- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.421
Aynen doğru yolu rüyayla bulmuş oldum cidden samdanimdoğru yolu ruyayla buldun demek :)
yavrum resmen harap etmissin kendini
ne vardi o kadar hirslanacak. senin bol bol dinlenmen gerekmiyo muydu acaba
Saol canımGeçmiş olsun canım
Aynen doğru yolu rüyayla bulmuş oldum cidden samdanim
Canım hirslandiğim doğrudurlakin transfer öncesi bı dip köşe temizlik yapıyım bidaha zor yaparım diye giriştim işte, aklimda vardı zaten de bu sbh ki sinir de tetikledi,bı güzel evirdim çevirdim miss gibi yaptım evi şükür
Bide benim dalginligima gelmiş ya günde bı defa içmem gereken ilaclari,sadece bir gün hem sbh hem akşam içmişim sanırım, hangi gün içtiğimi de hatirlamiyorumsbh hapları kontrol ederken farkına vardım birer tane eksik olduklarının,hemen hemşireyi aradım söyledim,oda zaten Pazartesiye randevun vardı onu erkene cekelim 9da burda ol sen dedi iyi yada kötü bişey de demedi inşallah transferi etkileyecek bı hata değildir diye içim içimi yiyor sbhtan beri bı yandan da bakalım
Saol canım❤
Ya inşallahİnşallah negatif bir etkisi olmaz kuzum ilacı hatalı kullanmanın.
Canını sıkma kafana takma. İnşallah sorun çıkmaz
Ya inşallahne güzel sorunsuz ilerliyoruz diye düşünüyodum ki nazar ettim sanırım hayırlısı Rabbimden
Canım sizde kv yakınından bı ev tutsanız uygun fiyatlı bir arada oturmasaniz öyle bı imkan varsa eger? Çünkü çok zor olur sana yipranirsin bence
Yaaa insallah bi sorun olmaz saglikli sihhatli bebis olur gobusundeeeee sonrada kucagindaYa inşallahne güzel sorunsuz ilerliyoruz diye düşünüyodum ki nazar ettim sanırım hayırlısı Rabbimden
Canım sizde kv yakınından bı ev tutsanız uygun fiyatlı bir arada oturmasaniz öyle bı imkan varsa eger? Çünkü çok zor olur sana yipranirsin bence
Yaaa insallah bi sorun olmaz saglikli sihhatli bebis olur gobusundeeeee sonrada kucaginda
Ay inşallah kira yardımı yapılır o zaman canımCanım şu an kirada duracak maddi durumumuz pek yok açıkçası.
Ama bina yıkılır da belediye kira yardımı yaparsa belki ancak öyle olur şu an hiç bilmiyorum ne yapacağımızı
Eger kira yardımı filan olmazsa imkansiz, cok borcumuz var doğum iznindeydim ben de yeni başlayacağım
Kayinvalidemin evi de dubleks, orası dururken başka yere gidersek ısrar edersek de hoş olmaz sanırım
Bakalım artık ne olacak
Yaa zeyzey inşallah teşekkür ederim,senin durumlar nasil?Yaaa insallah bi sorun olmaz saglikli sihhatli bebis olur gobusundeeeee sonrada kucaginda
Ay inşallah kira yardımı yapılır o zaman canım
Olmadı bir iki yıl birlikte oturup idare edip sonra belki bı ev tutma imkanı oluşursa seninde işe baslamanla iyi olur inşallah canım hersey gönlünce olsun,ama inşallah o kira yardımı yapılırbizi de haberdar et
Yaa zeyzey inşallah teşekkür ederim,senin durumlar nasil?
Aynen yaYaaa bide şu turuncu popo reklamından gına geldi hee,zırt pirt karşıma cikiyor
Valla yarin sabah yine kan vericem oglen 12.30 da ayni yerde ayni saatte bakalim sonucu beklicem icim icimi yiyo insallah guzel cikar sonucCanım sen ne yaptın bir sorun yok değil mi?
Fasulyen nasıl :)
Yaaa bide şu turuncu popo reklamından gına geldi hee,zırt pirt karşıma cikiyor
Evet canım güzel bakan güzel görür,bu düşündüklerin baya artı şeyler aslında biraz diş sıkmayla herşeyi yoluna koyabilirsiniz inşallahİnşallah tatlım zaten yıkılsa da yeniden yapılınca girer otururuz, ne kadar sürer bilmiyorum. Ya da belki daire parasını alıp başka bir yerden ev alın da diyebilirler, çok karmaşık işler. 1 2 sene dişimi sıkar idare ederim, belki bizim faydamıza bile olur maddi açıdan daha kolay öderiz borçları. Kızıma da babaannesi bakacak, aynı evde olursak her sabah kaldır götür getir derdi olmaz, akşam eve gelince yemek derdi olmaz. Yine de ev ev içinde sorun olur mutlaka, hayırlısı olsun diyoeum o yüzden hakkımızda.
Valla yarin sabah yine kan vericem oglen 12.30 da ayni yerde ayni saatte bakalim sonucu beklicem icim icimi yiyo insallah guzel cikar sonuc
Evet canım güzel bakan güzel görür,bu düşündüklerin baya artı şeyler aslında biraz diş sıkmayla herşeyi yoluna koyabilirsiniz inşallah
Her şerde bir hayır ara canım
Süper bı bakiyim da bende tarayıcıyı operaya ceviriyimBen opera kullanıyorum tarayıcı olarak, reklam engelleme seçeneği var hiçbir sitede reklam çıkmıyor. Çok güzel ve hızlı
Ayy valla yasim 27 oldu dogurdum 28 sanki yasim geciyomus gibi hissediyorum sanirim pis kocam cocuga ikna etmek icin bu psikolojiye soktuİnşallah hayırlısı olsun senin için, canını sıkma hiç evliliğin yeni yaşın da çok genç. Allah hayırlısını versin kuzum.
Ayy valla yasim 27 oldu dogurdum 28 sanki yasim geciyomus gibi hissediyorum sanirim pis kocam cocuga ikna etmek icin bu psikolojiye soktu
Aynen canım tabii ki inşallah önce hiç düzeniniz bozulmazda boşa konuşmuş olalim biz bunlari:)Evet kuzum iyi düşünmek istiyorum çünkü ne zaman kötü düşünsem psikolojik olarak iyi olacak bile olsa kötü hale getiriyorum. Mutlaka zorlukları olacaktır ama belki iyi tarafları da olur bizim için inşallah. Yine de umarım bozulmaz düzenimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?