Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam canım eker bakarım, yoğurt ayran çok tüketiyoruz ama dediğin gibi probiyotik Kefir

Ne işin vardı moralin neden bozuktu negom
Oğlumu götürdük kuzum, burdan çok yazmıyım, bir gün yazarım sebebini özelden, okul şikayet vs durumları. Dertli anayım işte.
Bugün iyice dinlen de sen akşam uyuyup kalma yine

Merhaba beybiii. Bence en kısa zamanda eski performansına döneceksin hiç merak etme.

Alışırsın bu eve. eski evin etkisinde kalmis olabilirsin

Ben yorgun bitkin ve bir o kadar da halsizim ama mücadeleye devam

Ne yaşadın? Ona göre yazarım anlat hele

cmt günü fethiyeye gittik 5 saat yol gece 3 saat uyku pazar günü gez gece 2de evdeyiz sabah pzt günü işe git. akşam yemek yap gene 11 de yat işe git misafir gelsin 2 de yat işe git 2 günde böle sürsün uykular haram oldu gençliğimde talan oldu zalım iş yeriiiiiiiiii

Oğlumu götürdük kuzum, burdan çok yazmıyım, bir gün yazarım sebebini özelden, okul şikayet vs durumları. Dertli anayım işte.
Bugün iyice dinlen de sen akşam uyuyup kalma yine
Ayyy herkesin çocuklar okulda sıkıntı yaşıyor sanırım
Anlatırsan dinlerim negom..
Her sene daha problemli bir nesil geliyor. Eğitemez olduk inan. Allah hepimizin sonunu hayreylesin.

Merhaba beybiii. Bence en kısa zamanda eski performansına döneceksin hiç merak etme.

Alışırsın bu eve. eski evin etkisinde kalmis olabilirsin

Ben yorgun bitkin ve bir o kadar da halsizim ama mücadeleye devam
Daha doğru düzgün şu eve kıçımızı koyamadık ki alışalım.
İnşallah biran evvel alışırım.
Eski evimde rahat hissediyordum, benim gibi geliyordu ev.
Bu evde sanırım ev sahibinin aşırı titiz olmasından da kaynaklıdır ki hep bir yerine birşey olmasın demekten benimseyemez oldum
Neden yorgunsun kuzu?

Fethiye'ye neden gittiniz ki?

B Brunello Cicinelli brom hastanedeydik, eve geldim ortalık toparlama, karın doyurma vs. Oğlan okula gidemedi sinüzit olmuş. Geniz eti ameliyatı şartmış lakin cesaret edemiyorum. Genel aneztezi olacak. Bu konuda mantığım devre dışı kalıyor.
Benim oğlum ayakta duruyor, arkadaşları sürekli yardım istediğinden yetişmeye çalışıyormuş. Misal oyun hamuru kalıplarını soruyorlarmış, benimkine de bak diyip çağırıyorlarmış, o da gitmek zorunda kalıyormuş hele bak.. 15 ekime randevu almış bulundum, her ihtimale karşı.
Nego geldim canm.
ByNkoaLa kk birinci noteri Hadiyin 27k kovalıcaz

Hastane köşelerinden slm olsun popicicim

Bi sağlık ocağına gittim bi de markete şimdi eve dönüyoruz öncesinde negocumun verdiği ödevi yaptım falan yoruldum hepsi bir araya gelince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…