- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #27.501
Aynen canım eşim nöbetteheee anladım şimdi:) nasıl okuduysam artık
eşin nobette mi bugün
Aynen.. bu konu geceli çok olmuş ama görünce yazmak istedim bıktım ondan. Bu mesajı yazarken bile üstte o var.
Eşim dahil çoğu erkek bunu anlamazSonra duzelttim ama daha ilgili derken anlayisli yanlis anlama dedim ama nafile
Öyle yapayım bari. Bıktım onu görmektenyaa ben operayi indirdim ondan giriyorum şimdi sıfır reklam ve daha hızlı sende indir Google yerine operayı kullan
Hepsini mahvedicemBen misafirlikteyim ve kavga edip kalkmak üzereyim. Sinirlerim tepemde.
İyi bebişim ciciyi merak ettimNabiyorsunuz gizlaaaarrrrr
Dün bir ilaç aldık kuzum o iyi geldi baya sen nasılsın nabiyorsunİyi bebişim ciciyi merak ettimsen nabion? İyi mısın biraz daha canım
Merhaba RossNabiyorsunuz gizlaaaarrrrr
Ay Allah korusun,o güzel ayar verir onu sinirlendirenlere eminimDün bir ilaç aldık kuzum o iyi geldi baya sen nasılsın nabiyorsun
Çiciyi katil edecekler en sonunda
Kız en güzel günler beşinci altıncı ayları ins tabuMerhaba Rossuyumaya çalışacağım birazdan. Sen de bu günlerin keyfini çıkarsan iyi edersin
Ayarın hasini verecek eminimAy Allah korusun,o güzel ayar verir onu sinirlendirenlere eminim
İyi bari canım biraz olsun nefes al bari
İyi bende eşim nöbette bu gece bende kk da
Aynen aynenKız en güzel günler beşinci altıncı ayları ins tabu
Uyutmuyir mu bebik smdiden
Ahaha annen de çok açık sözlüymusAyarın hasini verecek eminim
Bugün sorunsuz ilerledim bir de çok uyumasam iyi olcak
Geçenler de anneme diyorm anne bu hamilelik içimde derinliklerde yatan tembellik ortaya çıkti diye
O hep sende vardı dio hahahahsgshah
Yok kız unutmuşum valla herşeyiAynen aynen ☺☺ bir de şimdi hatırladım senin 2 tane bıdık vardı zaten kime ne anlatmaya çalışıyorsam
Bnde insn öyle mı der aşk olsun kadın dedmAhaha annen de çok açık sözlüymusaman uyu yaa,şimdi uyu ki doğum sonrası ne olacağı belli olmaz
Tabikide yapabiliyosun canimKurutma mak.dan çıkan herhangi bir çamaşırı giy çık yapabiliyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?