- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.301
Nasipse kismetse dogru zamanda olan 1 tek iliski yetiyor bebegn olmasina canim Allah korusun kotu sonuclanirsa bile kendni suclama bilseydin zten yapmazdin ilac ignr vsAdet duzensizligim oldu 2 ay benim 20 gunde 1 olmaya basladim gibi sapitti iyice vucudum ben ovulasyonu 10 tane falan kullandim bu kadar cabuk olacagini dusunmemistim hemen olmaz diyolardi bana ne biliyim istiyodum ama 3-4 ayi gozden cikartmistim
Kız hepsi birbirinden ayrı tarzHangisini okusam Eki Görüntüle 2542425
Sen dan diye gir tosyam, yeter ki gelGünaydın bu arada kızlar, öyle dan diye girdim kusura bakmayın
Kız hepsi birbirinden ayrı tarzben Turgut özakman hayranıyım ama şuan küçük mucizeler dükkanını okurdum herhalde. Benim de küçük mucizelere ihtiyacım var çünkü
Sen dan diye gir tosyam, yeter ki gel nasılsın bakalım
kahvaltıya gitti kesin
Doğru, rencide edecektim ama yatsın kalksın sana sana dua etsin
Ne dersen doğru dersin zaten şamoşum, rencidesavar'ım benim
Ya benimkinin şu geçmişte aldattığı ve o sebeple terkedildiği kız varya, bunlar 5 sene çıkmışlar bu aldatma muhabbetine kadar. O kızı gördüm rüyamda..
Kız televizyona çıkmış klip mi çekmiş, dizide mi oynuyor ne. Ünlü olmuş yani.
Benimki de görünce şok oldu kaldı. Hemen TV yi kapattım izlemesin diye. Sonra yan odada youtube dan bulmuş öyle izlemeye çalışıyor o şekilde yakaladım.
Neden izliyorsun sen unutamadın mı bu kızı diyorum. Ağzını bıçak açmıyor. Hiç cevap yok inatla açıp izlemeye çalışıyor.
Öyle kötü oldum ki..
Unutmuşum rüyamı ama kalktığımdan beri yüreğim sıkıntılıydı. Nedenini anlamaya çalışıyordum sana istanbulda yaşayanlara Allah yardım etsin derken hatırladım tam rüyamı.
Kız da istanbulda yaşıyor da
Ay tadilatNoldu yavBirşeyler yaşamışsın sen belli
Benimde evde tadilat var, yatak odasına kitlenmiş vaziyetteyim
Ayy çırak direk dikkatimi cekti ♥
Evet kızlar cerrah yok elimde o yüzden bunu da okuyamadım bir türlü ama aklım da kaldıÇırak
Ama önce cerrah kitabını da okusan iyi olurdu
A ha hadirilişi okumustum çok güzeldi :) çabuk ilerliyo, fotoğraflarda en kalın o var onu seçerdim benkısa kitap sevmiyom
kahvaltıya gitti kesin
Evet kızlar cerrah yok elimde o yüzden bunu da okuyamadım bir türlü ama aklım da kaldı
A ha ha
Dur bakayım bir kaç sayfa
Ya tutunamayanlar 40 lira
Sağol kuzum düşünmen yeterKuzum yakın olsaydık yollardım sana hem tutunamayanları hem cerrahı, şimdi yollasam astarı yüzünden pahalıya gelir
yok kahvaltıyı edeli çok oldu da tam yazacam oğlan geliyo tepemeaz önce uyuyo numarası yaptım babasına musallat ettim
B Brunello Cicinelli
Daannnnn
Yok zaten ev fiyatlari asirj yuksekte faiz dustu ama evler yuzde 25 zamlanmis deyince faizle baglanti kurdum da yazdm cnm emin ol onlar oyle dusunmuslerdir naslsa faiz az odeyecekler biraz biz fiyat bindirelim diye...
Yaaa bende tektim. Balkonda sürüyle koli vardı. Hepsi paldır küldür ordan oraya savrulmaya başladı. Masamın üstündeki süs eşyaları düşüp kırıldı. Ayy çok korkunçtuIyiyim kuzumm gece aşırı dolu yağdı, gök gürültüsü filan çok korktum, korkunç rüyalar gördüm. Eşimin de sabah toplantısı vardı, birazdan gelecek. Onu bekliyorum hala sıkıntımı atamadım üstümden
Ben aşırı dedektif kişiliğimden dolayı herşeyden ve herkesten haberim var. Eşime kalsa o da herşeyi saklayacaktı da benden saklamak mümkün müöyle bi yazmışsın ki gerçek gibisen çok etkileniyosun cici ya rüyalardan.
burdan ben okurken gerildim ta
ben esimin kac sevgilisi oldu bilmiyorumsöylememişti napcan diye. ama sen hep ortasinda olmuşsun o yüzden travman var belkide. ruyalarla atiyosun travmayi
BendeAy tadilatnefret ediyorum tadilattan
Çok mükemmel fikir şamdanımyok kahvaltıyı edeli çok oldu da tam yazacam oğlan geliyo tepemeaz önce uyuyo numarası yaptım babasına musallat ettim
B Brunello Cicinelli
Dan diye girmenin böylesiDaannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?