Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haaa ya dolap kuruluğu sıcak ayar olduğu için kırıştırıyor.
Narinde kurutuyorum ben tşörtler falan sıcakken çıkarıp katlıyosan idare eder ama dışarda giyilcekler ütülencek tabikide.
Ütü yapan zımbırtılar yok sanırım, ütü takıntısı olup ütüden nefret eden bir ben olabilirim

Pp siyle bütünleşenlerdensin artık

doğru yolu ruyayla buldun demek :)
yavrum resmen harap etmissin kendini
ne vardi o kadar hirslanacak. senin bol bol dinlenmen gerekmiyo muydu acaba

Ay bide nasıl midem bulanıyor iki saattir falan,sbh biseyim yoktu şimdi koltuğa uzandım topige girdim ama kafamı kaldiracak halim de kalmadı ya hafif baş ağrısı da var,hastalanmasam bari
Geçmiş olsun canım

Bilemiyorum canım ya hakkınız da hayırlısı olsun.

Canım kardeşinin evine de geçebilirsiniz aslında

Yok canım ya orası bodrum kat, çok soğuk oluyor ben o yüzden kardeşimin bile kalmasını istemiyorum. Kızımı hiç bırakamam orada. Zaten ise de başlayacağım ya kayınvalidem bakacağı için bizim bir arada olmamız lazım, kardeşimin evi biraz daha uzak bize.

O zaman olmaz tabi. Kesinleşirse eşya için depo kiralarsınız canım başka çare yok

O zaman olmaz tabi. Kesinleşirse eşya için depo kiralarsınız canım başka çare yok

Ay şaka gibi yaa.
Bir arada yaşarsak iyi olan ilişkimiz bile kötüleşecek. İnşallah hasar yoktur da güçlendirme yapacağız filan derler.
Gerçi onun için de bosaltirlar muhtemelen ama

I inessa armand canım nasılsın durumlar nasıl?

Canım hoşgeldinnn
Durumlar pek iç açıcı değil
Deprem yüzünden evin boşaltılma durumu var galiba, yarın belli olacak.
Eşimle durumu soruyorsan tekrar bir araya geldik, deneme kararı verdik.
Sen nasılsın çocuklar nasıl?

Ay şaka gibi yaa.
Bir arada yaşarsak iyi olan ilişkimiz bile kötüleşecek. İnşallah hasar yoktur da güçlendirme yapacağız filan derler.
Gerçi onun için de bosaltirlar muhtemelen ama
İnşaallah öyledir canım ya, dua et" Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle" de

İnşaallah öyledir canım ya, dua et" Allahım hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip eyle, hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyle" de

Ediyorum canım benim.
Bizim binanın senelerdir kentsel dönüşüme girme durumu vardı, bölgeye bakıp duruyordu belediye.
Bazı daire sahipleri evlerine çivi bile çakmadılar nasılsa yıkılacak, yeniden yapılacak diye. O daire sahipleri şimdi kentsel dönüşüm için başvurmuş.
Ama kayinbabam 2 sene önce biz evlenirken eve 100.000 lira masraf yaptı, yıkılırsa o kadar emek boşa gidecek.
Bu deprem hasarindan çok ranta hizmet edecek gibi duruyor ama hayırlısı olsun inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…