıyı ve şekeri tamamen hayatından çıkarttı. Bir de spor yaptı. 1. 5 ayda 15 kg verdi. Bu şartlar altında hayatta kalabilirsen erime garantili ama ben önermiyorum, çin işkencesi gibi
Hani bebegin bendim sen beni çikolata kistlerinle mi saapiyorsun
Ahsjdjxjxhja gülom sen sultanımsın. Çikolata kistim olsa olsa en fazla vezirim olabilir yani o kim sen kim bebeğim ya üzdüler bugün onu, beğenmediler kistimi, gönlünü almak için dedim yoksa biliyorsun

Ahahah Al bendende o kadar Brunellommm ya Türkce dublaj cok kötü oluyor ya ben Almanca izlemeyi seviyorum onlar süper seslendiriyor Bende merak ediyordum Filmi Kuzumm belki giderim bende

Ahahah Al bendende o kadar Brunellommm ya Türkce dublaj cok kötü oluyor ya ben Almanca izlemeyi seviyorum onlar süper seslendiriyor ❤ Bende merak ediyordum Filmi Kuzumm belki giderim bende
Git mutlaka, Simba'nın bebekliğinin tipine öldüm. Aynı kedim Ben orijinal hali ne ise onu severim. Birde Nolan karakterini Beyonce seslendirmiş. Duyamadım güzelliğin billur sesini
Türkçe dublaj sevilir mi zaten
Bir tek Buz Devri, Türkçe dublajı orjinalinden kat be kat daha iyi olan yapımdır. Bir de Tweety'nin sesi O güzelim tatlış kuş meğer erkekmiş ve orjinalinde kaba bir erkek sesi seslendiriyor. Duyduğumda beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü Türk seslendirmesi ve kız imajı yüklemesi kesinlikle daha iyi ve doğru Tweety için

Orijinalde pek iyi olmuyor gii zaten ingilizcem cokta iyi degil alt yaziyo okuyacam diye filmi kaciriyorum hep

Orijinalde pek iyi olmuyor gii zaten ingilizcem cokta iyi degil alt yaziyo okuyacam diye filmi kaciriyorum hep
Ben lisede hızlı okuma kursuna gitmiştim aneyin zoruyla, faydasını sadece alt yazı okurken görüyorum Duyma hızımı da Oğuzhan Uğur'un Pinç programı ile ilerlettim Hiç izledin mi bilmiyorum ama o kadar hızlı konuşuyor ki montaj sebebiyle, bir noktadan sonra adapte oluyorsun

Yok kiz hic izlemedim makinami tüfek gibi konusuyor desene kulaklar iptal
Ben genelde almanca izlerim esimde mecbur benimle beraber izler ama hic bisey anlamaz ben arada anlatirim ne konustuklarini

Öncelikle geçmiş olsun canım. Beğenmedim tikindan dolayı değil ama. kistlerin ve diğer problemlerin için.
Haksızlıklardan bahsetmişsin benim de başıma benzer bir olay geldi ama sonuç berbatti. Haksızlığa uğrayan sevdigim birinin hakkını savunurken haksızlık yapanla bu ikisi bir olup beni şutladilar. Şu an bakış açım çok değişti. Yigidoluk bana yaramadı. Ban yemedim ama takımdan atıldım .

Yok kiz hic izlemedim makinami tüfek gibi konusuyor desene kulaklar iptal
Ben genelde almanca izlerim esimde mecbur benimle beraber izler ama hic bisey anlamaz ben arada anlatirim ne konustuklarini
Almancan var herhalde kuzucuk. Bende öğrenmek isterdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…