Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim oturduğum eve de lazım tadilat.musluklar boynu bükükler gibi aşağı bakıyo langır langır çıkmış yerinden.duvarlardaki borular duvarı ıslatıyo,tezgahın değişmesi lazım tavan küf içinde oof of
Ne çekiyoz şu evlerden be çiçim

Benimkinin sülalesinde kız erkek ayrımının a'sı dahi yok. Kız kuzenler erkek kuzenler koyun koyuna büyümüşler. Tokalaşma da yok mesela. Sümük gibi yapışa yapışa sarılıyorlar kız olsun erkek olsun
Annesinin, teyzelerinin falan da en yakın arkadaşları hep erkektir. Eşim de hep kızlarla kanka olarak büyümüş. Ama kanka ayağı popiş ayağı olmuş sonra hep
Keşke iç anadolulu olsaydı bu adam.
Her şeyleri mi ters olur ya bir insanların..
Tamam belki hoş ve modern olabilir ama bana uymuyor be şamdanım.
Benim ruhum iç anadolulu

Aynı ruha sahibiz senle

tövbe de cici ağzından çıkanı kulağın duyuyo mu sen de yapamazdin öyle biriyle.
bizim orda kadin erkek hep beraber oturmazla mesela kalabaliksa. mutlaka erkek kadin olarak bolerler düşünsene benim erkek kardeşim evlense kalabalık bi yemek vs olsa kardeşimi görmeye gidip göremeden gelecem ne kadar saçma bisey.

bizde ergenliğe girerken artık kuzenlerin erkek olanlariyla bayramdan bayrama tokalasmaya dönüyo iş. çünkü potansiyel damat gibi görüp sakiniyolar kızları.

dediğin gibi m en iyi beden

Sana sorunun nesini kodliyiim Çamaşırlar çiğnenmiş gibi mi çıkıyor

Haaa ya dolap kuruluğu sıcak ayar olduğu için kırıştırıyor.
Narinde kurutuyorum ben tşörtler falan sıcakken çıkarıp katlıyosan idare eder ama dışarda giyilcekler ütülencek tabikide.

K Kendinisevenbirii özüne dönmüşsünnnnnnnnnnnn Benim profil resmimi değiştirmem ne kadar yıkım yaratırsa seninki de öyle yaratıyor. Elleme nesrin cevadzadeyi
kesinlikle katılıyorum K Kendinisevenbirii hep bele gal
Gece rüyamda Tuvanayla eşimi gördüm Allah cezalarını verecek dedim salak kafa,nesrinden vazgeçersen Allah böyle çarpar işte yamulursun rüyada leşş bı rüyaydı resmen cici seni en iyi ben anlarım şuan ballı lokmam
İğrenç bı psikolojiyle uyanıp eşimle kavga ettim resmen oda adet olcam sanmış,durup dururken sataşınca
Sonra kendimi temizliğe bir verdim pir verdim diyim siz anlayın eşime de hep koltukları fln çektirip ittirdim ki eziyet olsun maksat
Bı yandan da bı konuya yazdığım mesaja beğenmedim atanlara carlayasim var lakin eşime yeterince carladigimdan ve temizlikten mütevellit hiç halım yohhh
Anca geldim ne var ne yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…