- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.661
Günaydin Bacimm tamam sen burdasin bakam diger bacilarda burda mi yoksa hepsini cezaya yazicam
Tek ayak üstünde durma
Aaa evet o olsun kiz ne zamandir canim kisir cekiyordu en son kalkan kisiri hazirlar bol nar eksili söyleee mhhkötü bi ceza değilen geç kalkana öğlen kısır partisi hazırlama cezası olsun
Aaa evet o olsun kiz ne zamandir canim kisir cekiyordu en son kalkan kisiri hazirlar bol nar eksili söyleee mhh
Offf offf eksi eksiyanınada turşuohhhhhhhhh
eli değmişkene tatlı bişilerde yapsın
Offf offf eksi eksiaynen bacim öyle kisirla kurtulamaz o kolay iki dakikada olur bide aycöregi yapsin bize böyle cikolu of anam of
Hahah sorma bacimm sorma hamisimm ve hormonlarimla benimle hep alay ediyor bi asertiyor bide bulanti yapiyor bi bas döndürüyor canim bi tursu sonra cikolata istiyor böyle bu ruh hali yani elimden gelse tursuyla cikolatayi beraber yiyecem o dereceooo bu çok iyiydisabah sabah bu ne iştah gebe gibi dicektim sen hamileymişsin kız
Hahah sorma bacimm sorma hamisimm ve hormonlarimla benimle hep alay ediyor bi asertiyor bide bulanti yapiyor bi bas döndürüyor canim bi tursu sonra cikolata istiyor böyle bu ruh hali yani elimden gelse tursuyla cikolatayi beraber yiyecem o derece
Demeee kizzzo bana hamile değilken bile oluyorsıkıntı yok
Demeee kizzz
Yee kiz ye can bogazdan geliraynen adet döneminde iştahım çok artıyor bundan 1 hafta önce 1 öğünlü günü bitirirken şimdi adetim diye 3 öğün yiyorum
Yee kiz ye can bogazdan gelir
Kiz bu arada Sende bebis var mi evli misin bak bunlari ben hic bilmiyorum nasil baciyim ben olmadi buheee yiyom2 aylık göbek bebeğine sahibim
Kiz bu arada Sende bebis var mi evli misin bak bunlari ben hic bilmiyorum nasil baciyim ben olmadi bu
Allah mesut etsin canim Bebiste istediginiz zaman nasip etsin :))evliyim eylülde 1 yıl olcak nasipse bebek yok:)
Allah mesut etsin canim Bebiste istediginiz zaman nasip etsin :))
Bize 1 yil oldu canim aramizda 2 ay var biz temmuzda evlendikamin isteyen tüm herkese canım sen kaç aylık evlisin
2 numaraAmin cnm kac numara ayakta
2de uyudu 9da uyanda gecede 500 defa uyandi2 numarakızıma 4 yaşından sonra nihayet gece uykusunu alıştırmayı başardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?