- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.841
Her ikiside hoş durur canımm ben olsam 2 türlüde kombinlerimmbu renk şalım var ama, gümüş daha çok içime yattı gibi
tavsiyelerinden anladım canım zevkli olduğunu,Her ikiside hoş durur canımm ben olsam 2 türlüde kombinlerimm
giyim konusunda güveniyorum kendime
Sen iki türlüde dene canım hangisi içine sinerse onu tercih et.. ama mutlaka stiletto kullantavsiyelerinden anladım canım zevkli olduğunu,
esmer olduğum için krem rengi çok esmer gösterir gibi geldi bana,ama denicem tabi ki
Peşimi bırakmıyor insanlarNe var la bu misafirlikte her akşam her akşam
Geldim çiçeğimGüüüünaaaaayyyydıııııııınnnnnn güzel kertenkeleler
ByNkoaLa balım B Brunello Cicinelli iki gözümün çiçeği nerelerdesiniz
Beni biliyonKıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorumGerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadıYeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
Evet havadisleri alalım bakalım,, kimler sağ kimler pert
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Hoş geldin kuzumKıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorumGerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadıYeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Bugün mucize doktoru izledmo zaman izlesene bugün
Heyav doğru didinBeni biliyon
Ben seni biliyim
Hoşbuldum tatlıana, nasılsın?Hoş geldin kuzum
İyileştim canım çok şükürNego iyileştin mi kuzu?
Şükür kuzum iyiyim uzaniyom sabahdan beri kusumla oynuyorum sen napiyon kuzum.Hoşbuldum tatlıana, nasılsın?
Kefir iç her akşam 1 bardak. Hastalıklardan uzak kal negomİyileştim canım çok şükür ❤
Yerim kuşunuŞükür kuzum iyiyim uzaniyom sabahdan beri kusumla oynuyorum sen napiyon kuzum.
İyi söyledin canım aldırayımKefir iç her akşam 1 bardak. Hastalıklardan uzak kal negom
Kıymetlilerim ben geldim
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand
Aldır yavrum mutlaka. Çocuklar da içsin hatta. Süt ve yoğurt bile kefir kadar faydalı değildir. İçinde milyonlarca yararlı bakteri var ve bağışıklık yükseltiyor. Probiyotik kısacası.İyi söyledin canım aldırayım
Ne yaşadın? Ona göre yazarım anlat heleBenide pertler listesine yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?