- 11 Nisan 2007
- 87.991
- 517.624
- 1.223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.361
Rotayı biraz çevirip manuşla final yaparım efenim sevgiler
Aslında bende ayırabiliyorum ama ayırma becerisi moralimin bozulmasına engel olamıyorhiç Facebook um olmadi :) esimin var nasil kullanılıyo kim var kim yok ne paylaşır bilmiyorum hiç
ama mesela biraz önce doktor muhabbeti vardi. benim eşim de doktor konusunda hiç sorun cikarmaz. bana kadin dogumcuyu esim buldu. biri erkek biri bayandi. erkek olan daha iyiymis dedi. ben de bişey olursa ona gecerim bayan olmasi daha iyi benim için dedim. sen bilirsin dedi:)
biz genel olarak rahat bi ciftiz sanırım
sen de biraz salmaya calis dicem de bazi şeyler doğuştan geliyo insana. huy mizac karakter neyse adı işte. o yüzden bisey diyemem cicim.
ama benim rüyalarımda çıkar. ama ben artık işaret cakanla kafa yorani ayirabiliyom birbirindenbunu bi ara konusalim bence :) burda da çok tecrübesi olan vardir rüya konusunda
Aslında bende ayırabiliyorum ama ayırma becerisi moralimin bozulmasına engel olamıyor
Siz XL çiftseniz biz XS çiftiz, öyle bir fark sanırımAslında en ideali M beden bir çift olmak bence, ikisi de değil. XL de olmak istemem, XS olmak da hoşuma gitmiyor
Rüyabilimci arkadaş varsa bende dinlemek isterim evet
Amin cnmmByNkoaLa bebeğin hayırlı olsun,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤
Ahahahh@Negohatun Allahın izniyle birgün psikoloji okuyacağım. Hayallerimden biri. Bedava terapi yaparım ben sana
Ama sıraya girmen lazım. 1.sırada acil bölümünden alacağımByNkoaLa un kocası akrep efendi var 2.sırada kardeşimin kocası var. Liste kabarık ama seni torpil kontejanından 3.sıradan alabilirim
Geldim şimdi geldimByNkoaLa gelmedin mi hala
Aynen kuzum.ByNkoaLa da aklınız kalmasın. İyi zaten. Sadece çok uyuyor ve çok istifra ediyor. Onun dışında bana olan aşkı falan hep aynı
Bizim şuan evde tadilat var. Benimki beni odaya kitledi ustalar var diye
9 dan beri odadayım. Sanırım 3 e kadar da odada mahsurum.
Klostrofobi sahibi olucam birazdan
Mutlu değilimkimse çamaşır suyu kokmasın, herkes pasaklı olsun bu dünyada ister idim
Ben kesinlikle erkek doktor tercih ederdim. 14 yaşımdan beri kistlerim nedeniyle kadın doğumcuları geze geze bir hal oldum. Kadın doktor resmen fobi bende. Erkek doktorlar daha kibar ve anlayışlı oluyor, benim gözlemlediklerim öyleydi en azından. Bu konuda zamanında çok büyük konuştuğum için Allah bana kıskanç koca verdi. Asla erkek doktora onay vermiyor.
Neyseki gönlüme göre kadın doktor da buldum
Geldiğin gibi gitmişsinGeldim şimdi geldim
Herkescikler kaybolmuş ondn gittiydimGeldiğin gibi gitmişsin
Herkescikler kaybolmuş ondn gittiydim
İşte benim adamın kıçı başı ayrı oynuyor ondan ben böyle ruh hastası gibi oldumaynen ya m gayet iyi olur :)
belki biraz kız arkadaşı olsa ya da erkek ortami yerine karışık ortam sevse ben de kiskanirdimya da ben eşime göre daha rahat olsaydim bazı konularda.
belki de beklentilerimiz karşılanacak kadar uyumluyuz :) adamın herşeyi fixhep evde uyur, oyun oynamaz video izlemez. dün oturmuş makale okuyodu
çok net ve belirgindir bu konularda beklentilerimiz görüşlerimiz. ikimiz de ona göre hareket ederiz.
senin elinde değil demekki cicim rüya konusunda etkilenmemek. hani korku filmi izlersin etkisi aylarca geçmez bazen. kabusun da bundan farki yok esasen. bide kendi hayatinla ilgili elbet etkilenirsin. sadece geyşana çok zulüm etme emi
Kesinlikle tavsiye ederimmm ben nacizane olarak fikr belirttim ama ben.cok memnunum
Canim yaa kendine niye hayati zehir ediyosnki bukadar bosver mutlulgnu yasa boyle yaparak kotuyu cagiriyosun bilincaltina ne kdr yerlesmiski boyle ruyalar goruyorsun baksana sana da esine de yazik ... esinlr yasadgn zorlklari sen anlattin kavusmus belli bi asamaya gelmjsken inan hic gerek yok insan huyundann vazgecemiyo ama biraz kendni frenleyebilirsin ...İşte benim adamın kıçı başı ayrı oynuyor ondan ben böyle ruh hastası gibi oldum
Erkek kız ayrımını yapamıyor. Eskiye göre yine iyi çok şükür.
Her akşam geldiği zaman kızlarla konuştun mu diye soruyorum. Geçen bir nöbeti alt devredeki kız ile denk gelmiş gidip şefe rica edip değiştirtmiş. Bir de kıza eğitim vermek için diğer arkadaşlarını yolluyormuş. Seninle uğraşmamak için herşeyi yaparım diyor
Asayiş berkemal
Bence ben psikoloji okursam ilk kendimi tedavi edeyim
İşte benim adamın kıçı başı ayrı oynuyor ondan ben böyle ruh hastası gibi oldum
Erkek kız ayrımını yapamıyor. Eskiye göre yine iyi çok şükür.
Her akşam geldiği zaman kızlarla konuştun mu diye soruyorum. Geçen bir nöbeti alt devredeki kız ile denk gelmiş gidip şefe rica edip değiştirtmiş. Bir de kıza eğitim vermek için diğer arkadaşlarını yolluyormuş. Seninle uğraşmamak için herşeyi yaparım diyor
Asayiş berkemal
Bence ben psikoloji okursam ilk kendimi tedavi edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?