Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yavrular etiket yapamadan hızlıca gekdim

benim veletlerin efendisi elimde telefonu görünce anne kapat bitttiiiii diyo yazdırmayı nirkain telefonu actirmak dahi istemiyo

cicikom ben de senin gibiyim hele bugün bir karın ağrısı başladı çiğ köfte yiyince. ölüyorum su an

midemi mahfettim sanırım yine

Selam meleklerim B Brunello Cicinelli canımın içi,iki gözümün çiçeği yerlesebildin mi biraz olsun canım tempon yoğundu
Yerleşemedim ballı çöreğim
Yarın evde birkaç tadilat olacak. Ben saldım artık ya. Vallahi bıkkınlık geldi. Evi benimseyemedim daha
Evi hayırlamadık daha, anlıyor musun durumumu
Depresyon göbek adım oldu,

Zehirlenmiş olma
Ben çiğ köfteden bir zehirlendim geçen sene şamdanım.. Ne olduğumu şaşırdım. Üstelik 1 çiğ köfteyi ısırıp bıraktım,beğenmedim. Sadece 1 ısırık yedim. Benim aç kocam koca pakedi yedi. Ona zerre birşey olmadı ben 1 ısırıktan zehirlendim. İnanılır gibi değil
Dikkat et, yedikten 4 5 saat sonra mide bulantısı başlarsa doğru doktora
Senin minik biz ayıracak ya

Yaa kadın olmak ne zor be cicim hele çalışan kadın olmak ekstra zor.
İse git çalış eve gel evde calis çocuk bak yemek yap vs hiç bitmiyor ,Allah yardım etsin siz çalışan kadınlara ya

kk birinci noteri K Kendinisevenbirii
Profil resimleriniz hayırlı olsun
kk birinci noteri emily clarke ı severim. Khalesii karakterini kendime benzetirdim Hatta kendime yakın bulduğum için gidip saçımı bir ara platin sarısı yaptırdım. Khalesiiye benziyim derken aleyna tilki oldum, acı bir tecrübedir
K Kendinisevenbirii tuvana Türkay neden? Bu seçimin sebebi neydi ki

yok kuzum ya ben kac zamandir leyla gibi ne hasta olduğum belli ne sağlam. benim zaten hersey aninda mideye vurur. üstüne yemeyecektim o çiğ köfteyi
bildiğimiz sürekli aldığımız bi yer ya bilindik bi markanin subesi. zehirlenme değildir sanırım :)

hafta sonu napcaksin bakayım fıstık

Yaa kadın olmak ne zor be cicim hele çalışan kadın olmak ekstra zor.
İse git çalış eve gel evde calis çocuk bak yemek yap vs hiç bitmiyor ,Allah yardım etsin siz çalışan kadınlara ya
Amenos.
Okuldan gelince malak gibi yayılıyorum. Yemek bile yiyecek dermanım kalmıyor
Geldiğimde pijamaları giyip attım kendimi yatağa hala aynı pozisyonda duruyorum 4 saattir.
Seksü geyşam 11 de gelecek. Gelince pizza sipariş edelim açım diye msj attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…