Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adet duzensizligim oldu 2 ay benim 20 gunde 1 olmaya basladim gibi sapitti iyice vucudum ben ovulasyonu 10 tane falan kullandim bu kadar cabuk olacagini dusunmemistim hemen olmaz diyolardi bana ne biliyim istiyodum ama 3-4 ayi gozden cikartmistim
Nasipse kismetse dogru zamanda olan 1 tek iliski yetiyor bebegn olmasina canim Allah korusun kotu sonuclanirsa bile kendni suclama bilseydin zten yapmazdin ilac ignr vs

Iyiyim kuzumm gece aşırı dolu yağdı, gök gürültüsü filan çok korktum, korkunç rüyalar gördüm. Eşimin de sabah toplantısı vardı, birazdan gelecek. Onu bekliyorum hala sıkıntımı atamadım üstümden

öyle bi yazmışsın ki gerçek gibi sen çok etkileniyosun cici ya rüyalardan.
burdan ben okurken gerildim ta
ben esimin kac sevgilisi oldu bilmiyorum söylememişti napcan diye. ama sen hep ortasinda olmuşsun o yüzden travman var belkide. ruyalarla atiyosun travmayi

Ayy çırak direk dikkatimi cekti ♥
Çırak
Ama önce cerrah kitabını da okusan iyi olurdu
Evet kızlar cerrah yok elimde o yüzden bunu da okuyamadım bir türlü ama aklım da kaldı
dirilişi okumustum çok güzeldi :) çabuk ilerliyo, fotoğraflarda en kalın o var onu seçerdim ben kısa kitap sevmiyom
A ha ha
Dur bakayım bir kaç sayfa
Ya tutunamayanlar 40 lira

Evet kızlar cerrah yok elimde o yüzden bunu da okuyamadım bir türlü ama aklım da kaldı

A ha ha
Dur bakayım bir kaç sayfa
Ya tutunamayanlar 40 lira

Kuzum yakın olsaydık yollardım sana hem tutunamayanları hem cerrahı, şimdi yollasam astarı yüzünden pahalıya gelir

yok kahvaltıyı edeli çok oldu da tam yazacam oğlan geliyo tepeme az önce uyuyo numarası yaptım babasına musallat ettim
B Brunello Cicinelli

Benim kız gece 2 de yattı o yüzden hala uyuyor. Kaldırmak istedim ama hiç halim yok, babası da toplantıda birazdan gelecek. Onu bekliyorum

Yok zaten ev fiyatlari asirj yuksekte faiz dustu ama evler yuzde 25 zamlanmis deyince faizle baglanti kurdum da yazdm cnm emin ol onlar oyle dusunmuslerdir naslsa faiz az odeyecekler biraz biz fiyat bindirelim diye...

faiz inince mevduatta verilen faizde iniyo ya. bi milyonluk ev alacak adamin nakiti çoktur zaten ama ev almaz fazilere bakinca. yani ben olsam paramla ev almazdim yüksek mevduat faizi varken. inince de ev değerinden kaybetmiyo mesaji veriyo pislikler
ama tabi dediğin gibi de düşünüyolar hepsi bi arada.

bide paranla evini degil oturduğun muhiti seciyosun bi yerde. yaşayacağın insanlar aşağı yukarı belli oluyor.
kriz zengini vurmadi ki orta ve dar gelirliyi vurdu

Yaaa bende tektim. Balkonda sürüyle koli vardı. Hepsi paldır küldür ordan oraya savrulmaya başladı. Masamın üstündeki süs eşyaları düşüp kırıldı. Ayy çok korkunçtu
Ben aşırı dedektif kişiliğimden dolayı herşeyden ve herkesten haberim var. Eşime kalsa o da herşeyi saklayacaktı da benden saklamak mümkün mü
Sanırım zamanında yaşadığım ya içinde kaldıysa ya düşünüyorsa onu korkuları hep. Ama kim olsa bu korkuları yaşardı.
Ama rüyalarım hakkaten tat kaçırıyor
Ay tadilat nefret ediyorum tadilattan
Bende Ve daha duşa kabinlerden su akıyor yere. Onun için gelecekler
yok kahvaltıyı edeli çok oldu da tam yazacam oğlan geliyo tepeme az önce uyuyo numarası yaptım babasına musallat ettim
B Brunello Cicinelli
Çok mükemmel fikir şamdanım yazayım bu numaraları bir kenara
Dan diye girmenin böylesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…