- 29 Nisan 2015
- 31.468
- 105.749
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #2.741
Koklaşakkk Ohhh mis gibinnn kısır kokuyooosss turşu kokuyooossssGelll söyle koklasak yaw Özledimm Kısırdaşımıııı Kısırbacımm benimm
Hayatımın dip köşesisin sırıtma sebebümsüüün seksümSeksü perim bugün apansız heryerden çıkıp bana gülüp kaçıyor
Anlatim tabiDrink mrink hikaye, margaretta yudumlamak şahaneMalim anlatsana acuk kendini. Kimin kızısın, necisin, nereyesün?
Vallah buda bizim gibi azıcukkk mandakkk çıktuuu hoşgeldinnnnAnlatim tabinuri alçonun kıbrıs şubesi olarak bilinirim.drink benim için çok önemlidir 8 yıllık evliyim,kasabın karısıyım,çoluk çocuk yok.bi senedir çalışmıyorum.öyle free takılıyorum bi süredir.
Yaaa bak şimdi şimdi yine benim duygular şelaleKoklaşakkk Ohhh mis gibinnn kısır kokuyooosss turşu kokuyooossss
Hayatımın dip köşesisin sırıtma sebebümsüüün seksüm
HoşbuldumVallah buda bizim gibi azıcukkk mandakkk çıktuuu hoşgeldinnnn
Hayatımda ilk defa kasap karısı ile tanıştım vay canınaAnlatim tabinuri alçonun kıbrıs şubesi olarak bilinirim.drink benim için çok önemlidir 8 yıllık evliyim,kasabın karısıyım,çoluk çocuk yok.bi senedir çalışmıyorum.öyle free takılıyorum bi süredir.
Her türlüHayatımda ilk defa kasap karısı ile tanıştım vay canınaKızzz malişş yiyonuz mu etleri bol bol şanslı seni
Tam kalbinden fururlar işte böyleeeee muck muckkYaaa bak şimdi şimdi yine benim duygular şelaleAşkına eşkıya uleyyynnn
Etle pek aram yok ama dünya şartlarına göre vallahi şanslısın helal olsunHer türlü
Emniyet de sanıyor ki atış yapıyorlar, bilmiyorlar ki Blue Peri eğitimsiz tam 12'den vuruyorTam kalbinden fururlar işte böyleeeee muck muckk
Yok kuzum et yönünden şanssızım.benim adam otel kasabı.o bütün gün yiyo et ama eve pek et girmezEtle pek aram yok ama dünya şartlarına göre vallahi şanslısın helal olsunBende öğretmenim, polis eşiyim, 4 yıllık evliyim, çocuk yok. Buralarda takılan bir berduş derbederim
Ah ulan ah.. Hayatımdaki tabloları bir anlatsam yakarız vallahi ciguralarıYok kuzum et yönünden şanssızım.benim adam otel kasabı.o bütün gün yiyo et ama eve pek et girmezanam polis eş zordur be stresli onların işi. hep bi omuzlara masaj hep bi tamam sakinleş aşkım tablosu geliyo gözümün önüne
Yaa çok zor ya eminim.valla çelik gibi sinir lazım hem eşine hem sana.allah kolaylık versin.bizde de hep stres,sizinki gib değil tabi ama.bugün birini kesicek mi acaba diye hep endişeliyim,azcıh manyak benim herifAh ulan ah.. Hayatımdaki tabloları bir anlatsam yakarız vallahi ciguralarıGece bile göreve çağırılabilir, nöbetleri hiç bitmez, eve sabaha karşı geldiği çok olur, bazen gelmediği de, ya sinirli gelir ya aşırı yorgun, dün nöbet tutmaktan amele yanığı olmuş adam kolun yarısı beyaz yarısı bordo geldi ahah, yemek hazırlarsın gelemiyorum aşkım sen ye der, yatak hazırlarsın gelemiyorum aşkım sen uyu der, yabancı numara arar birşey oldu sanıp kalbin ağzında telefon açarsın.. Falan filan intermilan Şükür tabi de, zor. Polislerin de işi zor, polis eşlerinin de.
Enemm deme ya, kız seni de keser bu dikkat etYaa çok zor ya eminim.valla çelik gibi sinir lazım hem eşine hem sana.allah kolaylık versin.bizde de hep stres,sizinki gib değil tabi ama.bugün birini kesicek mi acaba diye hep endişeliyim,azcıh manyak benim herif
14 senedir kesmedi bu saatten sonra da kesmez sanmıyorumEnemm deme ya, kız seni de keser bu dikkat etAman gitme adamın üstüne
Eki Görüntüle 2292002
Selam pembe çukulatalarım
@RosSsS @Kendinisevenbiriii
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii
Cicimmm cok hastayım ateşim var bana bi zemzem doldur belki şifa olurEki Görüntüle 2292002
Selam pembe çukulatalarım
@RosSsS @Kendinisevenbiriii
@hizuranYoulost16 @Kutsal Tiramisu @Psikolojik Deliii @balbocuuu @balbocegi35 Blue_Peri @Chocolita @Chivas regal @Limonsuzzcay @Minikriko @PalomA_SolitariA @imzaben @Pembeemzik @Elhan @Bonus @canli anne minik kalp0753 @Krmzblk @Efoo @Reyyan__ @Marskedisi @Rojjin @malii
Keserse söyle, icabına bakalım14 senedir kesmedi bu saatten sonra da kesmez sanmıyorum
Neye bakmak istiyorsun poğaça yanaklım söyle dünyaları sereyim önünemelezzzzzzzz diyosnben burdan bakmak istiyorum
OlamazzzzzzzzzzzzzCicimmm cok hastayım ateşim var bana bi zemzem doldur belki şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?