- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #26.881
A ha ha biliyorum sağlama yaptım  seni kaçırmasınlar diyeNegom ben etiket yaptım zaten
Görünce geleceklerdir.
Ayıp olduğundan değil de kuzum, çok uzun konular, yaz anlat çok yoruldumNego ayıp değil birşey değil, çözülecek bir durum olabilir, konuşabiliriz.Daha ilkokula başladıklarında ne yapıcaz onu düşünüyorum ben de.
Bende geldim sende hoşgeldin cicicim zamnla alışırsın CNm evine yarın hafta sonu su ve gazın açılışını yaparsın canımKıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorumGerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadıYeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
Evet havadisleri alalım bakalım,, kimler sağ kimler pert
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
Beni kaçıracaklar tıpkı benim de keçileri kaçırdığım gibiA ha ha biliyorum sağlama yaptım  seni kaçırmasınlar diye
Ayıp olduğundan değil de kuzum, çok uzun konular, yaz anlat çok yoruldum
Hoşbuldum patican. Dünya hayvanlar günü bugün biliyorsun di mi
Hahaha inşallah diloşum. Yoksa benim adam trip atmaya başlayacak artıkBende geldim sende hoşgeldin cicicim zamnla alışırsın CNm evine yarın hafta sonu su ve gazın açılışını yaparsın canımbenimde basim ağrıdıdan çatlıyor olucem resmn
Ben cok Yorgun’um ciciiii toplantıya gidiyorumKıymetlilerim ben geldim
Allah'ıma bin şükür yıkılmadan bir haftayı daha tamamlamış bulunuyorumGerçi yıkılmadım ama bir oturdum açıkçası..
Şimdi size bir çeşit dramdan bahsedicem. Bizim gaz ve su açıldı ama bizde hala tık yok
Adam kaç gündür yanaşıyor ama yorgunluktan gözüm uyku dışında birşey görmez oldu. Dün saat akşam 9'da uyumuşum
Bu seksi bünye taşınmayı ve çalışmayı aynı anda kaldıramadıYeni evi de daha benimseyemedim. Bana ait değil gibi geliyor napıcam ya. Acıların Cici'siyim..
Yeni gelen neyin olduysa bana ses etsin yav toplu etiketlere ekleyeyim. Geçmişi pek okuyamadım, aşırı aşırısı birikmiş
Evet havadisleri alalım bakalım,, kimler sağ kimler pert
@RosSsS
@Kendinisevenbirii
@hizuran
Youlost16
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@Bonus
@minik kalp0753
Nego
@malii
@samdan
@fenomen
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Kajmery34
@Siyah_incim
@Fstkmmhee
@chamallows
@Elifcig93
@Tatlianne20
poncikvegece
@D e f n e
Amecey
@Kubdef
@bil ge
@KedidirKedii
@Cay6
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Tatlianne20
@mehlika nur
@AnneAslan
@hicmet16
@kukrim27
@Monny
@efuulimm
@Pembe Bal10cuk
@Geveze_kelebek
@BenSero
@baby0101
@tosia
Ne toplantısı kız kutsişBen cok Yorgun’um ciciiii toplantıya gidiyorum
Yok CNm migren değil de regl olucam bir iki güne onun hep ağrıları aşırı sinirli ve gerginim ,Beni kaçıracaklar tıpkı benim de keçileri kaçırdığım gibi
Sağlamanı yerim
Hoşbuldum patican. Dünya hayvanlar günü bugün biliyorsun di miGüler yüzlü köpüşlerini öp benim için
Eşinle son durumlar nedir, aktar bakalım. Güncelle bizi
Hahaha inşallah diloşum. Yoksa benim adam trip atmaya başlayacak artık
Migren mi var
ÖğretmenlerNe toplantısı kız kutsiş
Adam daha napsın, aferin enişteyeHayvanlar günü Şeref’ine onlara pirzola aldım bugün ziyafet vareşimle henüz aynıyız ama bugün işyerinde aradı Büyükada da bir otelde yer ayırtmış kalmalı gidiyoruz yarın sabah kahvaltıdan sonra döneceğiz hem kalır hem akşam yemeği yeriz dedi minnoşları da kv ye bırakıyorum bu akşam barışıcaz yani misafirlerimin geldiği gün elinde Çiçek’le geldi 1 gün sonra yani dün sabhta işyerine çiçek gönderdi ama ben kendimden ödün vermedim hıhhhh B Brunello Cicinelli
Regl öncesi ben tam bir psikopat oluyorumYok CNm migren değil de regl olucam bir iki güne onun hep ağrıları aşırı sinirli ve gerginim ,regl olunca da ne oluyorsa mutluluktan uçuyorum tövbe tövbe
Regle 1 hafta varken ben yamulmaya başlıyorum, 2 gün öncesi hele fenaYok CNm migren değil de regl olucam bir iki güne onun hep ağrıları aşırı sinirli ve gerginim ,regl olunca da ne oluyorsa mutluluktan uçuyorum tövbe tövbe
Ayenn canım bende öyleyim şuanda piskopata bağladım degisk bişey oluyor insan regl öncesi eşimle telde konusruken bile cinnet gecircek hale geliyorum oda anlıyor her tamm geldi zamni dioRegl öncesi ben tam bir psikopat oluyorum
Ayy en sinir olduğum şeylerden biri.Ayenn canım bende öyleyim şuanda piskopata bağladım degisk bişey oluyor insan regl öncesi eşimle telde konusruken bile cinnet gecircek hale geliyorum oda anlıyor her tamm geldi zamni dio
Ben sinirimden anlıyorum geleceğini, bakıyorum takvime 5 gün kalmış oluyor,Ayenn canım bende öyleyim şuanda piskopata bağladım degisk bişey oluyor insan regl öncesi eşimle telde konusruken bile cinnet gecircek hale geliyorum oda anlıyor her tamm geldi zamni dio
Resmen ikincisi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?