- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.481
Evet. Sanırım ülkemizdeki son soruyu bilip ödülü alan ilk kişi. Zaten bu bolum de burda biter. Onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine.
Ay benimki de yeni uyudu. Uyumaya düşman bu çocuklar yavv bize hiç vakit kalmıyorAy bitmese yaa kızım yeni uyudu daha yeni izleyeceeyiidim
Ay benimki de yeni uyudu. Uyumaya düşman bu çocuklar yavv bize hiç vakit kalmıyor
Benimki bugün 8.30 da kalktı ve gündüz uykusu da yok. Zorlamasam daha da uyumazdi.Ben erken uyutmaya çalıştıkça daha çok uzuyor saatler :)))
Yarın sabah 8 de kaldırmazsam bana da tosia demesinler
Benimki bugün 8.30 da kalktı ve gündüz uykusu da yok. Zorlamasam daha da uyumazdi.
3.5 yaşındaAyy o daha da fenaymış, kaç aylık?
Bizimki çok geç uyanıyor haliyle geç uyuyor. Düzene sokmaya çalışıyorum
3.5 yaşında ☺ umarım düzene oturtursun daha küçük seninki. Benim zor artık
Amin canım sağ olasın. 2 yaşında bıraktı kuzu. Ben de biraz uğraştım ama pes ettim.Neden uyumuyor ki acaba uykuyu mu sevmiyor yani. 3.5 yaşında da düzene girmezse ben ne yaparımallah yardımcın olsun
Amin canım sağ olasın. 2 yaşında bıraktı kuzu. Ben de biraz uğraştım ama pes ettim.
Yok canım evde olduğum için bu yıl vermedik seneye nasipse. Kendini korumayı bilmiyor çok hassas ve duygusal.. biraz daha büyüsün istedik. Gerçi konuşmasına iyi gelirdi ama göndermedik..Düzene girer bence tekrar, kreşe filan gidiyor mu? Gitse belki uykusu da düzenli olur
Bunu denemeliydinerkekler daha ilgili davraniyomus dedim sabahtan beri doktor arastiriyokaradeniz damari tuttu herifin
Yok canım evde olduğum için bu yıl vermedik seneye nasipse. Kendini korumayı bilmiyor çok hassas ve duygusal.. biraz daha büyüsün istedik. Gerçi konuşmasına iyi gelirdi ama göndermedik..
Hayırlısı buymus bir de hamilelikten duygusallığım üstümde göndermek istemedim fazla.Anladım canım her çocuğun hazır olduğu yaş grubu farklı zaten en iyi sen tanırsın kendi çocuğunu
Hayırlısı buymus bir de hamilelikten duygusallığım üstümde göndermek istemedim fazla.
28 haftalığız.Aaa hamile misin canım hayırlı olsun bebeğin :) kaç haftalık?
28 haftalığız.
Amin canım çok teşekkür ederimMaşallah sağlıkla al kucağına :))
Sonra duzelttim ama daha ilgili derken anlayisli yanlis anlama dedim ama nafileBunu denemeliydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?