- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.241
İstanbul'da yaşayanlara Allah yardım etsin zaten.geçen sene 500 bin bandinda olan yerler sunan 900 bin ve üzeri fiyattaşaka gibi. kirada oturmak daha ucuz be cici
ben de 30 yıllık binaya 1750 veriyorum. ev sahibi zam da yapmıyor doğru düzgünona rağmen yani
aksiklikler üst üste geldi bide aniden tasindin ya ondandir diye düşünüyorum ben:) yakında alışırsın
Noldu ki negomDişlerimi sıkmışım gece, dişlerim kulaklarım ağrıyor, hala sıkıyorum
Ben diş sıkıyorum kuzum stresten hep, gece plağım varda takmayı unutmuşum.Noldu ki negom
Haklı sebeplerden ötürü çok streslisin bugünlerde negomBen diş sıkıyorum kuzum stresten hep, gece plağım varda takmayı unutmuşum.
Gün içinde bile bakıyorum dişlerim kenetlenmiş.
Ayy neyse bugün hava çok güzel ya
Evet bilmiyodum erken gebelik testi yapmistim cikmamisti bisey bende yok sandimMemeli Mestan sana yazacaktım unutmuşum ya
İçimi ferah tut kuzum. Allah'ın izniyle birşey olmaz...
Sen gebe olduğunu bilmeden mi kullandın ilaçları?
İnsallah canim insallahBir gün arayla mı iki katına çıkması gerekiyordu, öyle bir durum vardı,
Bence biseycik olmaz içini serin tut,
İstanbul'da yaşayanlara Allah yardım etsin zaten.
Ben şuan o parayı son derece lüks bir siteye veriyorum. Ondan koymuyor yine. Ama 30 yıllık binaya versem kahrımdan ölürdüm herhalde
Ya şuan sana msj atarken, İstanbul da deyince aklıma rüyam geldi. Sinirlerim bozuldu ya
Hahaha
Benim bu kadar girememeye rağmen hala 1 numarada olmam enteresan zatenEn az yazan kim söyle de bir ayar vereyim
Kuzum bana anti depresanlar fayda etmiyor, çok denedim olmuyor maalesef. Terapi olabilir o da şimdi maddi olarak zor, seanslar nerden baksan aylık 500 ediyor.Haklı sebeplerden ötürü çok streslisin bugünlerde negom
Acaba biraz destek mi alsan? Böyle kendine zarar vermenden korkuyorum..
Gönlünü ferah tut, çok şahit oldum bilmeden ilaç kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan.Evet bilmiyodum erken gebelik testi yapmistim cikmamisti bisey bende yok sandim
ne gördün balım sen rüyanda
Doğru, rencide edecektim ama yatsın kalksın sana sana dua etsinen az yazana bakmadim. o kendini bilir dedim. bundan sonra daha cok yazsin yoksa cici rencide eder dedim
Hiçbirşey olmaz zeyzeyim üzme kendini. Bak tecrübeli anneler de olmaz diyorEvet bilmiyodum erken gebelik testi yapmistim cikmamisti bisey bende yok sandim
Doktor %50 duser 1 ay icinde dedi onun yuzunden dustu modum buyuk bi oran %50 insallah bebegim saglikli gelirKuzum bana anti depresanlar fayda etmiyor, çok denedim olmuyor maalesef. Terapi olabilir o da şimdi maddi olarak zor, seanslar nerden baksan aylık 500 ediyor.
Gönlünü ferah tut, çok şahit oldum bilmeden ilaç kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan.
Ayy insallah insallah cocugu dogurayim sag saglim o kadinin yanina ugrayip hani duserdi k....tak diyip tepikleyesim varHiçbirşey olmaz zeyzeyim üzme kendini. Bak tecrübeli anneler de olmaz diyor ❤
Evrene pozitif düşünce gücü yay, sende olmayacağına inan. Seni secret'a davet ediyorum,
Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak ❤
Doktora bak hele doktora..Doktor %50 duser 1 ay icinde dedi onun yuzunden dustu modum buyuk bi oran %50 insallah bebegim saglikli gelir
Ah cicim ya böyle rüyalar çok görüyorsun senDoğru, rencide edecektim ama yatsın kalksın sana sana dua etsin
Ne dersen doğru dersin zaten şamoşum, rencidesavar'ım benim
Ya benimkinin şu geçmişte aldattığı ve o sebeple terkedildiği kız varya, bunlar 5 sene çıkmışlar bu aldatma muhabbetine kadar. O kızı gördüm rüyamda..
Kız televizyona çıkmış klip mi çekmiş, dizide mi oynuyor ne. Ünlü olmuş yani.
Benimki de görünce şok oldu kaldı. Hemen TV yi kapattım izlemesin diye. Sonra yan odada youtube dan bulmuş öyle izlemeye çalışıyor o şekilde yakaladım.
Neden izliyorsun sen unutamadın mı bu kızı diyorum. Ağzını bıçak açmıyor. Hiç cevap yok inatla açıp izlemeye çalışıyor.
Öyle kötü oldum ki..
Unutmuşum rüyamı ama kalktığımdan beri yüreğim sıkıntılıydı. Nedenini anlamaya çalışıyordum sana istanbulda yaşayanlara Allah yardım etsin derken hatırladım tam rüyamı.
Kız da istanbulda yaşıyor da
Canım doktorlar neler neler söylüyor, sen tevekkül etDoktor %50 duser 1 ay icinde dedi onun yuzunden dustu modum buyuk bi oran %50 insallah bebegim saglikli gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?