- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.621
Demin de dediğim gibi haksızlığa karşı susacağıma şerefimle banımı yerim üstüne de bir bardak suyumu içerim şifa niyetineyüru beee cicimm az kaldi banlanmana
Hoş bulduk. Ya kavga varmış yetişemedim gerçi karşı taraf gelmemiş neyse ki iki sallamadim diye üzülürdüm
Sensiz kavga olmazdı zaten fıstığımHoş bulduk. Ya kavga varmış yetişemedim gerçi karşı taraf gelmemiş neyse ki iki sallamadim diye üzülürdümüç kilo kabak oydum ya. İki tandır da ekmek açacağım birazdan. Ben aslında yoğum evet.
Allah razı olsun canım. Aile kalabalık. Dolma yapayim deyince koskocaman bir tencere yapman lazım öyle işte. Ekmeği de annem tandirda yapıyor.Sensiz kavga olmazdı zaten fıstığım
Oy oy oy maşAllah hamarat kadın mı desem yoksa ayyy kıyamam sana mı desem. Kararsız kaldım. Allah kolaylık versin canım diyim en iyisi☺
Helal be. Aslanım be. Hem seksü hem kaplan arkadaşım beÖte yandan sadece kendimim diye değil, sevdiğim kimin başına gelse haksızlığa susmam. Biz burada sevdiklerimiz uğruna az ban yemedik.ByNkoaLa bilir. Kimse bana da sevdiklerime de haksızlık yapamaz, şerrimi tadar Demirden korksak trene binmezdik falan filan işte tüm ilgili özlü sözler Neyse yeter yiğidoluk yaptım gidiyorum
Kalabalıkta ne de güzel yenirAllah razı olsun canım. Aile kalabalık. Dolma yapayim deyince koskocaman bir tencere yapman lazım öyle işte. Ekmeği de annem tandirda yapıyor.
Bilmzmiyim.aslan parçasıÖte yandan sadece kendimim diye değil, sevdiğim kimin başına gelse haksızlığa susmam. Biz burada sevdiklerimiz uğruna az ban yemedik.ByNkoaLa bilir. Kimse bana da sevdiklerime de haksızlık yapamaz, şerrimi tadar Demirden korksak trene binmezdik falan filan işte tüm ilgili özlü sözler Neyse yeter yiğidoluk yaptım gidiyorum
Benden başkasına bakma zatensana bakıyom
Kuzular @Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik Elhan Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk Nego @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin ChocolateCookie @SaryamV
Çukulatamm film çok hoştu herkese öneririm. Çocuklara değil büyüklere daha uygundu zaten ben bile etkilendim ağladım çocuklar ne yapar bilmiyorumSonra Filmi anlat Kuzum bende merak ediyoree daha bugün reklamini gördümIyi eglenceler Brunellomm
Sabah sadece haşlanmış patates ve yoğurt. Öğlen yine haşlanmış patates ve yoğurt. Akşam yemeğinde salata ya da yağsız azıcık yemek. Gece yatmadan önce pul biberli, limonlu yoğurt. Sabah kalkınca sirkeli su. Günde 3 litreye yakın su tüketti. Tatlıyı ve şekeri tamamen hayatından çıkarttı. Bir de spor yaptı. 1. 5 ayda 15 kg verdi. Bu şartlar altında hayatta kalabilirsen erime garantili ama ben önermiyorum, çin işkencesi gibiAhh nerde kuzum, ben üzülünce yiyenlerdenim hem de hunharca, tam tersi olsa 40 kilo anca olurdum ben bu kadar derde
Neymiş yöntemi yaz canım uyarsa denerim
Ahsjdjxjxhja gülom sen sultanımsın. Çikolata kistim olsa olsa en fazla vezirim olabilir yani o kim sen kim bebeğim yaHani bebegin bendim sen beni çikolata kistlerinle mi saapiyorsun
Ahahah Al bendende o kadar Brunellommm ya Türkce dublaj cok kötü oluyor ya ben Almanca izlemeyi seviyorum onlar süper seslendiriyorÇukulatamm film çok hoştu herkese öneririm. Çocuklara değil büyüklere daha uygundu zaten ben bile etkilendim ağladım çocuklar ne yapar bilmiyorumSimba'nın bebeklik sesinin seslendirmesi dışında filmi sevdim. Simba erkek aslan ama yavru hallerini bir kız seslendirmiş sanırım ama böyle hani ağzını ördek gibi yapan kız konuşması var ya, tiki diye tabir edebileceğimiz, muhtemelen adı pelinsu ya da aleynasu olan bir kız seslendirmiş Kulağıma kulağıma battı yemin ederim o ses. Zaten Türkçe dublaj izlemeyi hiç sevmem. Bize uygun saatte Türkçe dublaj vardı. İzledik işte
Sabah sadece haşlanmış patates ve yoğurt. Öğlen yine haşlanmış patates ve yoğurt. Akşam yemeğinde salata ya da yağsız azıcık yemek. Gece yatmadan önce pul biberli, limonlu yoğurt. Sabah kalkınca sirkeli su. Günde 3 litreye yakın su tüketti. Tatlıyı ve şekeri tamamen hayatından çıkarttı. Bir de spor yaptı. 1. 5 ayda 15 kg verdi. Bu şartlar altında hayatta kalabilirsen erime garantili ama ben önermiyorum, çin işkencesi gibi
Ahsjdjxjxhja gülom sen sultanımsın. Çikolata kistim olsa olsa en fazla vezirim olabilir yani o kim sen kim bebeğim yaüzdüler bugün onu, beğenmediler kistimi, gönlünü almak için dedim yoksa biliyorsun
Git mutlaka, Simba'nın bebekliğinin tipine öldüm. Aynı kedimAhahah Al bendende o kadar Brunellommm ya Türkce dublaj cok kötü oluyor ya ben Almanca izlemeyi seviyorum onlar süper seslendiriyor❤ Bende merak ediyordum Filmi Kuzumm belki giderim bende
Bir tek Buz Devri, Türkçe dublajı orjinalinden kat be kat daha iyi olan yapımdır. Bir de Tweety'nin sesiTürkçe dublaj sevilir mi zaten
Orijinalde pek iyi olmuyor gii zaten ingilizcem cokta iyi degil alt yaziyo okuyacam diye filmi kaciriyorum hepGit mutlaka, Simba'nın bebekliğinin tipine öldüm. Aynı kedimBen orijinal hali ne ise onu severim. Birde Nolan karakterini Beyonce seslendirmiş. Duyamadım güzelliğin billur sesini
Bir tek Buz Devri, Türkçe dublajı orjinalinden kat be kat daha iyi olan yapımdır. Bir de Tweety'nin sesiO güzelim tatlış kuş meğer erkekmiş ve orjinalinde kaba bir erkek sesi seslendiriyor. Duyduğumda beynimden aşağı kaynar sular dökülmüştü Türk seslendirmesi ve kız imajı yüklemesi kesinlikle daha iyi ve doğru Tweety için
Ben lisede hızlı okuma kursuna gitmiştim aneyin zoruyla, faydasını sadece alt yazı okurken görüyorumOrijinalde pek iyi olmuyor gii zaten ingilizcem cokta iyi degil alt yaziyo okuyacam diye filmi kaciriyorum hep
Yok kiz hic izlemedim makinami tüfek gibi konusuyor deseneBen lisede hızlı okuma kursuna gitmiştim aneyin zoruyla, faydasını sadece alt yazı okurken görüyorumDuyma hızımı da Oğuzhan Uğur'un Pinç programı ile ilerlettim Hiç izledin mi bilmiyorum ama o kadar hızlı konuşuyor ki montaj sebebiyle, bir noktadan sonra adapte oluyorsun
Öncelikle geçmiş olsun canım. Beğenmedim tikindan dolayı değil ama.Öte yandan sadece kendimim diye değil, sevdiğim kimin başına gelse haksızlığa susmam. Biz burada sevdiklerimiz uğruna az ban yemedik.ByNkoaLa bilir. Kimse bana da sevdiklerime de haksızlık yapamaz, şerrimi tadar Demirden korksak trene binmezdik falan filan işte tüm ilgili özlü sözler Neyse yeter yiğidoluk yaptım gidiyorum
Almancan var herhalde kuzucuk. Bende öğrenmek isterdimYok kiz hic izlemedim makinami tüfek gibi konusuyor desenekulaklar iptal
Ben genelde almanca izlerim esimde mecbur benimle beraber izler ama hic bisey anlamaz ben arada anlatirim ne konustuklarini
Ben Almanim kiz onlarin vatandasiyim yaniAlmancan var herhalde kuzucuk. Bende öğrenmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?