Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende geldim sende hoşgeldin cicicim zamnla alışırsın CNm evine yarın hafta sonu su ve gazın açılışını yaparsın canım benimde basim ağrıdıdan çatlıyor olucem resmn

A ha ha biliyorum sağlama yaptım  seni kaçırmasınlar diye

Ayıp olduğundan değil de kuzum, çok uzun konular, yaz anlat çok yoruldum
Beni kaçıracaklar tıpkı benim de keçileri kaçırdığım gibi
Sağlamanı yerim
Hoşbuldum patican. Dünya hayvanlar günü bugün biliyorsun di mi Güler yüzlü köpüşlerini öp benim için
Eşinle son durumlar nedir, aktar bakalım. Güncelle bizi
Bende geldim sende hoşgeldin cicicim zamnla alışırsın CNm evine yarın hafta sonu su ve gazın açılışını yaparsın canım benimde basim ağrıdıdan çatlıyor olucem resmn
Hahaha inşallah diloşum. Yoksa benim adam trip atmaya başlayacak artık
Migren mi var

Ben cok Yorgun’um ciciiii toplantıya gidiyorum

Hayvanlar günü Şeref’ine onlara pirzola aldım bugün ziyafet var eşimle henüz aynıyız ama bugün işyerinde aradı Büyükada da bir otelde yer ayırtmış kalmalı gidiyoruz yarın sabah kahvaltıdan sonra döneceğiz hem kalır hem akşam yemeği yeriz dedi minnoşları da kv ye bırakıyorum bu akşam barışıcaz yani misafirlerimin geldiği gün elinde Çiçek’le geldi 1 gün sonra yani dün sabhta işyerine çiçek gönderdi ama ben kendimden ödün vermedim hıhhhh B Brunello Cicinelli

Yok CNm migren değil de regl olucam bir iki güne onun hep ağrıları aşırı sinirli ve gerginim ,regl olunca da ne oluyorsa mutluluktan uçuyorum tövbe tövbe

Adam daha napsın, aferin enişteye Çok mutlu oldum patilim, bende enişte den böyle şeyler beklerdim zaten.
Uzatma sende fazla naz aşık usandırır
Size iyi eğlenceler

Yok CNm migren değil de regl olucam bir iki güne onun hep ağrıları aşırı sinirli ve gerginim ,regl olunca da ne oluyorsa mutluluktan uçuyorum tövbe tövbe
Regl öncesi ben tam bir psikopat oluyorum

Regle 1 hafta varken ben yamulmaya başlıyorum, 2 gün öncesi hele fena
Gelmesi ayrı dert, yaşaması ayrı dert vallahi..

Regl öncesi ben tam bir psikopat oluyorum
Ayenn canım bende öyleyim şuanda piskopata bağladım degisk bişey oluyor insan regl öncesi eşimle telde konusruken bile cinnet gecircek hale geliyorum oda anlıyor her tamm geldi zamni dio

Ayenn canım bende öyleyim şuanda piskopata bağladım degisk bişey oluyor insan regl öncesi eşimle telde konusruken bile cinnet gecircek hale geliyorum oda anlıyor her tamm geldi zamni dio
Ayy en sinir olduğum şeylerden biri.
En ufak gerginlikte regl misin demesi, ona yorması Daha da sinirlendirir beni.

Ben sinirimden anlıyorum geleceğini, bakıyorum takvime 5 gün kalmış oluyor,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…