- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.381
Kurutma mak.dan çıkan herhangi bir çamaşırı giy çık yapabiliyor musunKesinlikle tavsiye ederimmm ben nacizane olarak fikr belirttim ama ben.cok memnunum
Benim oturduğum eve de lazım tadilat.musluklar boynu bükükler gibi aşağı bakıyo langır langır çıkmış yerinden.duvarlardaki borular duvarı ıslatıyo,tezgahın değişmesi lazımYaaa bende tektim. Balkonda sürüyle koli vardı. Hepsi paldır küldür ordan oraya savrulmaya başladı. Masamın üstündeki süs eşyaları düşüp kırıldı. Ayy çok korkunçtu
Ben aşırı dedektif kişiliğimden dolayı herşeyden ve herkesten haberim var. Eşime kalsa o da herşeyi saklayacaktı da benden saklamak mümkün mü
Sanırım zamanında yaşadığım ya içinde kaldıysa ya düşünüyorsa onu korkuları hep. Ama kim olsa bu korkuları yaşardı.
Ama rüyalarım hakkaten tat kaçırıyor
BendeVe daha duşa kabinlerden su akıyor yere. Onun için gelecekler
Çok mükemmel fikir şamdanımyazayım bu numaraları bir kenara
Dan diye girmenin böylesi
Kurutma mak.dan çıkan herhangi bir çamaşırı giy çık yapabiliyor musun
Ne kadan da kibarsınSoruyu tekrar aliyim piliz
Mahmıtmı diyeydim
Aynen aynen haftasonu oldu mi böyle oluyor
K Kendinisevenbirii özüne dönmüşsünnnnnnnnnnnnBenim profil resmimi değiştirmem ne kadar yıkım yaratırsa seninki de öyle yaratıyor. Elleme nesrin cevadzadeyi
Benimkinin sülalesinde kız erkek ayrımının a'sı dahi yok. Kız kuzenler erkek kuzenler koyun koyuna büyümüşler. Tokalaşma da yok mesela. Sümük gibi yapışa yapışa sarılıyorlar kız olsun erkek olsunçok tatlısın yaaaaadam öğrenmiş ama bak herşeyi
benimki kendi kuzenini bile bana aratiro kadar ayrım yapıyo birazcik konussa benimki de bu kadar kütük olmazdi mesela ama iç Anadolu da ayrim çok nettir. belki onun yetişme tarzı ayri gayri olmadığından oturtamamistir kafasında sınırları:)
neyseki direk çizgi çekebilen bir cicisi var
Çamaşıra dair herşeyden ifrit oluyorum.Aynen aynen haftasonu oldu mi böyle oluyor
Bnce al bnm yok ama sen al
Sana sorunun nesini kodliyiimSoruyu tekrar aliyim piliz
Aynı ruha sahibiz senleBenimkinin sülalesinde kız erkek ayrımının a'sı dahi yok. Kız kuzenler erkek kuzenler koyun koyuna büyümüşler. Tokalaşma da yok mesela. Sümük gibi yapışa yapışa sarılıyorlar kız olsun erkek olsun
Annesinin, teyzelerinin falan da en yakın arkadaşları hep erkektir. Eşim de hep kızlarla kanka olarak büyümüş. Ama kanka ayağı popiş ayağı olmuş sonra hep
Keşke iç anadolulu olsaydı bu adam.
Her şeyleri mi ters olur ya bir insanların..
Tamam belki hoş ve modern olabilir ama bana uymuyor be şamdanım.
Benim ruhum iç anadolulu
BendeÇamaşıra dair herşeyden ifrit oluyorum.
Benimkinin sülalesinde kız erkek ayrımının a'sı dahi yok. Kız kuzenler erkek kuzenler koyun koyuna büyümüşler. Tokalaşma da yok mesela. Sümük gibi yapışa yapışa sarılıyorlar kız olsun erkek olsun
Annesinin, teyzelerinin falan da en yakın arkadaşları hep erkektir. Eşim de hep kızlarla kanka olarak büyümüş. Ama kanka ayağı popiş ayağı olmuş sonra hep
Keşke iç anadolulu olsaydı bu adam.
Her şeyleri mi ters olur ya bir insanların..
Tamam belki hoş ve modern olabilir ama bana uymuyor be şamdanım.
Benim ruhum iç anadolulu
Sana sorunun nesini kodliyiimÇamaşırlar çiğnenmiş gibi mi çıkıyor
K Kendinisevenbirii özüne dönmüşsünnnnnnnnnnnnBenim profil resmimi değiştirmem ne kadar yıkım yaratırsa seninki de öyle yaratıyor. Elleme nesrin cevadzadeyi
Gece rüyamda Tuvanayla eşimi gördüm Allah cezalarını verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?