- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.701
Çiftleşmek mi ?? O da ne kiEki Görüntüle 2292002
Selam pembe çukulatalarım
@RosSsS @Kendinisevenbiriii
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii
Seksişempazemm senin olduğun yerde ciddilik benden uzaklaşıyor kendimi kaybediyırum kopuyorum adetaKomik mi kız seksi kertenkele, davamız var burda seni ciddiyete davet ederim bak ahah
Hiç bilmediğimiz dilden konuşuyor bu kız dur simdi açıklığa kavuşturur aydınlatır biziÇiftleşmek mi ?? O da ne ki
Umarım aydınlanmayı bekliyorumHiç bilmediğimiz dilden konuşuyor bu kız dur simdi açıklığa kavuşturur aydınlatır bizi
Ayda yılda bir ciddi olam diyorum onda da gülüyorsunuz ciddiyet middiyet hep gidiyor mundar oluyor yav, ben hiç ciddi bir kertenkele olamayacak mıyımSeksişempazemm senin olduğun yerde ciddilik benden uzaklaşıyor kendimi kaybediyırum kopuyorum adeta. buarada az takıl bdveye azz o sarı saclarına kaytan bıyıklarına grilerin düşmesine izin vermeee
Çocuk ismi bulmakta çok zor...Ayda yılda bir ciddi olam diyorum onda da gülüyorsunuz ciddiyet middiyet hep gidiyor mundar oluyor yav, ben hiç ciddi bir kertenkele olamayacak mıyımsorma ya, demin bir hamilenin isim arayış konusuna yazdım 2.oğluna isim arıyor. Tüm üyeler hep kafiyeli isim önerisinde bulunmuş ilk çocuğunun ismine göre. Bende kafiyeli isim koymaya çalışanları anlayamıyorum falan dedim ama esprili bir dille dedim kimse gücenmesin diye . Amacım kafiyesiz de yazsınlar isim çeşitliliği bol olsun diye konu sahibine yardımcı olmaktı.
Sen git hal böyleyken konu sahibi benim kafiyeli aradığımı nereden çıkarıyorsunuz ben zaten kafiyesiz arıyorum bilmem ne diye bir azarla beniYemin ederim ponçik kalbimi çok kırıyorlar. Artık kimsenin konusuna yazılmıyor. Herkes çok gergin
Burda benim etiketim niye yohh hii sorarim Sana Cicinellii banane gücendimEki Görüntüle 2292002
hizuran @Kutsal zebra @Kutsal Tiramisu Psikolojik Deliii balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne @minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii
Hiç bilmediğimiz dilden konuşuyor bu kız dur simdi açıklığa kavuşturur aydınlatır bizi
Ben el feneri miyim aydınlatayım sizi yavUmarım aydınlanmayı bekliyorum
Zordur da yardımcı olmaya çalışanları azarlayınca kolay hale gelmiyordur eminim, bundan sonra kimseye yardım etmeyeceğim devir kötü kolla götüÇocuk ismi bulmakta çok zor...
Sen zaten buradaydın diye koymayı unutmuşum çok sory bihterim ya. Valla bak inan bana, sen bihter ziyagilsin aptallık etmeBurda benim etiketim niye yohh hii sorarim Sana Cicinellii banane gücendim
Kızım da hazırdı bizim,. 9sene sonra olunca zor olmadı bulmak..Ben el feneri miyim aydınlatayım sizi yav
Zordur da yardımcı olmaya çalışanları azarlayınca kolay hale gelmiyordur eminim, bundan sonra kimseye yardım etmeyeceğim devir kötü kolla götüben de senelerdir düşünürüm nasip olursa var aklımda birşeyler. Zor ama tatlı bir süreç isim arayışı bence
Iyi hadi cazibene dayanamüyürüm affettimm hadiiSen zaten buradaydın diye koymayı unutmuşum çok sory bihterim ya. Valla bak inan bana, sen bihter ziyagilsin aptallık etme
Benden zaten olsa olsa anca o olurIyi hadi cazibene dayanamüyürüm affettimm hadiiSende benim Anam Firdevs yöreoglusun o zaman
Allahımyaaa güzel bir üslupla söylemek var azarlamak ne alaka vallahi millet bir tuhaflasıyor bacım. Sen yinede şeetme okadar sanane elin ne koyduğu otur topiğinde ala alaaaaaAyda yılda bir ciddi olam diyorum onda da gülüyorsunuz ciddiyet middiyet hep gidiyor mundar oluyor yav, ben hiç ciddi bir kertenkele olamayacak mıyımsorma ya, demin bir hamilenin isim arayış konusuna yazdım 2.oğluna isim arıyor. Tüm üyeler hep kafiyeli isim önerisinde bulunmuş ilk çocuğunun ismine göre. Bende kafiyeli isim koymaya çalışanları anlayamıyorum falan dedim ama esprili bir dille dedim kimse gücenmesin diye . Amacım kafiyesiz de yazsınlar isim çeşitliliği bol olsun diye konu sahibine yardımcı olmaktı.
Sen git hal böyleyken konu sahibi benim kafiyeli aradığımı nereden çıkarıyorsunuz ben zaten kafiyesiz arıyorum bilmem ne diye bir azarla beniYemin ederim ponçik kalbimi çok kırıyorlar. Artık kimsenin konusuna yazılmıyor. Herkes çok gergin
Kuzu aman diyim konu açma topikten yaz biz buluruz sana fikirKızım da hazırdı bizim,. 9sene sonra olunca zor olmadı bulmak..
Ama bunda bir türlü aklıma birşey gelmiyor..
Cinsiyeti öğrenemedim daha ama inatla düşünmeye araştırmaya devam ediyorum...
slmin hello beybiEki Görüntüle 2292002
2Ayda yılda bir ciddi olam diyorum onda da gülüyorsunuz ciddiyet middiyet hep gidiyor mundar oluyor yav, ben hiç ciddi bir kertenkele olamayacak mıyımsorma ya, demin bir hamilenin isim arayış konusuna yazdım 2.oğluna isim arıyor. Tüm üyeler hep kafiyeli isim önerisinde bulunmuş ilk çocuğunun ismine göre. Bende kafiyeli isim koymaya çalışanları anlayamıyorum falan dedim ama esprili bir dille dedim kimse gücenmesin diye . Amacım kafiyesiz de yazsınlar isim çeşitliliği bol olsun diye konu sahibine yardımcı olmaktı.
SelamEki Görüntüle 2292002
Ben daha gitmedim Dr a , erkek olursa belli gibi de kız olursa bir türlü içime sinen birşey bulamadım..Benden zaten olsa olsa anca o olurEvet dayanılmaz bir cazibem olduğu söylenir çukulatam
Buralar hep bebişliler doldu maşallah ya.Psikolojik Deliii ikinizin de cinsiyetler belli değil mi. İsim falan düşündünüz mü?
Ayy yok ne konusu.. buradaki millet abartiyo . Ben öyle antin kuntin isimler sevmiyorum..Kuzu aman diyim konu açma topikten yaz biz buluruz sana fikir. ayy cinsiyet ne olcak acaba benimde etiket et bak öğrenince
Eki Görüntüle 2292002
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?