Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoş geldin kuzum, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için beni mutlu ettin Senin hakkını savunduğun kişi problemli bir kişilikmiş ver adını onu da linç edeyim, haksızlığa uğradığın kişi ile birlik olmak nedir ya fazla entrika dizisi izlemiş olmalılar Ne takımından atıldın yahu?

Ben Almanim kiz onlarin vatandasiyim yani zor bir dil Kuzum arapca gibi girtlaktan konusurlar Esim cok dalga gecerdi benimle
Aaaaa hiç Alman arkadaşım olmamıştı gel seni acuk inceliyim Almanyada mı yaşıyorsun şuan? Adın almanca mı? Çocuğuna alman ismi mi koyacaksın? Sorular sorular

Aaaaa hiç Alman arkadaşım olmamıştı gel seni acuk inceliyim Almanyada mı yaşıyorsun şuan? Adın almanca mı? Çocuğuna alman ismi mi koyacaksın? Sorular sorular
Yokk kuzum öyle degil almanim dediysem kagitta vatandaslik olarak yavru bebem yoksa irk olarak Türküm giizz abooww incele beni süz beni brunellommm almanyada dogdum büyüdüm okudum ailem orda ama ben ithal gelin olarak geldim Türkiyeye gecen sene Kuzum ama cok Özlüyorum oralari yaa pek alisamadim buralara bakalim geri dönme planlari yapiyoruz esimle ufaktan bi almancayi söktürsem ona olacakta

Hoş buldum canim. Okursa uzulur diye sildim. Cuma takımı birbirlerini yanlış anlamislar güya....ben de ortalık karıştıran biri durumuna düşürüldüm maalesef...beni nasıl etkilediyse hala unutamıyorum.

Aman !! kuzum ne takıyon şikayet et gitsin, herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafındakilere, sen asilliğini bozma !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…