- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.721
Bundan sonra topiğimin kadını, kertenkelelerimin anası olacağım sözAllahımyaaa güzel bir üslupla söylemek var azarlamak ne alaka vallahi millet bir tuhaflasıyor bacım. Sen yinede şeetme okadar sanane elin ne koyduğu otur topiğinde ala alaaaaa
AhahaaaBundan sonra topiğimin kadını, kertenkelelerimin anası olacağım söz
slmin hello beybi
Aleyküm hello bebeğim 2
senin ponçik kalbini ponçiklerim hee akıllı olll
Oo kuzum hoşgeldin. Sen geldiğinde ben mapustaydım tanışamadık hadi tanış olalım, kaynaş olalım
Hizuşşşşş tatilde can sıkıntısından bir ab-ı hayat suyu kaldı bulmadığım, o da yakındır. Belama kadar buldum sen düşünNereden buluyorsun bunları ilahi
HoşbuldukOo kuzum hoşgeldin. Sen geldiğinde ben mapustaydım tanışamadık hadi tanış olalım, kaynaş olalımnick değişikliği mi yoksa hiç tanışmadık mı?
Tabi bak buralar hep dutluktu, nerede çıtır gördüysem topladım. Şimdi topiğe bir giriyorsun hep imarlandı buralar, gözün gönlün açılıyorHoşbuldukyok hiç tanışmadık.eski nick malipina,takımlarda faaldim genelde.bi senedir yoktum.yeni hesap açtım.arada bakıyom sizin gruba.çok çıtır var sizde maşallah
HoşbuldumTabi bak buralar hep dutluktu, nerede çıtır gördüysem topladım. Şimdi topiğe bir giriyorsun hep imarlandı buralar, gözün gönlün açılıyorHoşgeldin aramıza
Cazibeni cöpcük cöpcük cöpcüklerimm cicinellimmBenden zaten olsa olsa anca o olurEvet dayanılmaz bir cazibem olduğu söylenir çukulatam
Buralar hep bebişliler doldu maşallah ya. @Psikolojik Deliii ikinizin de cinsiyetler belli değil mi. İsim falan düşündünüz mü?
Benim çıtırlığım kalmadı deyip 40 yaş altı çıkanlardan biri olacaksan söyliyim 30'lu yaşlar o kategoriye girmiyor. 40'lardaysan pazarlık yaparızHoşbuldumbenim çıtırlığım kalmadı yalnız baya bi havaksıdım artık
Hey maşallah bee..Cazibeni cöpcük cöpcük cöpcüklerimm cicinellimmevet belli Teyzesiii Oglan geliyor
Aminnn cukubellammmHey maşallah bee..Darısı isteyenlerin başına inşallah
34üm ya karada havada her türlü giderm varBenim çıtırlığım kalmadı deyip 40 yaş altı çıkanlardan biri olacaksan söyliyim 30'lu yaşlar o kategoriye girmiyor. 40'lardaysan pazarlık yaparız
Yokkk kısırdaşımm olurmu heeeç gel bakiiiim muccukluyayum senüüü
Deli misinnnn tabiki var. Bir daha çıtırlığım kalmadı dediğini duymayayım. Hadi sen de kap kendine bir margaretta, çıtırlar dünyamıza hoş geldin bebek34üm ya karada havada her türlü giderm var
Gelll söyle koklasak yaw Özledimm Kısırdaşımıııı Kısırbacımm benimmYokkk kısırdaşımm olurmu heeeç gel bakiiiim muccukluyayum senüüü
Seksü perim bugün apansız heryerden çıkıp bana gülüp kaçıyor
Drink diyosunDeli misinnnn tabiki var. Bir daha çıtırlığım kalmadı dediğini duymayayım. Hadi sen de kap kendine bir margaretta, çıtırlar dünyamıza hoş geldin bebek
Drink mrink hikaye, margaretta yudumlamak şahaneDrink diyosunçoh tehlikeli sulardayım gene yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?