Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece 3 dakika kaldim odasinda yuzume sadece bebek dusebilir dediginde bakti bana soruyo kac haftalik hamilesin diye onunde kan sonucum var bide ozel hastane olucak

Ah cicim ya böyle rüyalar çok görüyorsun sen çok düşünme bu konuları yazık değil mi sana ❤

Canım doktorlar neler neler söylüyor, sen tevekkül et ❤
Ya her 5 rüyamdan 3'ü gerçekleşir. Ondan da sinirlerim bozuluyor

Sadece 3 dakika kaldim odasinda yuzume sadece bebek dusebilir dediginde bakti bana soruyo kac haftalik hamilesin diye onunde kan sonucum var bide ozel hastane olucak
Değiştir doktorunu. Acil değiştir. O doktorun lafı ile de hareket etme..
Ne biçim insan ya

Ahh e güzel olur tanıdık psikolog normalde tanıdığa iş yaptırmayı hiç sevmem ama buna hayır diyemiycem
Beni al ama kocamı da al, o hepsini cebinden çıkarır

Değiştir doktorunu. Acil değiştir. O doktorun lafı ile de hareket etme..
Ne biçim insan ya
İnsan mi ondan da supheliyim keske duygularim olabilicegi bir an olsun aklina gelseydi bu kadin hamile bak tek gelmis nasil gidicek diye kimseyi goturmedim yanimda istemedim gider gelirim dedim hata ettim bu sekilde biseyle karsilasabilicegimi dusunemedim cok kotuydu hergun her wc de panik yasiyorum kirmizi bisey var mi diye nolcak bilmiyorum ...

Hey Allahım başka doktora git, hangi şehirdesin bilmiyorum ama bizim burda devlet hastanesi doktorları özele on basar.
Daha geçen hafta arkadaşla bu konuyu konuştuk, ikinci çocuğuna hamile kalmış Üstüne iki ay adet görmüş, o arada dünya ilaç içmiş, şimdi birinci sınıfta kuzu gibi çocuğu var

Ya her 5 rüyamdan 3'ü gerçekleşir. Ondan da sinirlerim bozuluyor
Ama bu tarz olanlar senin bilinç altın çok belli bu, bu konuda endişelisin o yüzden sürekli görüyorsun, içini ferah tut

Benimde oyle olur insallah saglikli olur antalyadayim baska doktor buldum gibi ona gidicem gibi ama doktor korkum oldu

Benimde oyle olur insallah saglikli olur antalyadayim baska doktor buldum gibi ona gidicem gibi ama doktor korkum oldu
Bana yakın olsaydın kesinlikle kendi doktorumu önerirdim sana. Canını sıkma sakın. İyi bir doktora git mutlaka

Hiç korkma kadın doğum doktorunu araya araya gönlüne göre buluyorsun genelde.
Netten bak birde orda ki en iyi kadın doğumcu kim diye.

Hiç korkma kadın doğum doktorunu araya araya gönlübe göre buluyorsun genelde.
Netten bak birde orda ki en iyi kadın doğumcu kim diye.
Bi arkadasim 2. Cocuguna hamile dogmak uzere o tavsiye etti kendi doktorunu cok seker dedi konusurken bizim yemek yapan ablayla hastanenin adini soyledim daha doktoru soylemeden sarisin olan mi bak o cok iyiymis ben hep duyuyorum onu dedi bakalim onu denicem bide

Ama bu tarz olanlar senin bilinç altın çok belli bu, bu konuda endişelisin o yüzden sürekli görüyorsun, içini ferah tut ❤
Kolay gelsin. Ben annemdeyim artık eve dönünce göreceğim manzara beni korkutuyor. Çamaşır suyu kesecek mi acaba

Hadi inşaallah, bugün mü gideceksin

Kolay gelsin. Ben annemdeyim artık eve dönünce göreceğim manzara beni korkutuyor. Çamaşır suyu kesecek mi acaba
Evde olsak da değişen bir şey yok ki, sabah yap akşam aynı, o yüzden çok da düşünme

Bana yakın olsaydın kesinlikle kendi doktorumu önerirdim sana. Canını sıkma sakın. İyi bir doktora git mutlaka
Bulucam insallah iyi bi doktoru su onumuzdeki bir hafta iki gunde bir kan vericem baktim yukselis var oyle gidicem bi kere daha bu psikolojiyi kaldiramam heralde cok aglatti o kadin beni cok daha yeni evliyim biliyosun 2.5 ay anca oldu erkek doktor urkutuyo

Hadi inşaallah, bugün mü gideceksin
Yok kuzum bi hafta takip edicem kandaki artisi bizim calisanin doktor arkadasina sorduk whatsapptan adam 1000 den sonra kese gozukur dedi 1000i bulayim oyle gidicem daha gozukmez ultrasonda varsayimlarla moralim bozuluyo boyle bisey yasamak istemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…