Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşbuldum canım. Aa çok sevindim barışmanızı çok istiyordum :) ev kayınpederinindi sanırım değilmi? Can sağolsun canım inşallah evde hallolur. Güvenliğiniz daha önemli. Çocuklarda iyiler çok şükür senin kızın nasıl? Temizlik topiği aktifmi hala?

İnşallah kuzum inşallah yarın güzel haberler veririm size :)
Aksam aksam keyfimi kaçırdı pis yönetici
Boşver yaa kaçmasın keyfin hayırlısı ne ise o zaten gelip seni bulur eşinle bebeginle ilgilen keyfini çıkarin hafta sonunun tadını kaçırma hiç

Sağol kuzum, iyiyiz bir sıkıntımız yok şu an için :)) Bebeğim de iyi cok sukur buyuyor.
Evet kayinbabamin evi, hayirlisi artik.
Temizlik topiği aktif tabii ki, her gün ödevimi alıyoruz negocumdan ben pek giremiyorum bu aralar ama olsun :))

Boşver yaa kaçmasın keyfin hayırlısı ne ise o zaten gelip seni bulur eşinle bebeginle ilgilen keyfini çıkarin hafta sonunun tadını kaçırma hiç

Ayy valla onları da gönderdim kaynanama, rahat rahat oturup kahvemi içiyordum kiiii haberi aldım :))

gönlünü ferah tut kuzum yaaa. inşallah aksilik olmaz. hemşire doktora sormadan bisey diyemez ya onun sorumluluğunu alamaz
bakalım bı gün mü erken gitceksin normal randevudan

gönlünü ferah tut kuzum yaaa. inşallah aksilik olmaz. hemşire doktora sormadan bisey diyemez ya onun sorumluluğunu alamaz
bakalım bı gün mü erken gitceksin normal randevudan
İnşallah canım,normalde yine pazartesi saat 2 bucuga almıştım randevuyu ama arayıp anlatınca sen sbh 9da burda ol o randevuyu erkene cekelim dedi

İnşallah canım,normalde yine pazartesi saat 2 bucuga almıştım randevuyu ama arayıp anlatınca sen sbh 9da burda ol o randevuyu erkene cekelim dedi

heee anladım şimdi:) nasıl okuduysam artık

eşin nobette mi bugün

Allah izin verirse ikinci zaten 30 lara denk gelicek ne biliyim yasim geciyo gibi davraniyolar bana

Canım saçmalama deli misin aldırma kimseye.
Zaten bu gebeliğinin de sağlıklı olmayacağı gibi birşey yok. İnşallah alırsın sağ salim kucağına.
Yanlış düşüncelere kapılma

Canım saçmalama deli misin aldırma kimseye.
Zaten bu gebeliğinin de sağlıklı olmayacağı gibi birşey yok. İnşallah alırsın sağ salim kucağına.
Yanlış düşüncelere kapılma
İnsallah bitanemmm insallah cok tesekkur ederim destegin icin iyi ki varsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…