Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Komik mi kız seksi kertenkele, davamız var burda seni ciddiyete davet ederim bak ahah
Seksişempazemm senin olduğun yerde ciddilik benden uzaklaşıyor kendimi kaybediyırum kopuyorum adeta . buarada az takıl bdveye azz o sarı saclarına kaytan bıyıklarına grilerin düşmesine izin vermeee

Seksişempazemm senin olduğun yerde ciddilik benden uzaklaşıyor kendimi kaybediyırum kopuyorum adeta . buarada az takıl bdveye azz o sarı saclarına kaytan bıyıklarına grilerin düşmesine izin vermeee
Ayda yılda bir ciddi olam diyorum onda da gülüyorsunuz ciddiyet middiyet hep gidiyor mundar oluyor yav, ben hiç ciddi bir kertenkele olamayacak mıyım sorma ya, demin bir hamilenin isim arayış konusuna yazdım 2.oğluna isim arıyor. Tüm üyeler hep kafiyeli isim önerisinde bulunmuş ilk çocuğunun ismine göre. Bende kafiyeli isim koymaya çalışanları anlayamıyorum falan dedim ama esprili bir dille dedim kimse gücenmesin diye . Amacım kafiyesiz de yazsınlar isim çeşitliliği bol olsun diye konu sahibine yardımcı olmaktı.
Sen git hal böyleyken konu sahibi benim kafiyeli aradığımı nereden çıkarıyorsunuz ben zaten kafiyesiz arıyorum bilmem ne diye bir azarla beni Yemin ederim ponçik kalbimi çok kırıyorlar. Artık kimsenin konusuna yazılmıyor. Herkes çok gergin

Çocuk ismi bulmakta çok zor...

Hiç bilmediğimiz dilden konuşuyor bu kız dur simdi açıklığa kavuşturur aydınlatır bizi
Umarım aydınlanmayı bekliyorum
Ben el feneri miyim aydınlatayım sizi yav
Çocuk ismi bulmakta çok zor...
Zordur da yardımcı olmaya çalışanları azarlayınca kolay hale gelmiyordur eminim, bundan sonra kimseye yardım etmeyeceğim devir kötü kolla götü ben de senelerdir düşünürüm nasip olursa var aklımda birşeyler. Zor ama tatlı bir süreç isim arayışı bence

Burda benim etiketim niye yohh hii sorarim Sana Cicinellii banane gücendim
Sen zaten buradaydın diye koymayı unutmuşum çok sory bihterim ya. Valla bak inan bana, sen bihter ziyagilsin aptallık etme

Kızım da hazırdı bizim,. 9sene sonra olunca zor olmadı bulmak..
Ama bunda bir türlü aklıma birşey gelmiyor..
Cinsiyeti öğrenemedim daha ama inatla düşünmeye araştırmaya devam ediyorum...

Sen zaten buradaydın diye koymayı unutmuşum çok sory bihterim ya. Valla bak inan bana, sen bihter ziyagilsin aptallık etme
Iyi hadi cazibene dayanamüyürüm affettimm hadii Sende benim Anam Firdevs yöreoglusun o zaman

Iyi hadi cazibene dayanamüyürüm affettimm hadii Sende benim Anam Firdevs yöreoglusun o zaman
Benden zaten olsa olsa anca o olur Evet dayanılmaz bir cazibem olduğu söylenir çukulatam
Buralar hep bebişliler doldu maşallah ya. Psikolojik Deliii ikinizin de cinsiyetler belli değil mi. İsim falan düşündünüz mü?

Allahımyaaa güzel bir üslupla söylemek var azarlamak ne alaka vallahi millet bir tuhaflasıyor bacım. Sen yinede şeetme okadar sanane elin ne koyduğu otur topiğinde ala alaaaaa

Kızım da hazırdı bizim,. 9sene sonra olunca zor olmadı bulmak..
Ama bunda bir türlü aklıma birşey gelmiyor..
Cinsiyeti öğrenemedim daha ama inatla düşünmeye araştırmaya devam ediyorum...
Kuzu aman diyim konu açma topikten yaz biz buluruz sana fikir . ayy cinsiyet ne olcak acaba benimde etiket et bak öğrenince

2
senin ponçik kalbini ponçiklerim hee akıllı olll

Ben daha gitmedim Dr a , erkek olursa belli gibi de kız olursa bir türlü içime sinen birşey bulamadım..

Kuzu aman diyim konu açma topikten yaz biz buluruz sana fikir . ayy cinsiyet ne olcak acaba benimde etiket et bak öğrenince
Ayy yok ne konusu.. buradaki millet abartiyo . Ben öyle antin kuntin isimler sevmiyorum..
Ederim inşaAllah canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…