- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.861
Tamam canım eker bakarım, yoğurt ayran çok tüketiyoruz ama dediğin gibi probiyotik KefirAldır yavrum mutlaka. Çocuklar da içsin hatta. Süt ve yoğurt bile kefir kadar faydalı değildir. İçinde milyonlarca yararlı bakteri var ve bağışıklık yükseltiyor. Probiyotik kısacası.
Eğer kendin mayalamıyorsan Eker'in kefirini öneririm 1 litrelik kırmızı şişe olanı.
İçimi çok yumuşak. Radoha biraz tuhaf geldi bana.
Ben azıcık da tarçın katıyorum, aroma veriyor.
Ne işin vardı moralin neden bozuktu negomBenim hastane işim vardı ordan geldik. Moralim az bozuktu falan.
Oturdum kk ya bakıyorum.
Diyet yapıyorum, falan filan
Oğlumu götürdük kuzum, burdan çok yazmıyım, bir gün yazarım sebebini özelden, okul şikayet vs durumları. Dertli anayım işte.Ne işin vardı moralin neden bozuktu negom
Merhaba beybiii. Bence en kısa zamanda eski performansına döneceksin hiç merak etme.Kıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorumGerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadıYeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
Evet havadisleri alalım bakalım,, kimler sağ kimler pert
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
Ne yaşadın? Ona göre yazarım anlat hele
Ay ben burdayım da pusuya yattım minder geldi yeni. Marketteyim onların yerleşmesini bekliyorumNerdesiniz vefasızlar, uyuyup kalıcam yorgunluktan şindi
Ayyy herkesin çocuklar okulda sıkıntı yaşıyor sanırımOğlumu götürdük kuzum, burdan çok yazmıyım, bir gün yazarım sebebini özelden, okul şikayet vs durumları. Dertli anayım işte.
Bugün iyice dinlen de sen akşam uyuyup kalma yine
Daha doğru düzgün şu eve kıçımızı koyamadık ki alışalım.Merhaba beybiii. Bence en kısa zamanda eski performansına döneceksin hiç merak etme.
Alışırsın bu eve. eski evin etkisinde kalmis olabilirsin
Ben yorgun bitkin ve bir o kadar da halsizim ama mücadeleye devam
Neye şaşırdım kız anlamadımdemek şaşırdın
Zor kuzum bu konular, AminAyyy herkesin çocuklar okulda sıkıntı yaşıyor sanırım
Anlatırsan dinlerim negom..
Her sene daha problemli bir nesil geliyor. Eğitemez olduk inan. Allah hepimizin sonunu hayreylesin.
Fethiye'ye neden gittiniz ki?cmt günü fethiyeye gittik 5 saat yol gece 3 saat uyku pazar günü gez gece 2de evdeyiz sabah pzt günü işe git. akşam yemek yapgene 11 de yat işe git misafir gelsin 2 de yat işe git 2 günde böle sürsün uykular haram oldu gençliğimde talan oldu zalım iş yeriiiiiiiiii
Negom ben etiket yaptım zaten
Hastane köşelerinden slm olsun popicicimKıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorumGerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadıYeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
Evet havadisleri alalım bakalım,, kimler sağ kimler pert
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
Bonus
minik kalp0753
Nego
@malii
kk birinci noteri
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
Jawlensky
@Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
I inessa armand
Bi sağlık ocağına gittim bi de markete şimdi eve dönüyoruz öncesinde negocumun verdiği ödevi yaptım falan yoruldum hepsi bir araya gelinceDaha doğru düzgün şu eve kıçımızı koyamadık ki alışalım.
İnşallah biran evvel alışırım.
Eski evimde rahat hissediyordum, benim gibi geliyordu ev.
Bu evde sanırım ev sahibinin aşırı titiz olmasından da kaynaklıdır ki hep bir yerine birşey olmasın demekten benimseyemez oldum
Neden yorgunsun kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?