Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet. Sanırım ülkemizdeki son soruyu bilip ödülü alan ilk kişi. Zaten bu bolum de burda biter. Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.

Ay bitmese yaa kızım yeni uyudu daha yeni izleyeceeyiidim

Düzene girer bence tekrar, kreşe filan gidiyor mu? Gitse belki uykusu da düzenli olur
Yok canım evde olduğum için bu yıl vermedik seneye nasipse. Kendini korumayı bilmiyor çok hassas ve duygusal.. biraz daha büyüsün istedik. Gerçi konuşmasına iyi gelirdi ama göndermedik..

Kocise erkek kadin dogumcuya gidicem dedim oda cocugun erkek olucani sanmis daha 15-16 haftalikken belli olmuyo mu dedi dedim ne belli olmuyo mu cinsiyeti haaa yok dedim doktor erkek istiyorum deli oldu bisey de diyemedi kizardi morardi beni kadin korkuttu erkekler daha ilgili davraniyomus dedim sabahtan beri doktor arastiriyo karadeniz damari tuttu herifin

Yok canım evde olduğum için bu yıl vermedik seneye nasipse. Kendini korumayı bilmiyor çok hassas ve duygusal.. biraz daha büyüsün istedik. Gerçi konuşmasına iyi gelirdi ama göndermedik..

Anladım canım her çocuğun hazır olduğu yaş grubu farklı zaten en iyi sen tanırsın kendi çocuğunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…