- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.461
Hadi insallah agzindan bal damliyo hatunun ayy nasil iyi geldi bunlari soylemenGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah rosss unkiyle beraber büyütürsünüz artık❤❤
Hadi insallah agzindan bal damliyo hatunun ayy nasil iyi geldi bunlari soylemen ♥
Sende oylesin bebegimYaa canımsın
Ben misafirlikteyim ve kavga edip kalkmak üzereyim. Sinirlerim tepemde.Nerede bu kadınların hepsi yaa, itiraf edin hepiniz kenan imirzalioglunun sunmaya başladığı kim milyoner olmak isteri izliyorsunuz değil mi
Kimbilir nasıl damarına basılmışBen misafirlikteyim ve kavga edip kalkmak üzereyim. Sinirlerim tepemde.
Yok bişey izlemiyorumNerede bu kadınların hepsi yaa, itiraf edin hepiniz kenan imirzalioglunun sunmaya başladığı kim milyoner olmak isteri izliyorsunuz değil mi
Ben misafirlikteyim ve kavga edip kalkmak üzereyim. Sinirlerim tepemde.
Yok bişey izlemiyorum
Artık nasıl hasret kalmışsan, enerjini hissetmiş zavallıNeden yaaa bir tek ben mi hasret kalmışım bu adamı televizyonda görmeye
Eşim de geldi az önce kanalı değiştirdi zaten inadıma
Artık nasıl hasret kalmışsan, enerjini hissetmiş zavallı
Tatlıtüğcüğüm ben 🖐Çocukluk aşkım diyebilirim kenan için
Gerçi sinemle evlenince gözümden düştü, yanına yakıştıramadım daha iyilerine layık ama neyse, yakışıklılığından birşey kaybetmemiş.
Tatlıtüğcüğüm ben 🖐
Yok yaaa ben esmer seviyorum galiba
Kıvanç ı-ıh
Yamulursun tövbe de ı ıh ne demek.
O da doğru ı-ıh da denmez tabii
Yamulursun tövbe de ı ıh ne demek.
Hem sarışın sayılmaz kumraldır o.
Sarışın kadın olur adam olmamalı ya
Aynen.. bu konu geceli çok olmuş ama görünce yazmak istedim bıktım ondan. Bu mesajı yazarken bile üstte o var.Yaaa bide şu turuncu popo reklamından gına geldi hee,zırt pirt karşıma cikiyor
Evet. Sanırım ülkemizdeki son soruyu bilip ödülü alan ilk kişi. Zaten bu bolum de burda biter. Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.Aaa çocuk milyoner oldu
Kenana bakarken yeni farketmisim, kazanmış cocuk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?