Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahımyaaa güzel bir üslupla söylemek var azarlamak ne alaka vallahi millet bir tuhaflasıyor bacım. Sen yinede şeetme okadar sanane elin ne koyduğu otur topiğinde ala alaaaaa
Bundan sonra topiğimin kadını, kertenkelelerimin anası olacağım söz

Oo kuzum hoşgeldin. Sen geldiğinde ben mapustaydım tanışamadık hadi tanış olalım, kaynaş olalım nick değişikliği mi yoksa hiç tanışmadık mı?
Hoşbulduk yok hiç tanışmadık.eski nick malipina,takımlarda faaldim genelde.bi senedir yoktum.yeni hesap açtım.arada bakıyom sizin gruba.çok çıtır var sizde maşallah

Hoşbulduk yok hiç tanışmadık.eski nick malipina,takımlarda faaldim genelde.bi senedir yoktum.yeni hesap açtım.arada bakıyom sizin gruba.çok çıtır var sizde maşallah
Tabi bak buralar hep dutluktu, nerede çıtır gördüysem topladım. Şimdi topiğe bir giriyorsun hep imarlandı buralar, gözün gönlün açılıyor Hoşgeldin aramıza

Tabi bak buralar hep dutluktu, nerede çıtır gördüysem topladım. Şimdi topiğe bir giriyorsun hep imarlandı buralar, gözün gönlün açılıyor Hoşgeldin aramıza
Hoşbuldum benim çıtırlığım kalmadı yalnız baya bi havaksıdım artık

Cazibeni cöpcük cöpcük cöpcüklerimm cicinellimm evet belli Teyzesiii Oglan geliyor

Hoşbuldum benim çıtırlığım kalmadı yalnız baya bi havaksıdım artık
Benim çıtırlığım kalmadı deyip 40 yaş altı çıkanlardan biri olacaksan söyliyim 30'lu yaşlar o kategoriye girmiyor. 40'lardaysan pazarlık yaparız

34üm ya karada havada her türlü giderm var
Deli misinnnn tabiki var. Bir daha çıtırlığım kalmadı dediğini duymayayım. Hadi sen de kap kendine bir margaretta, çıtırlar dünyamıza hoş geldin bebek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…