Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bende ayırabiliyorum ama ayırma becerisi moralimin bozulmasına engel olamıyor
Siz XL çiftseniz biz XS çiftiz, öyle bir fark sanırım Aslında en ideali M beden bir çift olmak bence, ikisi de değil. XL de olmak istemem, XS olmak da hoşuma gitmiyor
Rüyabilimci arkadaş varsa bende dinlemek isterim evet

aynen ya m gayet iyi olur :)
belki biraz kız arkadaşı olsa ya da erkek ortami yerine karışık ortam sevse ben de kiskanirdim ya da ben eşime göre daha rahat olsaydim bazı konularda.

belki de beklentilerimiz karşılanacak kadar uyumluyuz :) adamın herşeyi fix hep evde uyur, oyun oynamaz video izlemez. dün oturmuş makale okuyodu

çok net ve belirgindir bu konularda beklentilerimiz görüşlerimiz. ikimiz de ona göre hareket ederiz.

senin elinde değil demekki cicim rüya konusunda etkilenmemek. hani korku filmi izlersin etkisi aylarca geçmez bazen. kabusun da bundan farki yok esasen. bide kendi hayatinla ilgili elbet etkilenirsin. sadece geyşana çok zulüm etme emi

Ahahahh

Bnmki en ugrastici vaaakaaa

Vaalla su istifra dışında iyiyim keşke öyle bişey olmasaydı su dunya da

İşte benim adamın kıçı başı ayrı oynuyor ondan ben böyle ruh hastası gibi oldum
Erkek kız ayrımını yapamıyor. Eskiye göre yine iyi çok şükür.
Her akşam geldiği zaman kızlarla konuştun mu diye soruyorum. Geçen bir nöbeti alt devredeki kız ile denk gelmiş gidip şefe rica edip değiştirtmiş. Bir de kıza eğitim vermek için diğer arkadaşlarını yolluyormuş. Seninle uğraşmamak için herşeyi yaparım diyor
Asayiş berkemal
Bence ben psikoloji okursam ilk kendimi tedavi edeyim

Canim yaa kendine niye hayati zehir ediyosnki bukadar bosver mutlulgnu yasa boyle yaparak kotuyu cagiriyosun bilincaltina ne kdr yerlesmiski boyle ruyalar goruyorsun baksana sana da esine de yazik ... esinlr yasadgn zorlklari sen anlattin kavusmus belli bi asamaya gelmjsken inan hic gerek yok insan huyundann vazgecemiyo ama biraz kendni frenleyebilirsin ...

çok tatlısın yaaaa adam öğrenmiş ama bak herşeyi
benimki kendi kuzenini bile bana aratir o kadar ayrım yapıyo birazcik konussa benimki de bu kadar kütük olmazdi mesela ama iç Anadolu da ayrim çok nettir. belki onun yetişme tarzı ayri gayri olmadığından oturtamamistir kafasında sınırları:)

neyseki direk çizgi çekebilen bir cicisi var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…