Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul'da yaşayanlara Allah yardım etsin zaten.
Ben şuan o parayı son derece lüks bir siteye veriyorum. Ondan koymuyor yine. Ama 30 yıllık binaya versem kahrımdan ölürdüm herhalde
Ya şuan sana msj atarken, İstanbul da deyince aklıma rüyam geldi. Sinirlerim bozuldu ya

Ben diş sıkıyorum kuzum stresten hep, gece plağım varda takmayı unutmuşum.
Gün içinde bile bakıyorum dişlerim kenetlenmiş.

Ayy neyse bugün hava çok güzel ya
Haklı sebeplerden ötürü çok streslisin bugünlerde negom
Acaba biraz destek mi alsan? Böyle kendine zarar vermenden korkuyorum..

ne gördün balım sen rüyanda

Hahaha
Benim bu kadar girememeye rağmen hala 1 numarada olmam enteresan zaten En az yazan kim söyle de bir ayar vereyim

en az yazana bakmadim. o kendini bilir dedim. bundan sonra daha cok yazsin yoksa cici rencide eder dedim

Haklı sebeplerden ötürü çok streslisin bugünlerde negom
Acaba biraz destek mi alsan? Böyle kendine zarar vermenden korkuyorum..
Kuzum bana anti depresanlar fayda etmiyor, çok denedim olmuyor maalesef. Terapi olabilir o da şimdi maddi olarak zor, seanslar nerden baksan aylık 500 ediyor.
Evet bilmiyodum erken gebelik testi yapmistim cikmamisti bisey bende yok sandim
Gönlünü ferah tut, çok şahit oldum bilmeden ilaç kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan.

ne gördün balım sen rüyanda
en az yazana bakmadim. o kendini bilir dedim. bundan sonra daha cok yazsin yoksa cici rencide eder dedim
Doğru, rencide edecektim ama yatsın kalksın sana sana dua etsin
Ne dersen doğru dersin zaten şamoşum, rencidesavar'ım benim
Ya benimkinin şu geçmişte aldattığı ve o sebeple terkedildiği kız varya, bunlar 5 sene çıkmışlar bu aldatma muhabbetine kadar. O kızı gördüm rüyamda..
Kız televizyona çıkmış klip mi çekmiş, dizide mi oynuyor ne. Ünlü olmuş yani.
Benimki de görünce şok oldu kaldı. Hemen TV yi kapattım izlemesin diye. Sonra yan odada youtube dan bulmuş öyle izlemeye çalışıyor o şekilde yakaladım.
Neden izliyorsun sen unutamadın mı bu kızı diyorum. Ağzını bıçak açmıyor. Hiç cevap yok inatla açıp izlemeye çalışıyor.
Öyle kötü oldum ki..
Unutmuşum rüyamı ama kalktığımdan beri yüreğim sıkıntılıydı. Nedenini anlamaya çalışıyordum sana istanbulda yaşayanlara Allah yardım etsin derken hatırladım tam rüyamı.
Kız da istanbulda yaşıyor da

Evet bilmiyodum erken gebelik testi yapmistim cikmamisti bisey bende yok sandim
Hiçbirşey olmaz zeyzeyim üzme kendini. Bak tecrübeli anneler de olmaz diyor
Evrene pozitif düşünce gücü yay, sende olmayacağına inan. Seni secret'a davet ediyorum,
Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak

Doktor %50 duser 1 ay icinde dedi onun yuzunden dustu modum buyuk bi oran %50 insallah bebegim saglikli gelir

Nego Allahın izniyle birgün psikoloji okuyacağım. Hayallerimden biri. Bedava terapi yaparım ben sana
Ama sıraya girmen lazım. 1.sırada acil bölümünden alacağım ByNkoaLa un kocası akrep efendi var 2.sırada kardeşimin kocası var. Liste kabarık ama seni torpil kontejanından 3.sıradan alabilirim

Ayy insallah insallah cocugu dogurayim sag saglim o kadinin yanina ugrayip hani duserdi k....tak diyip tepikleyesim var

Doktor %50 duser 1 ay icinde dedi onun yuzunden dustu modum buyuk bi oran %50 insallah bebegim saglikli gelir
Doktora bak hele doktora..
Allahım kimler kimler diploma alıyor yarabbim.
Bir doktor hamile hastası ile böyle konuşur mu, bunu söyler mi ya. Çocuğun düşeceği yoksa da düşüresin diye uğraşıyor falan olmalı. İnanılır gibi değil

Ah cicim ya böyle rüyalar çok görüyorsun sen çok düşünme bu konuları yazık değil mi sana
Canım doktorlar neler neler söylüyor, sen tevekkül et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…