Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kız gece 2 de yattı o yüzden hala uyuyor. Kaldırmak istedim ama hiç halim yok, babası da toplantıda birazdan gelecek. Onu bekliyorum

tosiam aksam aglasa da zirlasa da yedi dedi mi yatağa sokacaksin. uyaninca oynatmicaksin. bu saate kadar uyumasi normal değil kuzum hiç
benimki bütün gece uyanik olsa aglasa da sabah en geç onda kalkmistir o da bi iki kez anca.
artık vicdan yapma gece uykusu çok önemli beybi

Yaaa bende tektim. Balkonda sürüyle koli vardı. Hepsi paldır küldür ordan oraya savrulmaya başladı. Masamın üstündeki süs eşyaları düşüp kırıldı. Ayy çok korkunçtu

Aynen kuzum bir de son deprem o kadar etki bıraktı ki, o sesler filan çok kötü etkiledi beni. Sabaha kadar saçma sapan bir sürü rüya gördüm. 6 7 senedir görmediğim eski erkek arkadaşımı bile gördüm
Şu an esime karşı kendimi suçlu hissediyorum

Ben de şaşırdım ilk defa bu saatlere kadar uyudu
Hasta filan mı olacak diye korkuyorum.
İşte bir günden 1 güne düzelmiyor ki kuzum bakalım artık yavaş yavaş saati geri çekmeye çalışıyorum

Yavrum sen normalsin. Anormal olan benim. İnsanlar travmalarda kendi geçmiş kişiliklerini rüyasında görür. Ben neden her travmamda kocamın eski sevgililerini rüyamda görüyorum
Sonra etkisinde kalıp adamla bir ton kavga ediyorum.
Te bu gece bile eski sevgilisiyle eşimi gördüm. Tadım yok.

İşte bir günden 1 güne düzelmiyor ki kuzum bakalım artık yavaş yavaş saati geri çekmeye çalışıyorum

Çalışmaya başlıycaksın ve yeni düzen için zaman lazım 1-2 hafta bismillah de başla.
Vakitli uyandır ve yatır.
O yatıcakken evde kısa süreli hayatı durdurun alışkanlık kazanana kadar.

Her gün daha iyiye gidicek.

Kuzum daha önce bahsetmiştin ya, akrep sevgilin olmuş aldatılmışsın filan. E eşinin gördüğün eski sevgilisi de eşinin aldatmasıyla son bulan bir ilişki olduğu için bence sende travma bırakması normal, ben de senin yerinde olsam takardım yani. Sadece etkisinden çabuk çıkamıyorsun sanırım o sıkıntı işte

Üşütünce hep sızlar böyle
Bonusum seni şu klipteki kız olarak hayal ediyorum enteresan bir şekilde ne zaman izlesem aklıma sen geliyorsun. Beynimde tuhaf bir eşleşmeniz oldu, önüne geçemiyorum
Bu kızı çok sempatik buluyorum tarzını da çok beğeniyorum, maskülen duruşu falan çok tatlı. Aklımda sende öyle birisin.
Kaç gündür söyleyeceğim unutuyorum hep (dans eden)

Bizim evde hep hayat durgun zaten, en ufak sese uyandığı için konuşmayız bile normal sesle, fısıldarız.
Inan nasıl yapacağımı bilmiyorum uyandığında tekrar uyutmaya çalışıyorum ama mümkün değil uyumuyor, kalkıp dolanmaya başlıyor

Bak oda çok iyi değil ben sadece gece uykusu için dedim. Herkes yattı gece oldu diye ikna olması için.
İçerde biri tv izlerken olmaz demek istedim bazı çocuğun aklı kalıyor.
Uyku oyuncağı örtüsü şapkası vs sadece uyurken ortaya çıkacak bişeylerle yatır onu görünce zaten anlıycak uyku zamanını.

Birazda kendine güven nasıl yapıcam bilmiyorum ne demek anasın sen tabi yaparsın

Malesef rüyalarımın etkisinden çıkamayan, çıkamadıkça da daha fazlasını gören tatsız biriyim
Zamanında bana hep 'bu çocuk bu kızı ömrünce unutamaz gel etme eyleme bırak yakasını' dediler, ondan hep bunlar

Cidden bu uyku konusu beni bitirdi artık her yolu denedim yok, uyumayınca uyumuyor inat etmiş sanki
Gündüz o kadar zorluk çıkartmıyor ama gece öldürdü beni ya

bak ben arastirmadim. neden??? çünkü bilmemek mutluluk. cahillik nirvana

ama ben bu kadar kafama da takmazdim ya. ne biliyim. bugün yarin başkasına da aşık olabilir mesela. beni bırakıp gidebilir de
en fazla biraz psikologa gider psikiyatriden antidepresan alırım. geçer gider ne baki ki hayatta esime baki gözüyle bakayim

su an seviyorum seviliyorum mutluyum:) inşallah böyle gider temennim o

taktik benim işim cicişkolata her daim yanındayım

Yaaa evet işte bu sebepler etkiliyor. Ben de rüyalarımın etkisinden kurtulamam çünkü genelde bana işaret verirler gerçek hayatla ilgili. Hep hayatımın dönüm noktalarında enteresan rüyalar görmüşümdür yaşamadan önce.
Biraz salmak gerekiyor galiba canım, rüyalara çok anlam yüklememeye çalışıyorum artık, bariz olmadıkça.

tosiam artık deliksiz uyuma yaşı geldi. gece tamamlandığını gündüz tamamliyodur. gündüz ne kadar geç kalkarsa da o kadar sersem oluyo insan. uyanamiyodur o şimdi. kaldir sen onu mesela salona götür orda yatır. yerini yagirgayip kalkar belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…