- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.821
Yok kız bizim mevzumuz farklıydNe güzel romantikmiş vala bu tüm kadınlara uyar bence
Kimin düğünüKizlar bu ayakkabı düğün için olur mu ☺
ben de hiç anlamıyorum, sipermlerin artması ve kaliteli olması için keçi boynuzu kaynatıp içirebilirsin,2 bardak suya 7 tane keçiboynuzu kırılıp 7 dk kaynatım 20 dk dinlendirilip süzülüyor, sabah akşam 1 er bardak içiliyor, yanlış anlamıyorsam tarifi böyleydi, saraçoğlunun kürlerine bakabilirsinizAnlayan bir baksın sonuçlara
Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür yazamıyorum cocuk için uğraşıyorum ve eşimde sorun cktı bu yüzden biraz üzgün ve durgunum hayrlısı diyorum bende hiçbir şey yok son çare tüp bebek SEMEN (sperm testi) ANALİZİ yaptrdık beklemiyordu sonuçlar pek iyi ckmayınca benı tersledı bagrdı en ufak şeyde snrlendı hatta makinaya çamaşır atıyordum bir kıyafet unutmuşum atmayı onu görünce bana demediği kalmadı bende sadece sustum gerçekten çok agır tepki verdi başka şeye snrlenıp benden aldı snrını snrlendıgı şeyde doktor ultrason istedi onun içinde randevu almak lazım mış o da işleri hemen bitsin istiyor olmayınca bana patladı
siyah ayakkabım var topuklu, evet 35 yaş üstüyüm ama hiç göstermiyorum :))Kimin düğünü
Elbise olarak ne tercih edeceksin ?
Şahsım adına konuşayım ucu açık ayakkabıları maalesef hiç sevemiyorum.. giymiyorum da. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz orta yaş mı acabayani 35 üstü ise yaş tercih edebilirsin ama onun harici başka seçenek var ise diğerlerini değerlendirmeni tavsiye ederim.
İnşallh çok saolun dua edın lütfenCanım benim bu test ile ilgili maalesef hiç bilgim yok.. Fakat burada görüp okuduğum hareketsiz ve yavaş hareketli durumu fazla , hareketli'ye göre.. Rabbim yardımcınız olsun. Tez zaman da kucağın dolsun inşallah
Hmmm.. dediğim gibi ben burnu açık ayakkabıları çok sevmiyorum, hoşlanmıyorum yani. rahat edemiyorum ve tarzım değil zevk meselesi sanırım.. Eğer beğeniyorsan, rahat edebiliyorsan giyebilirsin madem elbisenin altında görünmüyor.. ama ben uzun elbislerin altına genelde abiye kalın topuk şık bir ayakkabı tercih ederim tabi yakınlık derecesine göre de değişirsiyah ayakkabım var topuklu, evet 35 yaş üstüyüm ama hiç göstermiyorum :))
ayakkabı elbiseden hiç görünmücek, elbise bayağı uzun, hatta biraz kestirem lazım elbiseyi,
akşam atmıştım elbiseyi,çok net çıkmadı
bu akşam yine atarim belki,
Ultrason cektircez ondan snra kesin sonuç cıkcak onun icin de randevu alcaz bakalımben de hiç anlamıyorum, sipermlerin artması ve kaliteli olması için keçi boynuzu kaynatıp içirebilirsin,2 bardak suya 7 tane keçiboynuzu kırılıp 7 dk kaynatım 20 dk dinlendirilip süzülüyor, sabah akşam 1 er bardak içiliyor, yanlış anlamıyorsam tarifi böyleydi, saraçoğlunun kürlerine bakabilirsiniz
Ha anladım hatalı eşin ondan dolayı yapmıştr konuyu bilmiyorum gerçektenYok kız bizim mevzumuz farklıydkavgalıyız da ondan yapıyorr
kız kardeşimin düğünü, düğüne çok az zaman kaldı ve benim ne çanta ne ayakkabı ne şal hiçbir şeyim hazır değil malesefHmmm.. dediğim gibi ben burnu açık ayakkabıları çok sevmiyorum, hoşlanmıyorum yani. rahat edemiyorum ve tarzım değil zevk meselesi sanırım.. Eğer beğeniyorsan, rahat edebiliyorsan giyebilirsin madem elbisenin altında görünmüyor.. ama ben uzun elbislerin altına genelde abiye kalın topuk şık bir ayakkabı tercih ederim tabi yakınlık derecesine göre de değişir
Bu arada 35 yaş küçük yanlıs anlamabende 30 yaşındayım ama 18 lik çıtır hissediyorum
hayırlısı olsun ,inşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur kendiliğindenUltrason cektircez ondan snra kesin sonuç cıkcak onun icin de randevu alcaz bakalım
Elbiseni göremedim, görsem belki bir şekilde yorumlardımkız kardeşimin düğünü, düğüne çok az zaman kaldı ve benim ne çanta ne ayakkabı ne şal hiçbir şeyim hazır değil malesef
Canım ben olsam kesinlikle şık bir gümüş renk ayakkabı tercih ederim.. bu ayakkabıyı benim fikrim giymemen yönünde..
Veya ekru-krem şal kullanıyorsan, aynı renkta stiletto ayakkabı tercih edebilirsin.. gebelik sebebi ile rahat eder misin bilemiyorum tabi.
güzel bir tavsiye, tavsiyen çok içime yattı, vakit kaybetmeden alış verişe çıkmam lazım, topuklu çok giyemem ama düğünde idare ederim belkiCanım ben olsam kesinlikle şık bir gümüş renk ayakkabı tercih ederim.. bu ayakkabıyı benim fikrim giymemen yönünde..
Gümüş taşlı veya sade kalın topuk bir ayakkabı bunun altına çok yakışacaktır. şal olarakta gümüş yanar döner bir şal veya ekru-krem tarzında bir şal tercih edebilirsin.. Yani ben olsam öyle yaparım kesinlikle .
çanta olarak ta gümüş tercih ederdim.
Yani fil dişi ne bileyim ekru-krem tonları maviye cok yakıştırıyorum.. o tonda bir şal kullanıp güzel bir stiletto tercih edebilirsin.. hafif toprak tonlarında bir makyaj çok şık olurgüzel bir tavsiye, vakit kaybetmeden alış verişe çıkmam lazım, topuklu çok giyemem ama düğünde idare ederim belki
teşekkürler
İnşallh bende çok istiyorum nasiphayırlısı olsun ,inşaallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur kendiliğinden
Şurdan bakabilirsin canım mesela :) örnek olsun. demek istediğimgüzel bir tavsiye, tavsiyen çok içime yattı, vakit kaybetmeden alış verişe çıkmam lazım, topuklu çok giyemem ama düğünde idare ederim belki
teşekkürler
bu renk şalım var ama, gümüş daha çok içime yattı gibiŞurdan bakabilirsin canım mesela :) örnek olsun. demek istediğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?