- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.401
Hayır olsunGeldiiiimmm ama gidiciyim iki gözümün çiçeğiiii
Ütü yapan zımbırtılar yok sanırım, ütü takıntısı olup ütüden nefret eden bir ben olabilirimHaaaya dolap kuruluğu sıcak ayar olduğu için kırıştırıyor.
Narinde kurutuyorum ben tşörtler falan sıcakken çıkarıp katlıyosan idare eder ama dışarda giyilcekler ütülencek tabikide.
Pp siyle bütünleşenlerdensin artıkGece rüyamda Tuvanayla eşimi gördüm Allah cezalarını verecekdedim salak kafa,nesrinden vazgeçersen Allah böyle çarpar işte yamulursun rüyada leşş bı rüyaydı resmen cici seni en iyi ben anlarım şuan ballı lokmam
İğrenç bı psikolojiyle uyanıp eşimle kavga ettim resmen oda adet olcam sanmış,durup dururken sataşınca
Sonra kendimi temizliğe bir verdim pir verdim diyim siz anlayıneşime de hep koltukları fln çektirip ittirdim ki eziyet olsun maksat
Bı yandan da bı konuya yazdığım mesaja beğenmedim atanlara carlayasim var lakin eşime yeterince carladigimdan ve temizlikten mütevellit hiç halım yohhh
Anca geldim ne var ne yok
Davetsiz misafir gelecek yani soyle ki hazırlıksız yakalandımHayır olsun
O kim bonus gadınMahmıtmı diyeydim
Gece rüyamda Tuvanayla eşimi gördüm Allah cezalarını verecekdedim salak kafa,nesrinden vazgeçersen Allah böyle çarpar işte yamulursun rüyada leşş bı rüyaydı resmen cici seni en iyi ben anlarım şuan ballı lokmam
İğrenç bı psikolojiyle uyanıp eşimle kavga ettim resmen oda adet olcam sanmış,durup dururken sataşınca
Sonra kendimi temizliğe bir verdim pir verdim diyim siz anlayıneşime de hep koltukları fln çektirip ittirdim ki eziyet olsun maksat
Bı yandan da bı konuya yazdığım mesaja beğenmedim atanlara carlayasim var lakin eşime yeterince carladigimdan ve temizlikten mütevellit hiç halım yohhh
Anca geldim ne var ne yok
Geçmiş olsun canımAy bide nasıl midem bulanıyor iki saattir falan,sbh biseyim yoktu şimdi koltuğa uzandım topige girdim ama kafamı kaldiracak halim de kalmadı ya hafif baş ağrısı da var,hastalanmasam bari
Bilemiyorum canım yaOf kızlar oof
Binamizla ve sitemizle ilgili karar verilmiş, yarın 14.00 de belediye başkan yardımcısı gelip açıklayacak diyor yönetici. Neden başkan yardımcısı buraya kadar geliyor ki, bosaltilacak mi dersiniz evler. Cok gerildim
Bilemiyorum canım yahakkınız da hayırlısı olsun.
Canım kardeşinin evine de geçebilirsiniz aslındaİnşallah ya ne yaparız bilmiyorum mecburen kayınvalidemlere gideriz. Eşyalarımızı ne yaparız oof of
Canım kardeşinin evine de geçebilirsiniz aslında
O zaman olmaz tabi. Kesinleşirse eşya için depo kiralarsınız canım başka çare yokYok canım ya orası bodrum kat, çok soğuk oluyor ben o yüzden kardeşimin bile kalmasını istemiyorum. Kızımı hiç bırakamam orada. Zaten ise de başlayacağım ya kayınvalidem bakacağı için bizim bir arada olmamız lazım, kardeşimin evi biraz daha uzak bize.
Gelicem İnşallah canım 15 aylık oldu minnağımSende gel ama arada yoksa küserim
Bebek kaç aylıktı kuzum?
Hoşbuldum canım,evet buralardayımCanım hoş geldinburada mısın artık?
Yok yok kaynanamlar varYazıp kaçtı yine
Hoşbuldum bonusum:)D e f n e hoşgeldin demeyi unuttum :))
O zaman olmaz tabi. Kesinleşirse eşya için depo kiralarsınız canım başka çare yok
I inessa armand canım nasılsın durumlar nasıl?
İnşaallah öyledir canım ya, dua et" Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle" deAy şaka gibi yaa.
Bir arada yaşarsak iyi olan ilişkimiz bile kötüleşecek. İnşallah hasar yoktur da güçlendirme yapacağız filan derler.
Gerçi onun için de bosaltirlar muhtemelen ama
İnşaallah öyledir canım ya, dua et" Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle" de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?