- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.281
En iyisini yaparsın, git gel insan yıpranıyorYok kuzum bi hafta takip edicem kandaki artisi bizim calisanin doktor arkadasina sorduk whatsapptan adam 1000 den sonra kese gozukur dedi 1000i bulayim oyle gidicem daha gozukmez ultrasonda varsayimlarla moralim bozuluyo boyle bisey yasamak istemiyorum
Valla aynen oyle moralim cok bozuluyo biliyorum hersey Allahtan ama eger ilac yuzunden olursa cok vicdan azabi cekerimEn iyisini yaparsın, git gel insan yıpranıyor
Aynen kuzum.B Brunello Cicinelli neyseki senin haberleşme imkanın var. Hamile olduğundan her girmediğinde birşey mi oldu hastalığına yakalanmayız brom. Napıyon c.tesi gününde, az rahatladın mı
Mutlu değilimUzuuuuun aradan sonra ellerim çamaşır suyu kokuyor, mutlu musunuz ha mutlu mu
Ben kesinlikle erkek doktor tercih ederdim. 14 yaşımdan beri kistlerim nedeniyle kadın doğumcuları geze geze bir hal oldum. Kadın doktor resmen fobi bende. Erkek doktorlar daha kibar ve anlayışlı oluyor, benim gözlemlediklerim öyleydi en azından. Bu konuda zamanında çok büyük konuştuğum için Allah bana kıskanç koca verdi. Asla erkek doktora onay vermiyor.Bulucam insallah iyi bi doktoru su onumuzdeki bir hafta iki gunde bir kan vericem baktim yukselis var oyle gidicem bi kere daha bu psikolojiyi kaldiramam heralde cok aglatti o kadin beni cok daha yeni evliyim biliyosun 2.5 ay anca oldu erkek doktor urkutuyo
Bilinçli bir şey yapmadın ki, bilemezdin. Her şeye çok dikkat etsende iş olacağına varır.Valla aynen oyle moralim cok bozuluyo biliyorum hersey Allahtan ama eger ilac yuzunden olursa cok vicdan azabi cekerimigneyi vururken sormadi doktor gebelik suphen var mi diye keske ben soyleseydim bu ilaclar gebelige zarar verir mi diye surekli bunlar donuyo beynimde
Sanki bankaya verilecek olan faxi ev sahiplerinden dusuruldu de ev fiyatlarinu artiriyolar yarabbiiii yaageçen sene 500 bin bandinda olan yerler sunan 900 bin ve üzeri fiyattaşaka gibi. kirada oturmak daha ucuz be cici
ben de 30 yıllık binaya 1750 veriyorum. ev sahibi zam da yapmıyor doğru düzgünona rağmen yani
aksiklikler üst üste geldi bide aniden tasindin ya ondandir diye düşünüyorum ben:) yakında alışırsın
Valla benim kocamda sagolsun hem kiskanc hem trabzonlu bu konuda hic bisey demedi cunku erkek doktor hic dusunmedim bakalim bigun dusunursem tepkisinide merak etmiyo degilimAynen kuzum.ByNkoaLa da aklınız kalmasın. İyi zaten. Sadece çok uyuyor ve çok istifra ediyor. Onun dışında bana olan aşkı falan hep aynı
Bizim şuan evde tadilat var. Benimki beni odaya kitledi ustalar var diye
9 dan beri odadayım. Sanırım 3 e kadar da odada mahsurum.
Klostrofobi sahibi olucam birazdan
Mutlu değilimkimse çamaşır suyu kokmasın, herkes pasaklı olsun bu dünyada ister idim
Ben kesinlikle erkek doktor tercih ederdim. 14 yaşımdan beri kistlerim nedeniyle kadın doğumcuları geze geze bir hal oldum. Kadın doktor resmen fobi bende. Erkek doktorlar daha kibar ve anlayışlı oluyor, benim gözlemlediklerim öyleydi en azından. Bu konuda zamanında çok büyük konuştuğum için Allah bana kıskanç koca verdi. Asla erkek doktora onay vermiyor.
Neyseki gönlüme göre kadın doktor da buldum
O kitabı biliyorum ama okumadım negom. Oku bakalım güzelse bize de söyle. Ben aylardır düğümlere üfleyen kadınlarla cebelleşiyorum. Ece temelkuran ın çok ağır bir dili var. 1 sayfa betimleme yapıyor. Ama inatla okumaya çalışıyorum. Sonu nereye varacak merak ettiğim için,Şarjım bitiyor, evde kimse yokken kitap okuyayım.
Elimde ki kitap terapi kitabı olduğu için çok uzun sürdü bitmesi, bu da kitap okuma hızımı sekteye uğrattı.
Şimdi romana başlıycam. Mucizeler dükkanına dönüş var elimde onla mı başlasam, ben ters olduğum için önce ikincisini okumuştum onun
Orasi oyle kuzum hersey Allahtan ama iste insan yine de dusunmuyo degilBilinçli bir şey yapmadın ki, bilemezdin. Her şeye çok dikkat etsende iş olacağına varır.
Hemen kaydettim kiO kitabı biliyorum ama okumadım negom. Oku bakalım güzelse bize de söyle. Ben aylardır düğümlere üfleyen kadınlarla cebelleşiyorum. Ece temelkuran ın çok ağır bir dili var. 1 sayfa betimleme yapıyor. Ama inatla okumaya çalışıyorum. Sonu nereye varacak merak ettiğim için,
Ama okuyup en çok etkilendiğim kitap Turgut özakman ın "korkma insancık korkma".
Şiddetle tavsiye ederim.
Ayy çırak direk dikkatimi cektiHangisini okusam Eki Görüntüle 2542425
Hangisini okusam Eki Görüntüle 2542425
Kiz brnde ovulasyon testleri filan yapip duruyosunndiye uzun zamandir cockbicin ugrasiyosun filan sanmistim. Moralini bozma 2 gun gecnce tahljl sonucuna gore gidisat az cok belli olur ...hamilelik belli olncaya kdrki kullanilan.seyler cpcgu etkilemez denir geneldeBulucam insallah iyi bi doktoru su onumuzdeki bir hafta iki gunde bir kan vericem baktim yukselis var oyle gidicem bi kere daha bu psikolojiyi kaldiramam heralde cok aglatti o kadin beni cok daha yeni evliyim biliyosun 2.5 ay anca oldu erkek doktor urkutuyo
Sanki bankaya verilecek olan faxi ev sahiplerinden dusuruldu de ev fiyatlarinu artiriyolar yarabbiiii yaa
Adet duzensizligim oldu 2 ay benim 20 gunde 1 olmaya basladim gibi sapitti iyice vucudum ben ovulasyonu 10 tane falan kullandim bu kadar cabuk olacagini dusunmemistim hemen olmaz diyolardi bana ne biliyim istiyodum ama 3-4 ayi gozden cikartmistimKiz brnde ovulasyon testleri filan yapip duruyosunndiye uzun zamandir cockbicin ugrasiyosun filan sanmistim. Moralini bozma 2 gun gecnce tahljl sonucuna gore gidisat az cok belli olur ...hamilelik belli olncaya kdrki kullanilan.seyler cpcgu etkilemez denir genelde
Yok zaten ev fiyatlari asirj yuksekte faiz dustu ama evler yuzde 25 zamlanmis deyince faizle baglanti kurdum da yazdm cnm emin ol onlar oyle dusunmuslerdir naslsa faiz az odeyecekler biraz biz fiyat bindirelim diye...yok o faizden fazla fark koymuslar keşke o kadar oldaydi çayim
belli özellikteki yerler resmen anlık fırlıyo fiyatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?