- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.321
Mizah yolları iltihaplanmasıEspiri seviyelerinde azalma
Bi mallaşma
Bi bollaşma
Ney dey ney dey
Benim kız gece 2 de yattı o yüzden hala uyuyor. Kaldırmak istedim ama hiç halim yok, babası da toplantıda birazdan gelecek. Onu bekliyorum
Yaaa bende tektim. Balkonda sürüyle koli vardı. Hepsi paldır küldür ordan oraya savrulmaya başladı. Masamın üstündeki süs eşyaları düşüp kırıldı. Ayy çok korkunçtu
Mizah yolları iltihaplanması
tosiam aksam aglasa da zirlasa da yedi dedi mi yatağa sokacaksin. uyaninca oynatmicaksin. bu saate kadar uyumasi normal değil kuzum hiç
benimki bütün gece uyanik olsa aglasa da sabah en geç onda kalkmistir o da bi iki kez anca.
artık vicdan yapma gece uykusu çok önemli beybi
Sen çok fena bi kadınsın Bonus, söylemiş miydim daha önce
Fena derken dişi afet anlamında dimi?
Yavrum sen normalsin. Anormal olan benim. İnsanlar travmalarda kendi geçmiş kişiliklerini rüyasında görür. Ben neden her travmamda kocamın eski sevgililerini rüyamda görüyorumAynen kuzum bir de son deprem o kadar etki bıraktı ki, o sesler filan çok kötü etkiledi beni. Sabaha kadar saçma sapan bir sürü rüya gördüm. 6 7 senedir görmediğim eski erkek arkadaşımı bile gördüm
Şu an esime karşı kendimi suçlu hissediyorum
Ben de şaşırdım ilk defa bu saatlere kadar uyudu
Hasta filan mı olacak diye korkuyorum.
İşte bir günden 1 güne düzelmiyor ki kuzum bakalım artık yavaş yavaş saati geri çekmeye çalışıyorum
Yavrum sen normalsin. Anormal olan benim. İnsanlar travmalarda kendi geçmiş kişiliklerini rüyasında görür. Ben neden her travmamda kocamın eski sevgililerini rüyamda görüyorum
Sonra etkisinde kalıp adamla bir ton kavga ediyorum.
Te bu gece bile eski sevgilisiyle eşimi gördüm. Tadım yok.
Bonusum seni şu klipteki kız olarak hayal ediyorum enteresan bir şekilde ne zaman izlesem aklıma sen geliyorsun. Beynimde tuhaf bir eşleşmeniz oldu, önüne geçemiyorumÜşütünce hep sızlar böyle
Çalışmaya başlıycaksın ve yeni düzen için zaman lazım 1-2 hafta bismillah de başla.
Vakitli uyandır ve yatır.
O yatıcakken evde kısa süreli hayatı durdurun alışkanlık kazanana kadar.
Her gün daha iyiye gidicek.
Bizim evde hep hayat durgun zaten, en ufak sese uyandığı için konuşmayız bile normal sesle, fısıldarız.
Inan nasıl yapacağımı bilmiyorum uyandığında tekrar uyutmaya çalışıyorum ama mümkün değil uyumuyor, kalkıp dolanmaya başlıyor
Malesef rüyalarımın etkisinden çıkamayan, çıkamadıkça da daha fazlasını gören tatsız biriyimKuzum daha önce bahsetmiştin ya, akrep sevgilin olmuş aldatılmışsın filan. E eşinin gördüğün eski sevgilisi de eşinin aldatmasıyla son bulan bir ilişki olduğu için bence sende travma bırakması normal, ben de senin yerinde olsam takardım yani. Sadece etkisinden çabuk çıkamıyorsun sanırım o sıkıntı işte
Bak oda çok iyi değil ben sadece gece uykusu için dedim. Herkes yattı gece oldu diye ikna olması için.
İçerde biri tv izlerken olmaz demek istedim bazı çocuğun aklı kalıyor.
Uyku oyuncağı örtüsü şapkası vs sadece uyurken ortaya çıkacak bişeylerle yatır onu görünce zaten anlıycak uyku zamanını.
Birazda kendine güven nasıl yapıcam bilmiyorum ne demek anasın sen tabi yaparsın
Yaaa bende tektim. Balkonda sürüyle koli vardı. Hepsi paldır küldür ordan oraya savrulmaya başladı. Masamın üstündeki süs eşyaları düşüp kırıldı. Ayy çok korkunçtu
Ben aşırı dedektif kişiliğimden dolayı herşeyden ve herkesten haberim var. Eşime kalsa o da herşeyi saklayacaktı da benden saklamak mümkün mü
Sanırım zamanında yaşadığım ya içinde kaldıysa ya düşünüyorsa onu korkuları hep. Ama kim olsa bu korkuları yaşardı.
Ama rüyalarım hakkaten tat kaçırıyor
BendeVe daha duşa kabinlerden su akıyor yere. Onun için gelecekler
Çok mükemmel fikir şamdanımyazayım bu numaraları bir kenara
Dan diye girmenin böylesi
Malesef rüyalarımın etkisinden çıkamayan, çıkamadıkça da daha fazlasını gören tatsız biriyim
Zamanında bana hep 'bu çocuk bu kızı ömrünce unutamaz gel etme eyleme bırak yakasını' dediler, ondan hep bunlar
Ben de şaşırdım ilk defa bu saatlere kadar uyudu
Hasta filan mı olacak diye korkuyorum.
İşte bir günden 1 güne düzelmiyor ki kuzum bakalım artık yavaş yavaş saati geri çekmeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?