Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Drink mrink hikaye, margaretta yudumlamak şahane Malim anlatsana acuk kendini. Kimin kızısın, necisin, nereyesün?
Anlatim tabi nuri alçonun kıbrıs şubesi olarak bilinirim.drink benim için çok önemlidir 8 yıllık evliyim,kasabın karısıyım,çoluk çocuk yok.bi senedir çalışmıyorum.öyle free takılıyorum bi süredir.

Vallah buda bizim gibi azıcukkk mandakkk çıktuuu hoşgeldinnnn

Koklaşakkk Ohhh mis gibinnn kısır kokuyooosss turşu kokuyooossss

Hayatımın dip köşesisin sırıtma sebebümsüüün seksüm
Yaaa bak şimdi şimdi yine benim duygular şelale Aşkına eşkıya uleyyynnn

Hayatımda ilk defa kasap karısı ile tanıştım vay canına Kızzz malişş yiyonuz mu etleri bol bol şanslı seni

Etle pek aram yok ama dünya şartlarına göre vallahi şanslısın helal olsun Bende öğretmenim, polis eşiyim, 4 yıllık evliyim, çocuk yok. Buralarda takılan bir berduş derbederim
Yok kuzum et yönünden şanssızım.benim adam otel kasabı.o bütün gün yiyo et ama eve pek et girmez anam polis eş zordur be stresli onların işi. hep bi omuzlara masaj hep bi tamam sakinleş aşkım tablosu geliyo gözümün önüne

Ah ulan ah.. Hayatımdaki tabloları bir anlatsam yakarız vallahi ciguraları Gece bile göreve çağırılabilir, nöbetleri hiç bitmez, eve sabaha karşı geldiği çok olur, bazen gelmediği de, ya sinirli gelir ya aşırı yorgun, dün nöbet tutmaktan amele yanığı olmuş adam kolun yarısı beyaz yarısı bordo geldi ahah, yemek hazırlarsın gelemiyorum aşkım sen ye der, yatak hazırlarsın gelemiyorum aşkım sen uyu der, yabancı numara arar birşey oldu sanıp kalbin ağzında telefon açarsın.. Falan filan intermilan Şükür tabi de, zor. Polislerin de işi zor, polis eşlerinin de.

Yaa çok zor ya eminim.valla çelik gibi sinir lazım hem eşine hem sana.allah kolaylık versin.bizde de hep stres,sizinki gib değil tabi ama.bugün birini kesicek mi acaba diye hep endişeliyim,azcıh manyak benim herif

Yaa çok zor ya eminim.valla çelik gibi sinir lazım hem eşine hem sana.allah kolaylık versin.bizde de hep stres,sizinki gib değil tabi ama.bugün birini kesicek mi acaba diye hep endişeliyim,azcıh manyak benim herif
Enemm deme ya, kız seni de keser bu dikkat et Aman gitme adamın üstüne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…