Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar bu ayakkabı düğün için olur mu ☺
Kimin düğünü
Elbise olarak ne tercih edeceksin ?
Şahsım adına konuşayım ucu açık ayakkabıları maalesef hiç sevemiyorum.. giymiyorum da. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama biraz orta yaş mı acaba yani 35 üstü ise yaş tercih edebilirsin ama onun harici başka seçenek var ise diğerlerini değerlendirmeni tavsiye ederim.

ben de hiç anlamıyorum, sipermlerin artması ve kaliteli olması için keçi boynuzu kaynatıp içirebilirsin,2 bardak suya 7 tane keçiboynuzu kırılıp 7 dk kaynatım 20 dk dinlendirilip süzülüyor, sabah akşam 1 er bardak içiliyor, yanlış anlamıyorsam tarifi böyleydi, saraçoğlunun kürlerine bakabilirsiniz

siyah ayakkabım var topuklu, evet 35 yaş üstüyüm ama hiç göstermiyorum :))
ayakkabı elbiseden hiç görünmücek, elbise bayağı uzun, hatta biraz kestirem lazım elbiseyi,
akşam atmıştım elbiseyi,çok net çıkmadı
bu akşam yine atarim belki,

İnşallh çok saolun dua edın lütfen

Hmmm.. dediğim gibi ben burnu açık ayakkabıları çok sevmiyorum, hoşlanmıyorum yani. rahat edemiyorum ve tarzım değil zevk meselesi sanırım.. Eğer beğeniyorsan, rahat edebiliyorsan giyebilirsin madem elbisenin altında görünmüyor.. ama ben uzun elbislerin altına genelde abiye kalın topuk şık bir ayakkabı tercih ederim tabi yakınlık derecesine göre de değişir
Bu arada 35 yaş küçük yanlıs anlama bende 30 yaşındayım ama 18 lik çıtır hissediyorum

Ultrason cektircez ondan snra kesin sonuç cıkcak onun icin de randevu alcaz bakalım

kız kardeşimin düğünü, düğüne çok az zaman kaldı ve benim ne çanta ne ayakkabı ne şal hiçbir şeyim hazır değil malesef

Canım ben olsam kesinlikle şık bir gümüş renk ayakkabı tercih ederim.. bu ayakkabıyı benim fikrim giymemen yönünde..
Gümüş taşlı veya sade kalın topuk bir ayakkabı bunun altına çok yakışacaktır. şal olarakta gümüş yanar döner bir şal veya ekru-krem tarzında bir şal tercih edebilirsin.. Yani ben olsam öyle yaparım kesinlikle .
çanta olarak ta gümüş tercih ederdim.

güzel bir tavsiye, tavsiyen çok içime yattı, vakit kaybetmeden alış verişe çıkmam lazım, topuklu çok giyemem ama düğünde idare ederim belki
teşekkürler

güzel bir tavsiye, vakit kaybetmeden alış verişe çıkmam lazım, topuklu çok giyemem ama düğünde idare ederim belki
teşekkürler
Yani fil dişi ne bileyim ekru-krem tonları maviye cok yakıştırıyorum.. o tonda bir şal kullanıp güzel bir stiletto tercih edebilirsin.. hafif toprak tonlarında bir makyaj çok şık olur

güzel bir tavsiye, tavsiyen çok içime yattı, vakit kaybetmeden alış verişe çıkmam lazım, topuklu çok giyemem ama düğünde idare ederim belki
teşekkürler
Şurdan bakabilirsin canım mesela :) örnek olsun. demek istediğim

Eklentiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…