- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.341
Adamın Facebook şifresini alıp karıştırmakla kalmamış sildiği mesajları dahi okumak için Facebook arşivini indirmiş, eski sevgililerinin tc kimlik numaralarına kadar ulaşmış, nerde ne zaman ne yaptılar cılkına kadar öğrenmiş bir psikopatımbak ben arastirmadim. neden??? çünkü bilmemek mutluluk. cahillik nirvana
ama ben bu kadar kafama da takmazdim ya. ne biliyim. bugün yarin başkasına da aşık olabilir mesela. beni bırakıp gidebilir de
en fazla biraz psikologa gider psikiyatriden antidepresan alırım. geçer giderne baki ki hayatta esime baki gözüyle bakayim
su an seviyorum seviliyorum mutluyum:) inşallah böyle gider temennim o
taktik benim işim cicişkolataher daim yanındayım
Doktora bak hele doktora..
Allahım kimler kimler diploma alıyor yarabbim.
Bir doktor hamile hastası ile böyle konuşur mu, bunu söyler mi ya. Çocuğun düşeceği yoksa da düşüresin diye uğraşıyor falan olmalı. İnanılır gibi değil
Bonusum seni şu klipteki kız olarak hayal ediyorum enteresan bir şekilde ne zaman izlesem aklıma sen geliyorsun. Beynimde tuhaf bir eşleşmeniz oldu, önüne geçemiyorum
Bu kızı çok sempatik buluyorum tarzını da çok beğeniyorum, maskülen duruşu falan çok tatlı. Aklımda sende öyle birisin.
Kaç gündür söyleyeceğim unutuyorum hep(dans eden)
bugün yarin başkasına da aşık olabilir mesela. beni bırakıp gidebilir de
Peki neden adın Bonus, anlatmak ister misin?Alıntılarım kalmış :)
Kilolu hamile kaldım dr ilk muaynede masada kalırsın dedi ağlamaktan içim çıktı.
Allah allah niye acaba sanırsın iki kadının saçıda kıvırcık dalgalı
Adıma bakmayın bonus değilim dalgalıyım sadece.
Dans konusunda da aynen böyleyim.
Adamın Facebook şifresini alıp karıştırmakla kalmamış sildiği mesajları dahi okumak için Facebook arşivini indirmiş, eski sevgililerinin tc kimlik numaralarına kadar ulaşmış, nerde ne zaman ne yaptılar cılkına kadar öğrenmiş bir psikopatımVe hiç mutlu değilim, yine olsa yine yapmam, pişmanım yok be yine olsa yine yaparım huyum belli anasını satayım.
Başkasına aşık olursa da şu hayatta bugüne dek görülmemiş ve bir daha da görülmesi mümkün olmayan işkenceler ile inanılmaz büyük bir cinayet işlerim herhalde.
Bir keresinde yine aldatılıyor muyum terelellileri gelince en yakın arkadaşının ağzını aramıştım. Adam bana 'yenge seni aldatmaya cesaret edecek adam daha anasının karnından doğmadı' demiştidüşün çevreye verdiğim psikopat elektriği
Peki neden adın Bonus, anlatmak ister misin? Eki Görüntüle 2542445
Hiç bi fikrim yok neden bonus yaptığım hakkındaBonus20 idi aslında 20 yi sildirmiştim.
bonuskart reklamları yeni çıkmamisti belki de
söyle bi ev yaptirsak kac yüz bin tela gider acaba
onur konuğu olarak ilk seni misafir ederiz bonusum
kk birinci noteri demek xl ilişki seviyorsun 🕶
Teleyi karıştırıp hevesimi kaçırma
Kitap okuyamadan ev ahalisi geldi, kendimi ev süpürürken yemek yaparken çamaşır asarken buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?