- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.441
Aynen canım tabii ki inşallah önce hiç düzeniniz bozulmazda boşa konuşmuş olalim biz bunlari:)
Hoşbuldum canım. Aa çok sevindim barışmanızı çok istiyordum :) ev kayınpederinindi sanırım değilmi? Can sağolsun canım inşallah evde hallolur. Güvenliğiniz daha önemli. Çocuklarda iyiler çok şükür senin kızın nasıl? Temizlik topiği aktifmi hala?Canım hoşgeldinnn
Durumlar pek iç açıcı değil
Deprem yüzünden evin boşaltılma durumu var galiba, yarın belli olacak.
Eşimle durumu soruyorsan tekrar bir araya geldik, deneme kararı verdik.
Sen nasılsın çocuklar nasıl?
Boşver yaa kaçmasın keyfin hayırlısı ne ise o zaten gelip seni bulurİnşallah kuzum inşallah yarın güzel haberler veririm size :)
Aksam aksam keyfimi kaçırdı pis yönetici
Hoşbuldum canım. Aa çok sevindim barışmanızı çok istiyordum :) ev kayınpederinindi sanırım değilmi? Can sağolsun canım inşallah evde hallolur. Güvenliğiniz daha önemli. Çocuklarda iyiler çok şükür senin kızın nasıl? Temizlik topiği aktifmi hala?
Boşver yaa kaçmasın keyfin hayırlısı ne ise o zaten gelip seni bulureşinle bebeginle ilgilen keyfini çıkarin hafta sonunun tadını kaçırma hiç
Yaa hani yarın aciklanacakti?evle ilgili haberi mi aldın yanii ??? Hemde hayırlı mi inşallahAyy valla onları da gönderdim kaynanama, rahat rahat oturup kahvemi içiyordum kiiii haberi aldım :))
Yaa hani yarın aciklanacakti?evle ilgili haberi mi aldın yanii ??? Hemde hayırlı mi inşallah
Ay sazan gibi hemen atlamamYaa yok canım yani yarın açıklanacağı haberini aldım demek istedim :))
Yarın belli olacak yani kuzum
Ay sazan gibi hemen atlamam
Dualarım seninle tosiam,sizin icin en hayırlısi olsun dilerimCanım benimm sen iyi haber zannedip heyecanlandın ne sazanı aşk olsun :))
Dua et bizim için ❤
Aynen doğru yolu rüyayla bulmuş oldum cidden samdanim
Canım hirslandiğim doğrudurlakin transfer öncesi bı dip köşe temizlik yapıyım bidaha zor yaparım diye giriştim işte, aklimda vardı zaten de bu sbh ki sinir de tetikledi,bı güzel evirdim çevirdim miss gibi yaptım evi şükür
Bide benim dalginligima gelmiş ya günde bı defa içmem gereken ilaclari,sadece bir gün hem sbh hem akşam içmişim sanırım, hangi gün içtiğimi de hatirlamiyorumsbh hapları kontrol ederken farkına vardım birer tane eksik olduklarının,hemen hemşireyi aradım söyledim,oda zaten Pazartesiye randevun vardı onu erkene cekelim 9da burda ol sen dedi iyi yada kötü bişey de demedi inşallah transferi etkileyecek bı hata değildir diye içim içimi yiyor sbhtan beri bı yandan da bakalım
Saol canım❤
İnşallah canım,normalde yine pazartesi saat 2 bucuga almıştım randevuyu ama arayıp anlatınca sen sbh 9da burda ol o randevuyu erkene cekelim dedigönlünü ferah tut kuzum yaaa. inşallah aksilik olmaz. hemşire doktora sormadan bisey diyemez ya onun sorumluluğunu alamaz
bakalım bı gün mü erken gitceksin normal randevudan
İnşallah canım,normalde yine pazartesi saat 2 bucuga almıştım randevuyu ama arayıp anlatınca sen sbh 9da burda ol o randevuyu erkene cekelim dedi
Allah izin verirse ikinci zaten 30 lara denk gelicek ne biliyim yasim geciyo gibi davraniyolar banaDeli misin sen 28 in nesi geç, 30 lu yaşlar da anne olmak için normal artık. Kafana taktığın şeye bak :))
Allah izin verirse ikinci zaten 30 lara denk gelicek ne biliyim yasim geciyo gibi davraniyolar bana
İnsallah bitanemmm insallah cok tesekkur ederim destegin icin iyi ki varsinCanım saçmalama deli misin aldırma kimseye.
Zaten bu gebeliğinin de sağlıklı olmayacağı gibi birşey yok. İnşallah alırsın sağ salim kucağına.
Yanlış düşüncelere kapılma
İnsallah bitanemmm insallah cok tesekkur ederim destegin icin iyi ki varsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?