- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.641
Hoş geldin kuzum, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için beni mutlu ettinÖncelikle geçmiş olsun canım. Beğenmedim tikindan dolayı değil ama.kistlerin ve diğer problemlerin için.
Haksızlıklardan bahsetmişsin benim de başıma benzer bir olay geldi ama sonuç berbatti. Haksızlığa uğrayan sevdigim birinin hakkını savunurken haksızlık yapanla bu ikisi bir olup beni şutladilar. Şu an bakış açım çok değişti. Yigidoluk bana yaramadı. Ban yemedim ama takımdan atıldım .
Aaaaa hiç Alman arkadaşım olmamıştı gel seni acuk inceliyimBen Almanim kiz onlarin vatandasiyim yanizor bir dil Kuzum arapca gibi girtlaktan konusurlar Esim cok dalga gecerdi benimle
Yokk kuzum öyle degil almanim dediysem kagitta vatandaslik olarak yavru bebem yoksa irk olarak Türküm giizz aboowwAaaaa hiç Alman arkadaşım olmamıştı gel seni acuk inceliyimAlmanyada mı yaşıyorsun şuan? Adın almanca mı? Çocuğuna alman ismi mi koyacaksın? Sorular sorular
Hoş buldum canim. Okursa uzulur diye sildim. Cuma takımıHoş geldin kuzum, teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için beni mutlu ettinSenin hakkını savunduğun kişi problemli bir kişilikmiş ver adını onu da linç edeyim, haksızlığa uğradığın kişi ile birlik olmak nedir ya fazla entrika dizisi izlemiş olmalılar Ne takımından atıldın yahu?
Aman !! kuzum ne takıyon şikayet et gitsin, herkes kalbinin rengini bulaştırır etrafındakilere, sen asilliğini bozma !!Kuzular @Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
@RosSsS @Kendinisevenbiriii
@hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliiibalbocuuu @balbocegi35 @Blue_Perii @Chocolita @Chivas regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik Elhan Bonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin ChocolateCookie SaryamV
Slm fıstıkhuuu kimse yokmu
hosgeldin beybi nbrrSlm fıstık
Tam çıkacaktım bildirim geldihosgeldin beybi nbrr
bnde bebisi yatrmaya calisyom kos git kiz kocis kizmasin soraTam çıkacaktım bildirim geldikocişim işten geldi bi hal hatır sorayım da öyle geleyim sen nasılsın canım
Bende oğlanı uyutuyorumbnde bebisi yatrmaya calisyom kos git kiz kocis kizmasin sora
Şimdilik iyi gibi ya seninİyi mi geceler hanımlaaar
uyudu sonundaBende oğlanı uyutuyorum
Şimdilik iyi gibi ya senin
Hadi gözün aydın bebişim darısı başımauyudu sonunda
Amin cnm kac numara ayaktaHadi gözün aydın bebişim darısı başıma
Günaydin Bacimm tamam sen burdasin bakam diger bacilarda burda mi yoksa hepsini cezaya yazicamGünaydın kız sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?