Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her ikiside hoş durur canımm ben olsam 2 türlüde kombinlerimm
giyim konusunda güveniyorum kendime
tavsiyelerinden anladım canım zevkli olduğunu,
esmer olduğum için krem rengi çok esmer gösterir gibi geldi bana,ama denicem tabi ki

Kıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorum Gerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadı Yeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
Evet havadisleri alalım bakalım,, kimler sağ kimler pert
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
hizuran
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
fenomen
HayatSevinceGuzel
E Efruzi
Kajmery34
S Siyah_incim
Fstkmmhee
chamallows
Elifcig93
T Tatlianne20
poncikvegece
D e f n e
Amecey
kubdef
B bil ge
KedidirKedii
C Cay6
Jawlensky
D Dilos06
T Tatlianne20
M mehlika nur
AnneAslan
hicmet16
Kukrim
Monny
efuulimm
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
K KurkmantoluS
B baby0101
I inessa armand

Beni biliyon
Ben seni biliyim

Hoş geldin kuzum

Şükür kuzum iyiyim uzaniyom sabahdan beri kusumla oynuyorum sen napiyon kuzum.
Yerim kuşunu
Bugün dünya hayvanlar günü ama benim kedişim yanımda değil. Ev kurulana kadar bir akrabamda misafirlikte
Daha çok sev, mutlu et kuşunu bugün. Gün onun günü
Napayım kuzum bende yorgunluktan uyumamaya çalışıyorum. Geldiğimden beri yattığım pozisyonda kaldım.
Yemek yiyecek dermanı bile bulamadım.

Benide pertler listesine yazın

İyi söyledin canım aldırayım
Aldır yavrum mutlaka. Çocuklar da içsin hatta. Süt ve yoğurt bile kefir kadar faydalı değildir. İçinde milyonlarca yararlı bakteri var ve bağışıklık yükseltiyor. Probiyotik kısacası.
Eğer kendin mayalamıyorsan Eker'in kefirini öneririm 1 litrelik kırmızı şişe olanı.
İçimi çok yumuşak. Radoha biraz tuhaf geldi bana.
Ben azıcık da tarçın katıyorum, aroma veriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…