Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın Facebook şifresini alıp karıştırmakla kalmamış sildiği mesajları dahi okumak için Facebook arşivini indirmiş, eski sevgililerinin tc kimlik numaralarına kadar ulaşmış, nerde ne zaman ne yaptılar cılkına kadar öğrenmiş bir psikopatım Ve hiç mutlu değilim, yine olsa yine yapmam, pişmanım yok be yine olsa yine yaparım huyum belli anasını satayım.
Başkasına aşık olursa da şu hayatta bugüne dek görülmemiş ve bir daha da görülmesi mümkün olmayan işkenceler ile inanılmaz büyük bir cinayet işlerim herhalde.
Bir keresinde yine aldatılıyor muyum terelellileri gelince en yakın arkadaşının ağzını aramıştım. Adam bana 'yenge seni aldatmaya cesaret edecek adam daha anasının karnından doğmadı' demişti düşün çevreye verdiğim psikopat elektriği

Alıntılarım kalmış :)

Kilolu hamile kaldım dr ilk muaynede masada kalırsın dedi ağlamaktan içim çıktı.

Allah allah niye acaba sanırsın iki kadının saçıda kıvırcık dalgalı

Adıma bakmayın bonus değilim dalgalıyım sadece.
Dans konusunda da aynen böyleyim.

bugün yarin başkasına da aşık olabilir mesela. beni bırakıp gidebilir de

Peki neden adın Bonus, anlatmak ister misin?

hiç Facebook um olmadi :) esimin var nasil kullanılıyo kim var kim yok ne paylaşır bilmiyorum hiç

ama mesela biraz önce doktor muhabbeti vardi. benim eşim de doktor konusunda hiç sorun cikarmaz. bana kadin dogumcuyu esim buldu. biri erkek biri bayandi. erkek olan daha iyiymis dedi. ben de bişey olursa ona gecerim bayan olmasi daha iyi benim için dedim. sen bilirsin dedi:)

biz genel olarak rahat bi ciftiz sanırım
sen de biraz salmaya calis dicem de bazi şeyler doğuştan geliyo insana. huy mizac karakter neyse adı işte. o yüzden bisey diyemem cicim.

ama benim rüyalarımda çıkar. ama ben artık işaret cakanla kafa yorani ayirabiliyom birbirinden bunu bi ara konusalim bence :) burda da çok tecrübesi olan vardir rüya konusunda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…