- 12 Haziran 2019
- 19.782
- 122.042
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.681
Günaydin Limonsuzum cok Sükür iyiyim kuzum sen nasilsin ..
Evet öyle oldu malesef. İyim canım uyandık kendime gelmeye çalışıyorumGünaydin Limonsuzum cok Sükür iyiyim kuzum sen nasilsin ..
Cicinelli ban yedi heralll
Iki yavrun var demi canim kac yasindalar oyyyEvet öyle oldu malesef. İyim canım uyandık kendime gelmeye çalışıyorum
4 buçuk ve 1 buçuk teyzesiIki yavrun var demi canim kac yasindalar oyyy
Ooyyy Teyzesii sever onlarii Masallah canimm minnaklar daha oyy yerimm4 buçuk ve 1 buçuk teyzesi☺☺
Evet tatlım büyük kız. Hani şu tasarımcı olanOoyyy Teyzesii sever onlarii Masallah canimm minnaklar daha oyy yerimmbüyük kiz kücük erkek galiba dimi isimleri ne Canim
Ben onun tasarimciligini severimmmEvet tatlım büyük kız. Hani şu tasarımcı olan
Seninki de hayırlısıyla bi doğsun da bakalım neler neler yapacakBen onun tasarimciligini severimmm
Bi de işi ilerletti artık yemek istediği şeylerin resmini yapıyorBen onun tasarimciligini severimmm
InsAllah Kuzumm InsAllah aynen benim pasaninda daha dogmadsn bir sürü teyzesi olduSeninki de hayırlısıyla bi doğsun da bakalım neler neler yapacakay bir sürü teyzesi var uzakta olsakta❤
Ooyy Kuzum benim ya yirim ben onuBi de işi ilerletti artık yemek istediği şeylerin resmini yapıyor
Bazen de bişey isteyince anne sen getir bende sana sürpriz resim yapcam diyor
Patates diyeti yapmış bir nevi, ama 1.5 ay mı yaptı bunuÇukulatamm film çok hoştu herkese öneririm. Çocuklara değil büyüklere daha uygundu zaten ben bile etkilendim ağladım çocuklar ne yapar bilmiyorumSimba'nın bebeklik sesinin seslendirmesi dışında filmi sevdim. Simba erkek aslan ama yavru hallerini bir kız seslendirmiş sanırım ama böyle hani ağzını ördek gibi yapan kız konuşması var ya, tiki diye tabir edebileceğimiz, muhtemelen adı pelinsu ya da aleynasu olan bir kız seslendirmiş Kulağıma kulağıma battı yemin ederim o ses. Zaten Türkçe dublaj izlemeyi hiç sevmem. Bize uygun saatte Türkçe dublaj vardı. İzledik işte
Sabah sadece haşlanmış patates ve yoğurt. Öğlen yine haşlanmış patates ve yoğurt. Akşam yemeğinde salata ya da yağsız azıcık yemek. Gece yatmadan önce pul biberli, limonlu yoğurt. Sabah kalkınca sirkeli su. Günde 3 litreye yakın su tüketti. Tatlıyı ve şekeri tamamen hayatından çıkarttı. Bir de spor yaptı. 1. 5 ayda 15 kg verdi. Bu şartlar altında hayatta kalabilirsen erime garantili ama ben önermiyorum, çin işkencesi gibi
Ahsjdjxjxhja gülom sen sultanımsın. Çikolata kistim olsa olsa en fazla vezirim olabilir yani o kim sen kim bebeğim yaüzdüler bugün onu, beğenmediler kistimi, gönlünü almak için dedim yoksa biliyorsun
biz iki gün zor yapıyodukPatates diyeti yapmış bir nevi, ama 1.5 ay mı yaptı bunu
KopuyoreeeeKuzular @Pralin_ adlı üyenin beğenmedim tacizine maruz kaldım.Bir konuda (şu nişanlısı gelinliğe bu kilo ile giremezsin diyen üyenin konusunda) herkese beğenmedim atmış bende yaptığına karşılık mesajlarına beğenmedim atınca kurdurmak fiilini hayata dökmüş. Profilime girip önüne ne çıktıysa beğenmedim atmış. Sonra da karşılık bulmasın diye açık olan profilini gizlemiş. Bakın ibretlenin. Böyle üyeler var işte. Bu tip üyelerin mesajlarını gördükçe bir amme hizmeti olarak beğenmedimi basalım. Hiç güleceğim yoktu. Kafası baya güzel, kullandığı ürünler narkotik birimlerinin kulağına gitmese bari. Çikolata kistime kadar beğenmedime bulamış inanılır gibi değil, çikolata kistimin, vajinal enfeksiyonumun ne günahı vardı Sayfalarca beğenmedim var ben 1 sayfayı paylaşıyorum alın gülün acık
Eki Görüntüle 2290476
ByNkoaLa @Kendinisevenbiriii
hizuran Youlost16 Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu balbocegi35 Blue_Peri Chocolita C Chivas Regal Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA Diktorya Secret Pembeemzik Elhan Bonus C canli anne minik kalp0753 Mcz09 Nego Reyyan__ Marskedisi Rojjin ChocolateCookie @SaryamV
Ben anladım yavrum, onlar yapacak sen de susacaksın. Buranın kabul edilmiş düzeni bu. Sevilmemekten korkan ne olursa olsun tepkisiz kalıyor. Ve kalmalıymış. Ama bana gelmiyor
Komik mi kız seksi kertenkele, davamız var burda seni ciddiyete davet ederim bak ahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?